Dokazi in indici o te kaj bo sledilo, če se ne združimo v neuničljivo silo
Preberite kaj se dogaja, indice in dokaze o tem kaj se bo zelo verjetno zgodilo in tega ne podcenjujete. Ta mir in sprostitve pred novimi zlaganimi volitvami je zgolj zatišje pred neurjem, ki se bo zgodil po volitvah najkasneje pa jeseni.
Andreja OPS
Aktualno

Ponedeljek, 4. april 2022 ob 22:37

Odpri galerijo

Najprej si poglejte video na povezavi pod tem odstavkom, v katerem so dokazi o tem kar je načeloma vsaj del končnega cilja, "endgame-a", ki ga globalna elita želi doseči s krizami (covid, ekonomsko, vojno, kibernetsko in podnebno). 

https://secure. brownstoneresearch.com/?cid= MKT602858&eid=MKT613429& encryptedSnaid=&snaid=&step=start&utm_source=browser&utm_ medium=push_notification&utm_campaign=vwo_notification_ 1645812638&_p_c=1&assetId= AST221725&page=1

V nadaljevanju pa so indici, ki nakazujejo, da je del tega, da dosežejo uresničenje svojih planov, verjetno tudi kibernetska kriza in da je povod za njo verjetno vojna v Ukrajini.

V videu spodaj, ki ga je svetovni ekonomski forum objavil januarja 2021, opozarjajo na zelo realno in nevarno grožnjo kibernetskega napada, ki bi bil nekakšna digitalna verzija pandemije covida-19.

Potem sta zaskrbljujoča treninga za primer večjega kibernetskega napada, ki sta jih izvedla Sberbank v sodelobanju s svetovnim ekonomskim forumom (World Economic Forum) in mednarodni denarni sklad (IMF). Prvi trening (Cyber Polygon) je 9. julija 2021 izvajal Sberbank v sodelovanju s svetovnim ekonomskim forumom. Šlo je za trening za pripravo na večji kibernetski napad, ki bi ohromil dobavne verige.

5 mesecev kasneje (9. decembra 2021), pa je mednarodni denarni sklad (International Monetary Fund) v sodelovanju s svetovno banko (World Bank), banko za mednarodne poravnave (Bank of International Settlements - BIS) in predstavniki iz Izraela, ZDA, Združenega Kraljestva, Nemčije, Švice, Združenih Arabskih Emiratov, Italije, Nizozemske, Avstrije in Tajske, izvajal trening za pripravo na večji kibernetski napad, ki bi ohromil delovanje globalnega finančnega sistema.

Tu je povezava do spletne strani treninga Cyber Polygon. Na strani je video govorov na dogodku, med katerimi je tudi govor vodje svetovnega ekonomskega foruma (Klausa Schwaba).

https://cyberpolygon.com/ gallery/

Tu pa je povezava do članka, ki opisuje decemberski trening medarodnega denarnega sklada in predstavnikov desetih držav. Zgoraj smo pozabili omeniti, da so Iniciativo poimenovali "Collective Strength".

https://www.reuters.com/ markets/europe/exclusive-imf- 10-countries-simulate-cyber- attack-global-financial- system-2021-12-09/

To pripravljanje je zelo zaskrbljujoče, ker vemo, da so se par mesecev pred pandemijo Covida-19 (18. oktobra 2019), pripravljali na potencialni izbruh pandemije. Takratno iniciativo imenovano event 201 je pripravil Johns Hopkinsov center za zdravstveno varnost (The Johns Hopkins Center for Health Security) v partnerstvu s svetovnim ekonomskim forumom in fundacijo Billa in Melinde Gates. Spodaj je povezava do spletne strani treninga Event 201.

https://www. centerforhealthsecurity.org/ event201/

V nadaljevanju so indici, ki nakazujejo, da obstaja velika verjetnost, da elita planira načrtno povzročitev kibernetske krize in indici ki nakazujejo, kaj so po vsej verjetnosti njihovi razlogi za to.

Poglejte si videe na naslednjih povezavah:

Zdaj pa še indici, ki nakazujejo, da je verjetno vojna v Ukrajini idealen povod za kibernetsko krizo in posledični forsirani reset globalnega finančnega sistema in interneta.

Tako je, menimo, da najverjetneje delata obe strani (Ukrajina + NATO in Putinova Rusija) za isto elito in da je vojna dogovorjena.

Indici, ki nakazujejo, da je Putin del globalne elite so naprimer to, da so tudi v Rusiji imeli cepljenje proti Covidu, da so, če se ne motimo, necepljenim oteževali življenje, da niso uporabljali dokazano učinkovitih zdravil za Covid (naprimer Ivermectina), to da je Ruska centralna banka že testirala XRP ledger - blockchain omrežje, ki ga je elita zelo verjetno izbrala kot nov globalni sistem za čezmejne transakcije med centralnimi bankami, komercialnimi bankami, podjetji in institucijami in ki bo zelo verjetno nadomestilo sedanje SWIFT omrežje.

Potem je še recimo to, da je Rusija zaveznica Kitajske, ki je prva dosegla polno implementacijo tehnokratskega totalitarizma (mislimo, da je bila Kitajska idealna država za to, zaradi komunistične zgodovine, pa tudi od komunizma veliko starejše kulture in mentalitete tega, da se kolektiv daje pred posameznika in navade na centralizirano oblast).

Pa še naprimer to, da je državno kontroliran ruski medij RT objavil članek, ki govori o tem, da je Putinov zaveznik izjavil, da bo mir med Rusijo in ZDA mogoč šele ko bo vzpostavljen nov svetovni red (New World Order). Spodaj je povezava do članka:

https://www.rt.com/russia/ 547529-crisis-between-moscow- washington/

Še to, da trenutna vojna v Ukrajini verjetno res koristi eliti, ker :

Zaradi sankcij in motenih dobavnih verig rastejo cene nafte, plina in žit, kar dodatno pospešuje inflacijo, ki je bila že prej načrtno ustvarjena, da bogati bogatijo, ker se dviguje vrednost njihovih investicij, revni in sredni sloj pa izgubljajo na kupni moči, ker imajo večinoma fiksne plače, ki pa izgubljajo realno vrednost, ko rastejo cene dobrin in storitev.

