Sedmo novo duhovno spoznanje
Razumevanje poglavitnih vprašanj
Andreja OPS
Duhovnost in okultna znanja

Torek, 16. november 2010 ob 10:43

Odpri galerijo

Sedmo duhovno spoznanje nas opozarja, da se lahko zavestno razvijamo. Poudarja, da se ljudje ne razvijamo le telesno, temveč tudi psihološko in duhovno. Svetuje nam, kako naj se vključimo v tok energije. To storimo tako, da najprej nakopičimo energijo, nato pa se spomnimo svojih osnovnih življenjskih vprašanj in naposled prepoznamo še druge neizogibne podrobnosti. Če opazujemo svoje misli, dnevna sanjarjenja in sanje, lahko odkrijemo pomembna sporočila, ki odgovarjajo na naša življenjska vprašanja in tudi svetujejo, kaj naj naredimo.

 

Razumevanje poglavitnih vprašanj

Prepoznanje vprašanj. Vključitev v tok navadno pomeni, da dobivamo sporočila, ki jih potrebujemo za naslednji življenjski korak. Pojavijo se namreč nekatere priložnosti, ki jih, seveda, velja izkoristiti. V kolikor ohranjamo ustrezen stik s svojimi upanji, sanjami in potrebami, jim s tem pomagamo, da se tudi uresničijo.

V življenju se velikokrat znajdemo na neki točki, ko sploh ne vemo, kaj naj bi storili. Tedaj pa nenadoma nekdo vstopi v naše življenje in nam postavi določeno vprašanje, na primer: »Zakaj si tu? Kaj bi rad vedel? Kakšno vprašanje imaš?« Takrat se moramo zbrati in se osredotočiti nanj. Postaviti ga moramo v ospredje svoje pozornosti. Kmalu nato se nam začno pojavljati sporočila.

Gre torej za prepoznavanje naši trenutnih vprašanj. Vendar moremo postaviti pravilno vprašanje, ki se navezuje na zunanje dogodke, kakršno je neko konkretno ali le abstraktno vprašanje. Ko tako prisluhnemo svoji intuiciji in občutku, se s tem priključimo na kozmični tok. Slednji nam bo zagotovo pokazal, kje smo morda obtičali, pa tudi zakaj smo bodisi srečni, žalostni, zmedeni ali jezni.

Ohranjanje višje ravni energije. Pri vključevanju v tok pa velja upoštevati nekatere napotke za ohranjanje energije na najvišji možni ravni. Še posebej pomembno je táko kopičenje energije v trenutkih, ko se počutimo zmedeni, premagani in prestrašeni. Kakorkoli že, paziti moramo, da svojih občutkov ne bi prehitro potlačili, saj morda potrebujemo »premor«, da bi povezali in sprejeli dogodke.

V drugem delu knjige je podrobno opisana ustrezna metoda za kopičenje energije, zato na tem mestu nakratko poglejmo le njene poglavitne stopnje, in sicer:

* Preusmeritev pozornosti. Svojo pozornost moramo odtrgati z vseh negativnih občutkov in se preusmeriti ter osredotočiti na neposredno okolje, ali na kak lep predmet v svoji bližini. Skušajmo se spomniti, kakšen je bil videti svet, ko smo bili na visoki energijski ravni, pri čemer zlasti iščemo lepoto, enkratne oblike in barve.

* Zavestno dihanje. Globoko, zavestno dihamo in zadržimo sapo za nekaj sekund, preden izdihnemo. Dihamo v lepoto, ki smo jo priklicali in nas sedaj obdala, dokler ne zaznamo lebdečega občutka. Zamišljamo si, da nas vsak vdih napolni, kot da bi bili balon.

* Občutenje energije. Razmišljamo o občutenju ljubezni. Predstavljamo si, da nam telo obdaja svetloben sij, kot da smo žareče bitje, ki vdihava energijo iz kozmosa in mu jo z izdihom tudi vrača. Počutimo se lahkotne in pomirjene. Ker smo v stiku z višjo energijo, se počutimo odprti vsemu.

