Zasebnost

Politika zasebnosti za https://gibanjeops.si/
Če potrebujete dodatne informacije ali imate kakršna koli vprašanja o naši politiki zasebnosti, nam pišite.
Na https://gibanjeops.si/ je zasebnost naših obiskovalcev za nas izjemnega pomena. Ta dokument o zasebnosti opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih https://gibanjeops.si/ prejema in zbira, ter njihovo uporabo.
Dnevniki
Tako kot mnoga druga spletna mesta tudi https://gibanjeops.si/ uporablja dnevniške datoteke. Podatki v datotekah dnevnika vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum/časovni žig, strani za napotitev/izhod in število klikov za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnika po spletnem mestu in zbirajo demografske podatke. Naslovi IP in drugi takšni podatki niso povezani z nobenimi podatki, ki bi omogočali osebno prepoznavo.
Piškotki in spletni svetilniki
https://gibanjeops.si/ uporablja piškotke za shranjevanje podatkov o nastavitvah obiskovalcev, beleženje podatkov, specifičnih za uporabnika, na katerih straneh uporabnik dostopa ali jih obišče, prilagajanje vsebine spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev ali druge podatke, ki jih obiskovalec pošlje prek svojega brskalnika.
Piškotek DoubleClick DART
. :: Google kot tretji prodajalec uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na spletnem mestu https://gibanjeops.si/
. :: Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov uporabnikom na podlagi njihovega obiska https://gibanjeops.si/ in drugih spletnih mest v internetu.
. :: Uporabniki se lahko odpovejo uporabi piškotka DART tako, da obiščejo Googlov pravilnik o zasebnosti za oglase in vsebinsko omrežje na naslednjem URL -ju - http://www.google.com/ads/preferences/
Nekateri naši oglaševalski partnerji lahko na našem spletnem mestu uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Naši oglaševalski partnerji so….
Google Adsense, Bankart, PayPal
Ti oglasni strežniki ali oglasna omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologijo za pošiljanje oglasov in povezav, ki se pojavijo na spletnem mestu https://gibanjeops.si/, neposredno v brskalnike. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Oglaševalska omrežja tretjih oseb lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (na primer piškotke, JavaScript ali spletne svetilnike) za merjenje učinkovitosti svojih oglasov in / ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite.
https://gibanjeops.si/ nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.
Za podrobnejše informacije o njihovih praksah in za navodila, kako onemogočiti določene prakse, se obrnite na ustrezne politike zasebnosti teh strežnikov oglasov tretjih oseb. Politika zasebnosti https://gibanjeops.si/ ne velja za in ne moremo nadzorovati dejavnosti takih drugih oglaševalcev ali spletnih mest.
Če želite onemogočiti piškotke, lahko to storite prek posameznih možnosti brskalnika. Podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.
Vaše soglasje

Z uporabo te strani sprejemate prakse, opisane v tej izjavi. Če se ne strinjate s to izjavo ali pravilnikom o piškotkih, ne uporabljajte te spletne strani. Pridržujemo si pravico, da to izjavo ali pravilnik o piškotkih kadar koli spremenimo. Vse spremembe bodo objavljene v tej izjavi ali v pravilniku o piškotkih, spremembe vsebine pa bodo praviloma veljale samo za dejavnosti in informacije, ki se bodo zbirale v prihodnosti. 

Pravna podlaga za obdelavo dejavnosti, povezanih z nujnimi piškotki, je naš zakoniti interes za zakonito upravljanje našega spletnega mesta (v skladu s členom 6 (1) (f) GDPR). Pravna podlaga za obdelavo dejavnosti, povezanih z nebistvenimi piškotki (funkcionalni piškotki, statistični piškotki, oglaševalski piškotki), je vaše soglasje (v skladu s členom 6 (1) (a) GDPR).

Pravni svetovalci za pregled in spremembe (če je potrebno). To besedilo je priporočljivo, ker nekateri piškotki obdelujejo osebne podatke (npr. IP-naslov).

Varovanje vaših osebnih podatkov: 

Vzpostavljen imamo celovit program za varnost podatkov, vključno s poslovno sprejemljivimi administrativnimi, fizičnimi in tehnološkimi varnostnimi ukrepi za zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, nepooblaščeno uporabo in nepooblaščenim ali nenamernim uničenjem, spreminjanjem ali razkritjem. Čeprav uporabljamo komercialno razumne previdnostne ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni varnosti, ne moremo jamčiti za varnost osebnih podatkov, ki ste jih posredovali prek interneta ali shranili v naše podatkovne zbirke.

Reševanje sporov, dvomov  in pritožb


Če imate kakršno koli vprašanje ali dvom glede tega, kako https://gibanjeops.si/ uporablja

vaše osebne podatke, se obrnite na našo globalno pooblaščeno osebo za varstvo

osebnih podatkov na naslov  info@gibanje-ops.com.

Ti pogoji veljajo in jih ureja slovenska zakonodaja ter se tolmačijo skladno z njo, ne glede

na načela kolizijskega prava. Za vse zahtevke v zvezi s temi pogoji je pristojno

sodišče v Ljubljani.