To je ekonomska komponenta velikega reseta - "The Great Reset", vizije svetovnega ekonomskega foruma za obnovo sveta. Več o tem lahko izveste na naslednji povezavi : 

https://sociable.co/ government-and-policy/the- great-reset-pre-pandemic- agenda-fact-checked-covid- recovery-plan/ 

Na naslednji povezavi, pa si lahko pogledate kakšna je vizija elite in svetovnega ekonomskega foruma za to, kakšen naj bi bil svet v letu 2030. Naravnost srhljivo, planirajo razlastninjenje prebivalstva:

https://www.forbes.com/ sites/worldeconomicforum/2016/ 11/10/shopping-i-cant-really- remember-what-that-is-or-how- differently-well-live-in-2030/  ).

V sklopu ekonomskega reseta in načrtne inflacije, ter centralne kontrole nad ekonomijo je bila vojna v Ukrajini krasen izgovor, za Ameriško centralno banko (Federal Reserve), da lahko naprej ohranja zelo nizke obrestne mere in printa ogromne količine FIAT denarja, ki gre najprej takorekoč zastonj v roke bank in skladov, ki jih kontrolira elita, nato pa počasi curlja navzdol po ekonomski "piramidi" in ustvarja inflacijo.

Elita dobi sveže naprintan denar preden je ta povzročil inflacijo v realni ekonomiji. Vsakodnevni posameznik pa na dolgi rok čuti zmanjšanje kupne moči, zaradi inflacije, ki jo povrzoča tudi dodatno število monetarnih enot (naprimer dolarjev) v obtoku v realni ekonomiji, ko pa se hkrati obseg ponudbe dobrin in storitev ne spremeni ali pa se celo zmanjša (povečano povpraševanje, zaradi začasnega povečanja kupne moči prebivalstva zaradi povečanega števila monetarnih enot v obtoku v realni ekonomiji in posledično monetarnih enot na prebivalca, ob tem, da je hkrati ponudba ohranila isti obseg, ali pa se je zmanjšala, povzroča dvig cen oziroma inflacijo.

Na dolgi rok se začasna povečana kupna moč prebivalstva ne pozna več, večina srednjega sloja in revnih pa dejansko na dolgi rok izgublja kupno moč, ker se cene dvigujejo. 

Treba je poudariti tudi to, da je začasna povečana kupna moč prebivalstva, začasno povečana POVPREČNA kupna moč prebivalstva. To se lahko zgodi tudi, če imajo bogati zelo povečano kupno moč, srednji sloj in revni pa pravzaprav zmanjšano kupno moč in se povprečna kupna moč zveča.

Še en razlog, ki nakazuje, da po vsej verjetnosti eliti koristi vojna v Ukrajini, je to, da so vojne izjemno lukrativne za orožarsko industrijo.

Potem je to, da nam lahko s tretjo svetovno vojno in konfliktom, polarizacijo med narodi, predstavijo New World Order, enotni globalni totalitarni sistem, kot rešitev proti nacionalizmu, ki ga lahko okrivijo za trenutno vojno. Zanimivo je, da je bil na koncu olimpijskih iger v Pekingu napis : "One World" kar je namig za "One World Order". To je tipična taktika kjer ustvarijo problem, da lahko forsirajo rešitev na način da imajo ljudje občutek, da so jo prostovoljno sprejeli (Tako kot z ustvarjeno Covid krizo in "rešitvijo" - cepivi).

V sklopu vspostavitve novega svetovnega reda (New World Order), krepijo moč totalitarnih oziroma avtokratskih držav, predvsem Kitajske in pa verjetno tudi Rusije, šibijo pa moč Amerike, ki je simbol demokracije in države, ki ima ustavo, ki ščiti človekove pravice in svobodo. Verjetno želijo, da v očeh svetovne javnosti izpade tehnokratski totalitarizem (Kitajska) kot najuspešnejši, najučinkovitejši sistem, demokracija s človekovimi pravicami in svobodo (Amerika je še vedno simbol za to), pa sistem, ki ne deluje, je šibek in neučinkovit.

Tako lahko potem upravičijo, da se tehnokratski totalitarizem vspostavi po celem svetu. Tako bo zmagovalka 3. svetovne vojne verjetno Kitajska, morda tudi Rusija. Poraženka pa bo Amerika. Gospodarska zmagovalka Covid krize je bila Kitajska, gospodarska poraženka pa Amerika. V sklopu tega plana želijo tudi ošibiti petrodollar sistem, ki je dajal moč Ameriki preko dolarja in nafte. Cene nafte se namreč denominira v dolarjih, nafto se kupuje in prodaja z dolarji. Vmes je Rusija že določila, da se nafto in plin od njih lahko kupuje samo v rubljih. 

Tako imenovani petrodollar sistem je Ameriki preko dolarja, dajal ogromen vpliv v svetu. Z zeleno prenovo in podnebno krizo, bodo zelo zmanjšali uporabljenost in produkcijo nafte in posledično ošibili (morda popolnoma uničili) petrodollar sistem in posledično tudi moč dollarja in Amerike.

Kitajska pa je zelo močna na področju razvoja zelenih virov energije in bo zmagovalka. Zanimivo je, da je vojna v Ukrajini povzročila dodatno naraščanje cen nafte, kar posledično šibi vrednost dollarja in moč Amerike, pa tudi pospešuje uporabljenost zelenih virov, ker je nafta dražja. To zelo verjetno ni naklučje.

V sklopu tega plana zelo verjetno želijo tudi zamenjati trenutni globalni sistem za medbančne transakcije SWIFT. Sistem SWIFT je pod kontrolo zahoda in Amerike. Njegova zamenjava s sistemom, ki je nevtralen in ki ni pod kontrolo Amerike, bi dodatno ošibila Ameriko.

Novo blockchain omrežje XRP ledger, ki bo verjetno zamenjalo SWIFT, je veliko hitrejše, transakcije so cenejše, porabijo manj energije, sistem je bolj transparenten in varen, ker je decentraliziran je bolj odporen na kibernetske napade in na njem lahko vse transakcije beleži in analizira umetna inteligenca. Vse to so razlogi, zaradi katerih je idealen za nov globalni finančni sistem in je veliko dokazov, da ga centralne banke po celem svetu testirajo, pa tudi podjetja kot je Amazon.