* Opazovanje misli. Opazujemo svoje miselno dogajanje, pri čemer se zavedamo, da se vse dogaja z nekim namenom. V drami nadzora, s katero se trenutno spopadamo, so namreč vse naše misli posvečene ustrezni borbi.

* Kroženje energije. Ko začutimo, da bi se morali povezati z energijo, se ustavimo. Takoj, ko smo energetsko izpolnjeni in v stanju ljubezni, namreč ne moremo izvleči več energije, kot jo zmoremo nadomestiti. Energija, ki teče iz nas, tako ustvarja tok, ki nam jo v enaki meri tudi vrača. 

Raziskovanje sporočil.  Bodimo pozorni na sporočila, ki nam jih prinašajo naključja. Naučimo se jih raziskovati in poiskati njihov pomen. Vprašati se moramo: »Katere naše zamisli povezujejo? Zakaj prihajajo ravno zdaj? Ali lahko prepoznamo pozitivne posledice, ki bi jih utegnila povzročiti? Katero dejanje nam predlagajo?«

Nekemu slavnemu pianistu so ponudili delo v drugi državi. Ponudba je bila zelo vabljiva, vendar ni vedel, ali naj ponudbo sprejme ali ne. O tem je razmišljal, ko je hodil proti pošti. Naključje pa je hotelo, da je bil uslužbenec na okencu prav iz države, o kateri je razmišljal. Odločil se je, da bo dogodek malo raziskal in mu je zato omenil to naključje. Poštni uradnik mu je nato dejal: »No, treba je pač biti tam, kjer so naši prijatelji.« Ta njegova pripomba je zadela na pravo struno, saj je temu pianistu pomagala uvideti, da ne more zamenjati svojega sedanjega okolja.

Občutek za delovanje. Intuitivni preblisk, ki nas navdaja h kakemu dejanju, lahko razumemo kot namig višje (kozmične) inteligence. Toda če nismo ustrezno uglašeni, dejanje morda ne bo obrodilo sadov. Delovati moramo samo takrat, ko je naš občutek vabljiv in pozitiven. Tedaj bodo vsa naša dejanja tudi uglašena z višjo voljo. Za pozitivne rezultate se nam ne bo treba pretirano truditi.

Verjetno ne bo odveč nasvet: Denimo, da vas navda občutek, da morate takoj nekoga poklicati. Preden ga pokličete, za hip počakajte, umirite se in si predstavljate, kako mu telefonirate. Če vas prevzame topel, dober in vabljiv občutek, potem pokličite. Če pa začutite odpor, padec energije ali vas navda še kak drug negativen občutek, potem raje počakajte. Ta nasvet je smiselno, seveda, moč uporabiti za katerokoli drugo nameravano delo, ki ga nato bodisi opravite ali odložite.

Del namere, s katero smo stopili v to življenje, so naše globoko vsajene sanje in cilji. Včasih jih moramo tudi odložiti, v kolikor bi jih bilo nemogoče doseči, pa čeprav nas še tako mučijo. Če bomo odprto sprejemali naključja in se poglobili v njihova sporočila, nam bo veliko bolj jasno, kaj moramo storiti v danem trenutku.

Občutenje sporočila. Razkritja, ki jih naključja prinašajo, so lahko preprosta ali pa prepletena. Navadno jih spremlja srh po hrbtu, kurja polt po telesu, ali mravljinci v rokah ali nogah, drugi pa čutijo nekaj drugega. Včasih sploh nimamo nekega določnega telesnega občutka, vendar lahko zaznamo nekakšen umski »klik«, kakor da bi se nekaj sestavilo.

Sporočila prihajajo po zelo različnih poteh. Včasih so to nenadni uvidi, lahko so zelo določno usmerjeni namigi, velikokrat pa jih lahko preberemo ali slišimo.

Zavestno bivanje. Ne pozabimo, da nam vsak trenutek ponuja priložnost za zavestno bivanje v njem, pa čeprav ga spremlja telesna ali čustvena bolečina. Bolj ko se trudimo »napredovati« in »doseči« razsvetljenje, tem bolj pogosto se nam dogaja, da zdrsnemo v najbolj človeške šibkosti. V njih pa lahko prepoznamo tudi svojo pravo naravo in živost.

Nekakšen cilj poti naše duše je čutiti bivanje, kar pa ne pomeni premagovanje življenjskih naporov in bojazni, temveč prepoznavanje življenja iz prve roke, da lahko polno bivamo v njem. Slednje pa je možno le tedaj, ko zavestno bivamo v sedanjem trenutku. Včasih bivamo v polni svetlobi zavesti, včasih pa se lagodno potopimo v globoke sence skrivnosti in neznanega. Pot naše duše, če se sploh lahko tako izrazimo, namreč ni ravna, ampak je bolj podobna vijuganju in zavijanju.

Sporočila razuma in intuicije

Vzgibe narekuje razum. Denimo, da doživljamo proces razpoznavanja sporočil, ki nam jih prinaša lastna negotovost, pa tudi notranje vodstvo našega višjega jaza. Ko bomo močneje ozavestili svoje notranje središče in se uglasili nanj, se bomo naučili razlikovati med trenutnimi vzgibi in intuitivnim vedenjem. Sprva jih tudi stežka prepoznamo in ločujemo, vendar se ne kaže grajati, če jih zamenjujemo. Najbolj pomembno je, da nikoli ne delujemo zgolj iz občutka nujnosti.

Trenutni vzgib vedno govori, da je treba pri priči, če bomo čakali, nam bo priložnost ušla. Če mu sledimo, čutimo pritisk, da moramo delovati. Pa takem delovanju se navadno počutimo prazni, problema pa tudi ne rešimo. Taki impulzi so močni izbruhi energije, sledi jim pa tišina.

Kar naenkrat navalijo, nato pa pojemajo.

Intuitivni prebliski. Notranje védenje brsti počasi in nas pretanjeno usmerja. Tudi intuitivne misli lahko enako močno priganjajo, vendar nam vedno puščajo čas, da razmislimo, preden delujemo.

Če se nam taka misel nekajkrat povrne, je treba potem delovati. Intuitivni prebliski so zelo vztrajni in trdovratni. Če so pomembni, jih nikakor ne moremo pozabiti, saj se nam kar naprej vračajo. Prav sitnarijo. Izkušnje borznih posrednikov (njihov posel običajno zahteva zelo hitro delovanje) nam povedo, da tudi tedaj, ko se  znajdejo pod hudim pritiskom, lahko uporabijo tako imenovan »zakon trojega«.

Vzamejo si nekaj trenutkov, zamisel odženejo in počakajo. Naučili so se zaznati razliko med  paničnim odzivom in intuicijo. Intuitivni prebliski jih ponavadi navdajo tik pred spremembo na borznem trgu. Panika pa se pojavi šele po njej.

Razlikovanje sporočil. Bolj ko posvečamo pozornost svojemu notranjemu središču, toliko bolj lahko prepoznavamo razlike med sporočili razuma in intuicije. Sporočila razuma utegnejo temeljiti bodisi na pomanjkanju, strahu, krivdi ali samozaščiti. Utegnejo nas priganjati, ne da bi dopuščala čas za razmislek. Lahko so tudi hitri odgovori, ki se porajajo zunaj toka energije. Največkrat so prva stvar, ki nam pade na um, zbujajo pa občutek obupne nuje.

Sporočila intuicije so veliko bolj pretanjena. Navadno so ljubeča in pomirjujoča, trdovratna, spodbujajoča in pozitivna. Običajno tudi ne zahtevajo takojšnjega delovanja. Le redkokdaj so tako radikalna, da ne dopuščajo korakov, ki bi izzvali določeno spremembo.