V sklopu vspostavitve novega finančnega sistema je tudi vspostavitev digitalnih valut centralnih bank (digitalni euro, digitalni dollar, itd.), ki bodo postavljene na blockchain omrežjih. S tem pridejo tudi negativne obrestne mere in totalna kontrola nad tokom denarja, ki bo dokončno vspostavljena z ukinitvijo fizičnega denarja (Fizičnega denarja verjetno še ne bodo ukinili takoj, ko vspostavijo digitalne valute, ampak s časom pa. To je del njihovega plana.)

Potem pa so še ogromni dolgovi, naprimer Amerike, ki jih ne morejo več odplačati. Znebiti se jih pa morajo. Realno vrednost dolga lahko zmanjšajo s kreiranjem inflacije. Tako realna vrednost / kupna moč valute pada in tudi celoten dolg države je vreden veliko manj. S hiperinflacijo lahko znatno zmanjšajo realno vrednost dolga. To je še en razlog, zaradi katerega ustvarjajo inflacijo. To potrjujejo tudi ljudje, ki so delali v vodstvu Ameriške centralne banke in ljudje, ki so delali na Wallstreetu (posredujemo vir, ko ga najdemo).

Z resetom finančnega sistema pa lahko tudi enostavno odpišejo dolg. Vendar pa je to veliko lažje predstaviti javnosti, če jih je v to prisilila višja sila ("nepredvidena" kriza). Tu je kibernetska kriza ki ohromi trenutni globalni finančni sistem, idealen izgovor.

Taka kriza, bi tudi forsirala podjetja in institucije, da svojo digitalno infrastrukturo posodobijo na blockchain omrežja, ker so bolj odporna na kibernetske napade, kot pa klasična IT infrastruktura, ker so blockchain omrežja decentralizirana in jih za njihovo ohromitev ni dovolj napasti v eni točki (no single point of failure). V tem kontekstu je zelo zanimivo, da se elita aktivno pripravlja na kibernetsko krizo, kibernetsko pandemijo...Taka kriza bi jim omogočala tudi reset inteneta in vračanje na novo normalnost na internetu (tako kot smo se po covid krizi vrnili v novo normalnost v fizičnem svetu, s pogojevanji in tiho prisilo v cepljenje). Nova normalnost na intenetu, bi slonela na paranoji pred kibernetskimi napadi.

To bi bil narativ in upravičevanje agende preko strahu. Problem bi postala anonimnost na internetu, za katero bi rekli, da hackerjem omogoča, da neizsledljivo in varno sprožajo napade. In v sklopu tega lahko potem forsirajo še dodaten nadzor interneta morda preko umetne inteligence za nadzor IT sistemov za namene "kibernetske varnosti" (morda je primer tega umetna inteligenca podjetja Darktrace: https://www.darktrace.com/en/ .

Vodja svetovnega ekonomskega foruma Klaus Schwab je v treningu Cyber Polygon omenil, da bodo IT sistemi potrebovali imunizacijo z digitalnimi protitelesi, tako kot jo po njegovih besedah ljudje za Covid pridobijo s pomočjo cepiv. Zanimivo je da se umetna inteligenca za kibernetsko varnost podjetja Darktrace imenuje Darktrace - Antigena.

Antigen v angleščini pomeni tujek, ki sproži imunski odziv... Poleg tega bi pa lahko v imenu varnosti in boja proti anonimnosti na internetu lahko forsirali identifikacijo in digitalne identitete za veliko več spletnih funkcij kot prej, morda celo za to, da človek sploh lahko dostopa do interneta. To bi bil neke vrste internetni PCT. Primer takšne internetne identitete je morde "Internet Identity", na blockchain omrežju "Internet Computer", ki je zaradi svojih značilnosti in ogromne učinkovitosti verjetno prihodnost interneta.

Za organizacijo Dfnity, ki razvija blockchain omrežje Internet Computer, stoji zloglasni svetovni ekonomski forum... Več o "Internet Identity" si lahko pogledate na naslednji povezavi:

https://medium.com/dfinity/ internet-identity-the-end-of- usernames-and-passwords- ff45e4861bf7

Drug primer digitalne ali internetne identitete pa je projekt Global ID:

https://global.id/

Zaskrbljujoče izgleda naprimer tudi to, da lahko baje identiteta Global ID shranjuje podatke naprimer tudi o posameznikovih "točkah reputacije" ("reputational scores"). Smrdi po sistemu s socialnimi kreditnimi točkami, kot ga ima Kitajska... Tu je izsek, ki govori o tem. Izsek je iz teksta vizije za prihodnost za projekt Global ID (Global ID Roadmap):

What is an Identity?

In a sense, an identity is all of the data currently stored in the Global ID app. An identity includes the

following:

• A globally unique name.

• A list of attestations about the identity.

• A list of accounts and their associated balances and transactions (excluding their point

account, as described below).

• A list of chats and their associated message history.

• A profile, including all of the information the Global ID app can store about a user.

• Other information such as reputational scores, default currency, etc.

Poudarek na : Other information such as REPUTATIONAL SCORES

Povezava do celotnega teksta :

https://gidw.sg-host.com/wp- content/uploads/2020/11/ globaliD-roadmap- e7250697323f0a9b827b177bef1125 56.pdf

No pa že to da shranjuje ostale naštete podatke o posamezniku je zaskrbljujoče in smrdi po tehnokratskem totalitarizmu...

Potem je pa še zelo zanimivo dejstvo, da je direktor podjetja GlobaliD delal v podjetju Ripple, ki je razvilo XRP Ledger, blockchain omrežje za čezmejne transakcije med bankami. Bil je "Chief Risk Officer" at Ripple. Pa tudi dejstvo, da je delal tudi za ameriško centralno banko... Bil je "senior analyst at the Federal Reserve Board".

Več o tem tukaj :

https://www.global.id/about/ who-we-are/

Potem pa še eno zanimivo dejstvo : digitalna denarnica za XRP Ledger omrežje "XUMM Wallet" uporablja Global ID platformo za identifikacijo uporabnikov.

Več o tem tukaj:

https://medium.com/global-id/ how-globalid-enhances-trust- for-xrpl-labs-xumm-wallet- d397cc836cf7

To so indici, ki nakazujejo da bo verjetno Global ID uporabljan v novem globalnem finančnem sistemu.

Najbolj shrljivo je pa to, da je direktor podjetja Global ID Greg Kidd izjavil, da potrebujemo še eno krizo kot je Covid kriza. Potem pa razlaga da je pozitivno, da je Covid kriza pospešila digitalizacijo in zveni očaran nad Covid krizo...

V govoru v kontekstu tega kaj je Covid kriza dobrega povzročila, pravi : "How payments work. Everybody is like starting to move away from cash. That accelerated everything". Samo, da ne izreče besede cash do konca, ker verjetno nebi smel tega javno povedati...

To je v videu ki smo ga že prej delili pa ga spodaj ponovno delimo. Je v govoru pri minutaži 3:29

Veliko je torej indicev ki nakazujejo, da elita potrebuje reset, posodobitev globalnega finančnega sistema in kibernetsko krizo in da se na kibernetsko krizo tudi aktivno pripravljajo.

Zdaj pa se lahko vrnemo na situacijo v Ukrajini in jo s pomočjo mnogih indicev povežemo s kibernetsko krizo. Obstaja tudi možnost, da se motim, ampak žal dajem večjo verjetnost temu da obstaja tukaj povezava...

Današnje vojne imajo zelo pogosto ali pa celo skoraj obvezno tudi kibernetsko komponento. To je tako imenovan "hybrid warfare". Nekaj o tem je povedano tudi v videu, ki sem ga že delil in ga bom spodaj ponovno, od minutaže 1:11 naprej.

Že za veliko kibernetskih napadov v preteklosti sta Amerika in Zahod okrivila Rusijo. Če bi elita želela resetirati globalni finančni sistem preko ohromitve sedanjega globalnega finančnega sistema in SWIFT omrežja, da so ga podjetja in institucije prisiljeni zamenjati z novim omrežjem (naprimer XRP ledgerjem), bi bil idealen krivec za kibernetski napad Rusija.

Sploh pa zdaj, ko so ruske banke sankcionirali in jih izključili iz SWIFT omrežja, hkrati pa so Ukrajinske oblasti oblikovale kibernetsko silo in pozvale svetovno javnost, naj jim pomaga kibernetsko napadati Rusijo.

Kdo bi se v tej situaciji čudil, če bi Rusija odgovorila s kibernetskim napadom na SWIFT omrežje ? To je perfekten povod... In zakaj svarijo, da morajo biti banke in podjetja pripravljeni na kibernetske napade s strani Rusije ? In zakaj je Janša izjavil, da moramo biti pripravljeni na to, da telefoni ne bodo delali in da nebomo mogli klicati ljudi ? V nadaljevanju je več virov z indici:

https://www.msn.com/en-us/ money/companies/us-banks- prepare-for-cyber-attacks- after-latest-russia-sanctions/ ar-AAUnAn3

https://www.msn.com/en-gb/ money/other/bank-of-england- tells-insurers-to-bolster- defences-against-cyber- attacks/ar-AAUvbQi

https://gizmodo.com/ukraine- it-volunteer-hacker-army- response-to-russian-in- 1848600395

https://www.cnbc.com/2022/03/ 01/how-is-anonymous-attacking- russia-disabling-and-hacking- websites-.html

https://news.yahoo.com/army- cyber-hackers-rise-back- 190302230.html

V videu v Facebook objavi, na povezavi spodaj, na RTV-ju govorijo o možnosti kibernetskih napadov, Janša pa pravi, da lahko, da ne bodo delovali telefoni :