Rezultat se pokaže čez čas. Kot že nekajkrat omenjeni avtorjevi osebni izkušnji z naključjem naj dodamo še tole: »Ko sem se pred slabim letom dni dokaj intenzivno ukvarjal s pridobivanjem ustreznih somišljenikov za ustanovitev že omenjenega »Gibanja OPS«, kar bo poglavitna tema tretjega dela te knjige, sem med radijskimi komercialnimi obvestili naključno ujel najavo za predavanje o tako imenovanem higienizmu zdrave prehrane. Ko je napovedovalka po kratki predstavitvi njegove vsebine povedala še predavateljevo telefonsko številko, sem si jo takoj zapisal, saj sem intuitivno zaznal, da moram poskušati v tej smeri. 

Ko sva s tem predavateljem čez nekaj dni govorila po telefonu, pa sem (zelo razočaran) takoj zaslutil, da njega nekaj takega sploh ne zanima, temveč zgolj le njegova predavanja, ki jih je sicer imel po vsej Sloveniji. Vendar nisem takoj obupal in sem se čez nekaj dni vseeno udeležil njegovega predavanja. V osebnem razgovoru pred predavanjem se mi je moja prvotna slutnja, žal, v celoti potrdila.

Vendar sem tudi kasneje ostal z njim v telefonskem stiku, saj mi je mimogrede omenil svojo sodelavko, ki se ukvarja z organizacijo njegovih predavanj. Po tej poti sem nato že čez nekaj dni prišel do sporočila, ki sem ga že omenil in je tudi poglavitni »krivec« za tole pisanje.« Skratka, nikoli ne kaže prehitro odnehati, ali se posvetiti le ozkemu krogu vprašanj in možnih odgovorov nanje.

Premagovanje strahu

Negativne misli in pobude. V življenju se nam, seveda, porajajo tudi določene negativne misli, ki so podobe strahu, da se bo nekaj hudega zgodilo, da se bo nekdo, ki ga ljubimo, poškodoval, ali pa da ne bomo dosegli tistega, kar si želimo. Take podobe strahu je treba pregnati takoj, ko se prikažejo, naš um pa bo takoj ustvaril novo podobo, ki bo pozitivna. Kmalu se negativne podobe sploh ne bodo več pojavljale. Obhajale nas bodo samo še prijetne slutnje.

Če se negativne podobe še vedno pojavljajo, pa jih je treba vzeti zelo resno. V kolikor vas, na primer, prešine misel, da se boste zaleteli s tovornjakom, in vam kdo ponudi, da vas popelje z njim, ga morate zavrniti.

Strah in dvomi. Strah je naravni del življenja. Včasih je zaveznik, saj nam pomaga, da se izognemo nevarnosti. Spoznanje o delovanju takega strahu, je zato pomemben del informacije. Če pa dopustimo, da je strah prvo ali poglavitno cedilo novih informacij oz. izbir, bo gotovo porajal tesnobo in zaskrbljenost, kar bo zelo oviralo evolucijo.

Strah nas namreč osredotoča na neke pretekle ali prihodnje težave, ki morebiti sploh niso pomembne, in nas tako povleče iz sedanjosti. Zato kaže spremeniti vse negativne miselne procese, da s tem preženemo podobe strahu in jih nadomestimo. Vendar je dobro, da strah najprej prepoznamo in ga ne skušamo kar prezreti ali zanikati.

Prepoznanje strahu. Ko razumemo sporočilo, ki nam ga strah prinaša, poskusimo pregnati misli, ki ga spremljajo. Raje si zamislimo pozitivne rezultate, ki bi jih tudi lahko dosegli. Bodimo pozorni, kdaj se prepuščamo strahu. Podnevi opazujmo, kaj nam znižuje energijsko raven. Morda se počutimo izčrpani po pogovoru o hudih dogodkih iz preteklosti, o trenutnih težavah, ali pa o strahu pred prihodnostjo.