https://www.facebook.com/ 100056903202330/posts/ 436250554948381/

Kako postopati in predlogi zaščite pred najhujšim pa na predavanju v Mariboru

Ekipa OPS

Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 25. May 2022 at 12:23

2420 ogledov

Pismo Gibanju OPS za opozorilo vsem!
Spoštovane gospe in gospodje iz Gibanja OPS! Čutili smo dolžnost, da vam z nekaj zelo pomembnimi informacijami pomagamo pri vašem delu, saj ste res eni redkih, ki ste kot glas vpijočega v puščavi, zavezani k resnici in se borite proti vsem tem lažem, proti tej mega svetovni laži, laži, kako naj bi nam WHO hotela “pomagati”. Skrivajo se za masko medicine, zato pa potrebujejo nekakšno WHO, da bi čimbolj dajali videz požrtvovalnega pomagača, za hrbtom pa skrivajo strup, ki nam ga hočejo vsuti v “čajček z limono”, v “zdravilo”, ki ga moramo vsi, prav vsi, popiti, da bi (predvsem oni) bili zdravi in srečni. In, seveda, bogati. Važno opozorilo! Nujno preberite vsebino PDF priloge, ker v njej opozarjamo, da glede na dokument iz leta 2021, ki ga je pripravila organizacija NTI, obstaja zelo utemeljen sum, da bo lockdown že čez teden ali dva in ne šele jeseni! Datuma 15. maj 2022 iz tega scenarija so se namreč očitno držali. Imajo pa zapisan tudi datum “reakcije” držav, in sicer 6. junij 2022! Zato rabijo WHO in zato rabijo bolne ljudi. Da bi nas bilo čimveč, ki bomo morali plačati zdravilo, kot da bi to res bilo zdravilo. Ker so pa dokazali, da je to pravzaprav njihovo orožje in ne zdravilo, je edino logično, da se njihove vsiljene akcije “zdravljenja” obravnava kot vojaško agresijo in ne kot medicinski ukrep. Niti ne kot medicinski poskus! To vse skupaj nima sploh opravka z medicino. Zato pri vsem skupaj WHO nima kaj pametovati! Noben medicinski zakon ne more opravičiti nujnosti, da nam tlačijo v usta (v rame) strup, biološko ali kemično orožje, to je treba obravnavat po zakonih za vojaško agresijo ne pa po nekakšnem ZNB! Se pravi, po zakonu je agresor vsak, ki sili v naša telesa: - metek iz pištole - granato z neba - strupeno iglo v ramo To je vse eno in isto. Zato pa to dela vojska in policija, po svojih manirah (prisila, policijska ura, zapore, prepovedi gibanja, kazni, globe…) Zdravnike imajo samo za masko, da nekdo v belem zapiči tisto iglo, ne pa nekdo v uniformi. Ker so v tej zgodbi igle orožje, biološko ali kemično orožje, zapadejo vsi akterji te zgodbe pod najstrožjo zakonodajo za morilce, ne pa pod ZNB za zdravnike. Odpade ZNB, odpade PKP in vse druge nebuloznosti, Samo še Ustava in Kazenski zakonik sta pristojna za obravnavo teh zločinov. Vojnih zločinov! Ne medicinskih ukrepov! ZNB ne more z nobenim členom dovoliti vojaške agresije na kogarkoli. To, kar so na sedežu WHO počeli v zadnjih dneh in tednih pa je točno to, kar je jasno povedal gospod nadškof Vigano v enem svojih govorov : SVETOVNI DRŽAVNI UDAR. Tega je izvedla klika, ki se skriva za WHO, pomagali pa so jim naši VELEIZDAJALCI, celotna bivša vlada in parlamentarci, golob miru in njegova bodoča ekipa – oni se pa skrivajo za likom goloba, goloba miru, svobode… Svobode! Oni so tisti, ki nam hočejo svobodo skozi digitalizacijo dokončno in do zadnjega atoma odvzet, zato so si izbrali ime Svoboda, da se za njo skrijejo, kot se cepivo skriva za imenom “zdravilo” v resnici pa je biološko ali kemično orožje. Obstaja sto dokazov, da so cepiva orožje za depopulacijo, ki jo tako zelo zagovarja glavni financer WHO. Sploh pa še to! Ali lahko neko cepivo, ki ga že uporabljaš po celem svetu, imenuješ POSKUSNO? Avtomatsko zapade pod tretman, da mora imeti vsa odobrenja. In ker jih nima, ne more biti na silo uporabljeno po celem svetu. Ni teorije. Ali drugače: če neko cepivo preizkušajo na celem človeštvu, ali ga bodo uporabljali v vsej galaksiji, ko “dobi vsa odobrenja”?? Farmacija si bi tega vsekakor želela, samo dvomim, da bodo vsak nov sev, ki se pojavi v nekem kotičku galaksije, pravočasno zaznali in znanstveno odreagirali nanj. To je že en dokaz, kako kratke pameti so vsi ti bogatinski veleumi, lastniki sveta! In oni hočejo biti bolj pametni kot vse ustave vseh držav sveta! Skozi zadnji dve leti so dokazali vso svojo zločinskost, sprevrženost, cel svet držijo v šahu z lažmi, nasilnim trosenjem milijonov lažnih informacij skozi podkupljena trobila… In oni bi radi vladali svetu! In naši Svobodni golobi jih občudujejo! Se jim klanjajo. Ploskajo njihovim predavanjem. Lepo so začeli. Lepo bi bilo od gospoda direktorja Slovenije, da prvi dan, ko bo vlada operativna, aretira tistega delovodjo (Poklukarja), ki je podpisal kapitulacijo Slovenije Svetovni zdravstveni organizaciji. To je njegovo delo, če je res prisegel ob prevzemu funkcije šefa, naj ve, da prisega ni kot Ringaraja, pesmica, ki se jo naučiš in jo greš oddeklamirat na oder parlamenta. Prisega je kot člen zakona, člen ustave, ki te veže, da delaš v korist Slovenije, ne pa v korist ZDA, Bruslja ali kogarkoli izven Slovenije. Če so jih pa oni gor postavili, pa naj v prisegi iskreno rečejo: “Delal bom za korporacijo, za Slovenijo mi dol visi”. Še enkrat vas opozarjamo, iz dokumenta organizacije NTI in drugih virov v prilogi sledi, da obstaja možnost, da se pripravlja (po vojaško pač) PRESENEČENJE! Lockdown in vse ostalo v paketu že šestega junija in ne šele jeseni. Torej čez manj kot dva tedna!!! To smo se vam čutili dolžni sporočiti in dati nasvet vsem, ki se trudijo pravno rešiti ljudstvo iz primeža vseh groženj in laži:  Bistveno je, da se tem zločincem vzame iz rok argument medicine, saj ko jim vzameš medicino, si jim vzel vse, na čemer jahajo in nas prisiljujejo. Zakaj delajo vse ravno skozi WHO? Ker jim edino medicina omogoča da nas na silo futrajo s strupi, ki jih imenujejo zdravila. Treba jim je za vse večne čase odvzet medicino iz rok in jim dokazat da nismo tako bedasti da ne bi vedeli, da nam ne dajejo zdravil. Da nas strupijo. Pa ne samo s cepivi! Nimajo nam pravice z ZNB vsiljevati biološko ali kemično orožje. Tega člena v ZNB ni! Problem je samo v tem, ker pravniki niso kemiki ali kake podobne stroke in ne znajo izbrskati iz strokovne dokumentacije tega, kar neposredno dokazuje strupenost cepiv. Je pa tega na stotine takih dokazov na spletu. Dokazov iz kredibilnih in verodostojnih strani inštitucij, in ne fake-”znanosti.” Na tem bi se splačalo delat, zbrat ekipo in izvit vse ljudi iz primeža lažne medicine, ki to ni. Je v bistvu vojska, preoblečena v medicino. Lep pozdrav! Žiga v imenu skupine cepljenih, ki jim je neskončno žal, da so nasedli. Dotatek OPS. 6.6.2022 je številka satana 666. 6+6+ (2+2+2=6) = 666. Naključje, da naj bi se zgodilo ravno na 6.06.2022=666? In histerično hitenje, da bi do 3. vzpostavili operativno Vlado, ki je tako in tako nastaja zaradi zrežiranih volitev in ponareditve rezultatov. Je zato globalistični hlapec Pahor v histerični naglici, kar v nedeljo, razglasil volilne rezultate kot poštene v resnici so pa ponarejeni? Nekaj bo hudo narobe. Ljudje treba bo vstati in to takoj, ker se zna zgoditi, da nas bodo napadli z vsemi sredstvi, da bo Slovenija novi Wuhan ali novi Bergamo za začetek nove tiranija po vsem svetu kot dokaz, da ljudje umirajo. Znajo nam ležati mrtvi ljudje na ulicah in cestah, če se bo zgodila uresničitev satanskega plana.  Zakaj bi napadli Slovenijo, ker vedo, da je Slovenija kot je hipofiza za človeško telo, hipofiza za svet. Ko ubiješ srce sveta, si ubil svet.  Samo brez panike, ta VLADA ne sme dobiti mandata ammpak je treba Goloba, ki očitno izvaja plan in Pahorja pa še koga takoj aretirati. p.s. Če ugasnejo te spletne strani in tudi fb strani OPS, se ve kaj storiti. Takoj vsi v Ljubljano. Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 18. May 2022 at 20:05

351 ogledov

TEORIJA O SMRTI IN VSTAJENJU VIRUSA (Stefan Lanka)
Do leta 1952 so virologi verjeli, da je virus strupena beljakovina ali encim, ki se s pomočjo telesa nekako razmnožuje in širi v človeškem ali živalskem telesu. Medicina in prava znanost sta to idejo opustili leta 1951, ker domnevnih virusov ni bilo mogoče najti pod elektronskim mikroskopom in kontrolnih poskusov nikoli ni bilo. Postopoma je bilo ugotovljeno, da je smrt celic pri zdravih živalih, organih in tkivih povzročila odpadne produkte, ki so bili prej označeni kot "virusi". Z drugimi besedami, virologija se je ovrgla in razpustila kot znanost. Ko pa je žena kasnejšega nobelovca Cricka leta 1953 narisala dvojno vijačnico, ki je bila objavljena v znameniti znanstveni reviji Nature kot domnevno znanstveno razvit model domnevnega genetskega materiala, se je rodil povsem nov in daljnosežen hype: tako imenovana molekularna genetika. Odslej so vzrok bolezni iskali v genih. Ideja o virusih – pravzaprav že ovržena – se je tako čez noč spremenila. Ljudje očitno niso mogli opustiti materialistične ideje o zunanjem povzročitelju bolezni. Virus zdaj ni bil več toksin, ampak je bil odslej razložen kot nevarna genetska struktura, razumljena kot dedna snov, nevaren virusni genom. Večinoma so bili mladi in neizkušeni kemiki tisti, ki so ustanovili novo različico virologije – gensko virologijo. Vendar ti kemiki niso imeli pojma o biologiji in medicini, a so medtem pridobili neomejena sredstva za svoje raziskave. In najverjetneje niso vedeli, da je stara virologija že leto prej razpadla. Priča smo torej tragičnemu razvoju, ki je povzročil oživitev že ovržene in še posebej nevarne paradigme. Več kot 2000 let se uči: "Gospod, odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo." Toda od leta 1995 – odkar sem odkrito postavil vprašanje dokazov za obstoj virusov – je bil dodan jasen dodatek: "Da ne morejo priznati, da je to, kar so jih naučili, narobe, še več: da je življenjsko nevarno." Ker do danes še nihče ni imel pregleda in poguma, da bi govoril resnico, vidimo vse več »zlih duhov« – brez Goetheja – in pomožnih hipotez, kot sta koncepta »imunskega sistema« ali »epigenetike. Vse to zato, da bi lahko ohranili takrat izmišljene teorije, nesvetovne in že ovržene. Zgodovina virologije je eno žalostno zaporedje pobožnih želja in s tem očitne neznanstvenosti. Najprej je bila teorija virusa (latinsko: strup za bolezen) leta 1858 povzdignjena v dogmo. Sledila je ideja o patogenih bakterijah, ki jo je posebej promoviral Pasteur. Nato je prišla teorija bakterijskih toksinov (v bistvu le iztrebkov teh bitij) in nato tudi virusov, dokler ni bila ta ideja leta 1952 izrecno opuščena. Toda z oživitvijo leta 1953 so idejo o Virchowovih bolezenskih strupih postavili v novo preobleko, tokrat v tako imenovane »genetske viruse«, in od tam celo promovirali idejo o genih raka in »vojni proti raku«, ki je bila ustanovljena v Nixonovi dobi. Najnovejši potomec tega sramotnega rodu je ideja, da morajo geni, ker nosijo vse lastnosti, torej prenašati tudi vse bolezni. Leta 2000 pa je z razkritjem nasprotujočih si podatkov projekta Človeški genom (sramotna in groteskna trditev, da je bila celotna človeška dediščina skoraj razkrita) postalo jasno, da to ni mogoče in da so več kot polovico tega genoma morali izumiti raziskovalci sami, da bi mu dali nekaj obraza. Vse ideje o genih kot »nosilcih« vseh informacij – in s tem tudi informacij o bolezni – so bile tako popolnoma in celovito ovržene. Vendar, se danes navaden človek tega ne zaveda. Vpleteni akademiki zelo težko priznajo dvomljivo vlogo, ki so jo sami igrali v procesu, glede na vpliv resno zavajajočega razvoja, ki je sledil. Toda dejstva so dejstva: celoten človeški genom ni sekvenciran, ne glede na to, kaj kdorkoli lahko trdi. (Opomba) Nobelova nagrada je nekaj najbolj neprijetnega, kar se lahko zgodi znanstveniku in družbi iz več razlogov: 1. Vse znanje temelji na »prevladujočem mnenju« takratnega univerzitetnega izobraževalnega establišmenta, vključno z njihovo trditvijo o ekskluzivnosti. 2. Nobelove nagrade ovirajo napredek znanstvenega znanja, ker so njihovi sklepi nagnjeni k dogmatizaciji. Skoraj vsi sklepi so se po kratkem času ali po več letih ali desetletjih izkazali za napačne. 3. Zelo majhna, skrajno elitistična skupina, odtujena od realnosti, določa, kaj je znanost in kaj ni. Ti ljudje predpisujejo »znanstvene« metode in pri tem zatirajo nasprotujoča si znanja, izključujejo iz objave s pomočjo »peer review«, torej predhodnega preverjanja znanstvenih objav po njihovih kriterijih, in nezaželenih ugotovitev, ki ovržejo njihove lastne ideje in dogme.Stefan LankaEkipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Mon, 9. May 2022 at 21:59

368 ogledov

Ko nižje sodišče razveljavi svojo sodbo v imenu ljustva
SODBA v imenu ljudstva opr. št. PR 117/2021 z dne 4.3.2021, izdana v skrajšanem postopku, SE RAZVELJAVI. prekrškovni postopek pa se USTAVI, ker dejanji NISTA PREKRŠKA. Pametno, da se je sodnica posula s pepelom, ker je g. Troha v ugovoru zapisal, da bo, če tega postopka ne bo takoj ustavila, prisiljen zoper njo sprožiti kazenski postopek zaradi NEPOŠTENEGA SOJENJA.Namreč izdala je OBSODILNO SODBO V SKRAJŠANEM POSTOPKU, brez, da bi ga zaslišala, miličniki mu niso omogočili, da bi se pred izdajo obdolžilnega predloga opredelil do očitanih prekrškov in seveda je ugovarjal tudi v smislu, da miroljubno zbiranje in javno izražanje svijih misli ni in ne moreta biti prekrška. Tudi, če iztirjena Vlada ti dve temeljni človekovi pravici prepove z odlokom.V razveljavljeni sodbi je sodnica celo odredila, da se (protizakonito in protiustavno zaseženi, torej ukradeni predmeti s strani milice) komisijsko uničijo. Miličniki sploh niso ugotavljali kdo je dejanski lastnik (s strani miličnikov) ukradenih predmetov, ampak so kar njemu pripisali lastništvo, ker je takrat, ko so jih ukradli pač govoril s pomočjo teh pripomočkov, za boljšo slišnost govorcev, javnosti.Pred njim so govorili mnogi, tudi g. Stevanović, a jih to ni motilo. Ko je govoril on pa so napravo izključili, ukradli vse komponente, ko je nadaljeval svoj govor z megafonom pa so ukradli še tega.To je gospe in gospodje čisto razbojništvo. In kdo bo zdaj prevzel odgovornost, da se te predmete leto in več ni moglo uporabljati pa smo morali zato plačevati najem ozvočenja pri enem izmed najemodajalcev??? Nauk te še ene nore miličniške zgodbe pa je, da je treba uporabljati zdravo pamet, logiko in temeljne postulate naravnega prava.Vedno morate vedeti kaj so vaše temeljne pravice in svoboščine zapisane v Ustavi in kdaj vam jih lahko država omeji kar je tudi zapisano v tem najvišjem pravnem aktu v državi. To se sme samo v primeru razglašenih izrednih razmer ali vojnega stanja pa še takrat zgolj nekatere in ne vse hkrati ter popolnoma.Ti hlapci globalistov pa niso razglasili niti izednih razmer, še manj vojnega stanja, pa so nam prepovedali svobodno gibanje, zbiranje, izražanje svojih misli, pravico do takojšnje zdravstvene oskrbe in mnogim pravico do dela ker so kar zaprli lokale in druge delovne prostore in obrate.Epidemija oz. pandemija pa je bila razglašena na podlagi neobstoječega virusa. To smo v vsakem ugovoru na izrečene globe dokazovali. V resnici je na domala cel svet izvršen teroristični napad z biokemičnimelektronskim smrtonosnim orožjem, s strani globalističnih psihopatskih iztirjencev in njihovih lokalnih hlapcev, ki si jih v posamičnih podrejenih korporacijah (državah) nastavljajo z zlaganimi volitvami ali z dogovorjenimi menjavami na visoke položaje.Dobljena je še ena bitka, sodnik je pred dvema mesecema odredil vrnitev ukradenega megafona, zdaj sodnica vrnitev ozvočevalnih komponent. Vojno pa bomo dobili, ko bodo vsi kovid kriminalci v preiskovalnih zaporih.Pišemo kazensko ovadbo zoper tožilca Peterco, ki je vehementno zavrgel našo kazensko ovadbo na 71-ih straneh brez obrazložitve in brez, da bi nam dal možnost subsidiarnega pregona.Gre namreč za dokazan brutalen množičen zločin, saj je tako cepljenje z 18. členom Ustave prepovedan medicinsko znanstveni poskus, kateremu so podvrženi vsi, ki so se cepili. Ker pred tem niso bili poučeni pisno in ustno, da bi lahko na podlagi take poučitve, ki jo zahteva Zakon o pacientovih pravicah, Nűrberški kodeks in Helsinška deklaracija, podali svoj podpis s katerim bi podali INFORMIRANO SOGLASJE. S tem pa privolitev, da v tak medicinsko znanstveni poskus vstopajo prostovoljno. Zavedajoč se vseh morebitnih negativih posledic, tudi možnosti trajne poškodbe svojega zdravja in smrti.Naj še spomnimo, da je Vlada RS proizvajalcu Pfizerju podpsiala dokument, naročilnico za nabavo cevpi v katere soglaša in priznava, da proizvajalec ne ve ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo negativne stranske učinke. In za vse morebitne negativne posledice je Vlada RS sprejela s podpisom vso odgovornost za morebitne negativne posledice. V javnosti so pa v celotni cepilni kampanji trdili vsi propagandisti za cepljenje, da gre za povsem varna in učinkovita cepiva, čeprav so vedeli, da se tega ne ve, ker so podpiasali Pfizerju, da se zavedajo, da niti proizvajalec tega ne ve. To bo treba razčistiti in prevzeti odgovornost, ker se zdaj tudi že ve kaj povzročajo ti zvarki, ki bodo menda na preizkušanju še do konca leta 2023 in se proizvajalci že zavedajo, da ne bodo nikoli dobili dovoljenja za trženje, ker so poškodovali zdravje prveč ljudem in tisoči so šli zelo prerano na drugi svet zaradi cepljenja.  Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Mon, 9. May 2022 at 21:38

198 ogledov

Nov sklic državnega zbora se ne sme zgoditi!
Služba državne volilne komisije na čelu z Dušanom Vučkom nam ne želi izročiti zapisnikov iz vseh volišč. Pravijo, da jih nimajo, ne povedo pa kdo jih ima.Pritožbo skupine Z.O.S. so neutemeljeno zavrnili in so včeraj v nedeljo na vrat na nos razglasili rezultate, kljub temu, da je pritožba na Vrhovnem sodišču in nimajo pravnomočno zavrnjene pritožbe.Ob razglasitvi na vrat na nos pa so priznali, da je prišlo do računalniške napake pri izračunu šestih mandatov, ki bojda pripadajo nekim drugim osebam. Se pravi, da je PROBLEM RAČUNALNIŠKI PROGRAM, KI PRERAČUNAVA PROPORCE ALI PA JE NASTAL PROBLEM PRI VNAŠANJU PODAKOV IZ ZAPISNIKOV V RAČUNALNIKE?Da o drugih anomalijah, ker so nekaterim sploh onemogočili nastop na volitvah, da jim nobena banka ni hotela odpreti TRR-ja za kampanjo. Nekaterim drugim so kar samovoljno preimenovali liste v neke druge za katere niso dali soglasja itd, itd. Diskriminacija pa se je zgodila tudi v kampanji na soočenjih na katerih nekaterih sploh ni bilo, nastopajoči pa so bili razdeljeni na prvorazredne in drugorazredne.Enakopravnega soočenja med kandidatkami in kandidati, ki so po 14. členu Ustave RS vsi enaki pred zakonom, sploh ni bilo, kar je groba in nedopustna kršitev tega člena Ustave RS.Zgodilo se je še marsikaj kar so dokumentirale skupine in posamezniki, a so za vse te volilne prevare, tudi to, da so mnogi naši rojaki v tujini glasovnice dobili prepozno, nekateri pa jih sploh še niso dobili, odgovorni ostali nemi in so včeraj, kot rečeno, na vrat na nos, sredi nedelje razglasili, ob prisotnosti predsednika države Boruta Pahorja, volitve kot poštene, legalne in legitimne, kar je direktno norčevanje iz vseh nas.Zahtevamo, da se nova sestava Državnega zbora ne konstituira in se volitve v DZ 2022 razveljavi. V nadaljevanju pa se določijo nova pravila v smislu direktnih volitev, da ne bo treba izračunavati, po posebnih zapletenih formulah, nobenih proporcev in bo vse jasno, enostavno in transparentno.DELITE IN OBVEŠČAJTE, V PETEK VZEMITE DOPUST IN GREMO USTAVIT TO KARAVANO NORCEV, KI SE POŽVIŽGA NA PREVARE, KI TRAJAJO ŽE 31 LET IN MISLIJO S TAKIM TEMPOM IN TIRANIJO TUDI NADALJEVATI. ŽE DO 1. junija naj bi električno energijo podražili za 90%. GOLOB je še ena lutka v rokah globalistične in slovenske oligarhije. Nabili pa so mu toliko glasov, da bo z ustavno večino vehementno udrihal po narodu. Je že napovedal, da se moramo pripraviti na draginjo in na novi val korone. Kaj pa če bi njegovi pajdaši začeli pokradeno nositi nazaj in bi on on vsi ostali hlapci nehali izvajati nore ukaze svojih gospodarjev globalistov?ZDAJ JE ŠE ČAS, DA UKREPAMO NAROD, KO BODO ZNOVA KORONA UKEPI BO PREPOZNO, TAKRFAT JIM BO TUDI EU VOJSKA POMAGA, DA NAS SPRAVIJO V RED. DELI, DELUJ IN UKREPAJ, SE VIDIMO! ČE NE DOPOLDAN PA POPOLDAN IN ZVEČER V PETEK 13. TO NAJ BO NAJSREČNEJŠI DAN ZA SLOVENSKI NAROD, SAMO TO IMEJTE V GLAVAH! ZDRUŽEN SLOVENSKI NAROD, NE BO NIKOLI PORAŽEN! Pritožba Davkoplačevalci se ne damo Pritožba politične skupine ZOS -Zavezništvo Osvobodimo Slovenijo Pritožba politične stranke Za ljudstvo Slovenije Dokazi o volilni prevari novinarke Mojce Vočko Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Sun, 1. May 2022 at 18:21

1049 ogledov

Imamo neustavno stanje, saj je take volitve treba razveljaviti
PODPIŠI ZAHTEVO TUDI TI! Nekateri bistveni argumenti, zaradi katerih je treba takoj razveljaviti volitve: Pritožba Davkoplačevalci se ne damo Pritožba politične skupine ZOS -Zavezništvo Osvobodimo Slovenijo Pritožba politične stranke Za ljudstvo Slovenije Dokazi o volilni prevari novinarke Mojce Vočko Elipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Thu, 28. Apr 2022 at 17:49

277 ogledov

Miroljubno zborovanje za MIR IN SVOBODO
V sredo 27. 4. 2022 ob 12 uri, na državni praznik Dan upora proti okupatorju, je na Trgu republike v Ljubljani potekalo miroljubno zborovanje za MIR IN SVOBODO. Zborovanje se je zgodilo zaradi neveljavnih, neustavnih in nezakonitih državnozborskih volitev 2022. Zborovanje smo organizirali v Gibanju OPS, neodvisna civilna družba, prisotni pa so bili tudi nekateri potrjeni in nepotrjeni kandidati za poslance, ki so jim načrtno kršili temeljne človekove in ustavne pravice. Zborovanja so se udeležili tudi kandidati predvolilne koalicije ZOS – Zavezništvo osvobodimo Slovenijo ter predstavniki Gibanja Zedinjena Slovenija, Stranke Slovenskega Naroda, Stranke Sloga, Stare pravde stranke prava, Gibanja Triglav in še nekateri drugi, ki so predstavili vse potrebne dokaze, da so letošnje državnozborske volitve neveljavne, saj so bile izvedene v nasprotju z Ustavo RS in nekaterimi zakonskimi določbami. TUKAJ si lahko ogledate videposnetek z zborovanja in vas prosimo, da vsebino delite še med ostale. Sklenili smo zelo pomembno zavezništvo in sklep, da javno pozovemo Ustavno sodišče, da takoj razveljavi neustavne volitve. Pišemo JAVNI POZIV USTAVNEMU SODIŠČU, ki ga bomo te dni objavili. Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!
Teme
KIBERNETSKI NAPADI

Zadnji komentarji

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

Dokazi in indici o te kaj bo sledilo, če se ne združimo v neuničljivo silo