Bolj ko bomo zaznavali svojo energijo, bolj bomo lahko razlikovali med strahovi, ki nam jemljejo vrednost, in resničnimi opozorili pred nevarnostjo. Sprva morda ne bomo mogli zaupati informacijam, ki jih bomo dobivali. Če je tako, potem zaprosimo svoje notranje središče, da naj bodo informacije bolj natančne.

Strah in drame nadzora. Prepoznati moramo povezavo med strahom in svojo dramo nadzora. Če privabljamo energijo z dramo žrtve, naša domišljija išče težave, saj le na ta način obdržimo svojo vlogo. Če smo ujeti v dramo zadržanosti, potem nočemo prositi za pomoč, ker se bojimo, da bo kdo vdrl v naš prostor. Zastraševalec se navadno boji, da ga ne bodo resno jemali in zato išče odpor, kjer ga ni. Zasliševalec pa nadzoruje vse in vsakogar, ker se boji svojega neugodnega občutka zapuščenosti in osamljenosti.

Odkrivanje sporočil strahu. V primeru, da se počutimo utesnjeni in prestrašeni, je koristno, seveda, tudi glede na trenutni položaj in občutke, storiti naslednje:

* Prepoznanje strahu. »Sedite« z njim in ga skušajte začutiti in prepoznati. Občutki teže navadno kažejo na strah in zaskrbljenost.

* Ozaveščanje občutkov. Prosite za pomoč. Natančno opišite, česa se bojite. Spregovorite s strahom in odkrijte njegovo sporočilo. Presodite, če je resno. Bodite pozorni na spremljajoče negativne misli, ki jih imate o sebi. Na primer:«Vse skupaj je ena sama godlja. Pogoltnilo me je. Ko le ne bi nikoli storil tega. Tako počasen sem. Tako neumen sem.« Negativni notranji odgovor se običajno vrača v negativnih občutkih in strahu.

* Presojanje situacije. Pretiravajte s strahom. Ugotovite, ali ga lahko opazujete vsaj z malo humorja. Vprašajte se, zakaj se počutite neustrezni.

Sproščanje strahu.

V okrilju strahu in notranje tesnobe ni mogoče trezno razmišljati in ukrepati. Izkušnje kažejo, da bi v tem primeru lahko storili naslednje:

* Umirjanje z dihanjem in samoto. Nekaj minut se osredotočite na dihanje. Čimbolj se umirite. Za nekaj minut se umaknite nekam v samoto. Očistite um in se sprostite.

* Izžarevanje pozitivne energije. Oddajajte ljubezen. Obdajte sebe in druge s svetlobo. Ko se pojavijo strah in dvomi, jih sprostite s svetlobo.

* Osredotočanje na bistvo. Osredotočite se na svojo željo. Jasno pripoznajte, kar bi radi. Opomnite se, da imate več možnosti na razpolago, in da lahko izbirate. Ko se malce umirite, pomislite na pretanjene znake, ki ste jih začutili, preden je izbruhnil strah. Opomnite se, da so na voljo tudi sporočila, ki vam koristijo.

* Preusmeritev pozornosti. Ko nas je strah, velja preusmeriti pozornost na svoj najvišji namen. Predstavljajte si, da vas obkrožajo prijatelji in lepota, ter se odlično počutite.

Sproščanje nadzora

Opuščanje nadzora in tesnobe. Izkušnje opozarjajo, da v primeru prevelikega naprezanja, truda ali borbe z nečim, zagotovo ne sledimo kozmičnemu energijskemu toku. V trenutkih prevelikega notranjega nemira in zbeganosti se zato raje vprašajte: »Zakaj sem tu, v tem položaju?« in »Kaj se v tem trenutku dogaja v mojem življenju? Se ukvarjam s pravimi stvarmi?« Obmirujte in se poskušajte čimbolj zbrati.

O tem, kaj se lahko zgodi, ko opustimo nadzor in odženemo tesnobo, govori naslednji primer: Neki poslovnež je dve leti razvijal računalniški program. Trudil se je prodreti z njim na trg, pa mu to ni uspelo. Težave so se stopnjevale in njegovo trženje ni napredovalo. Poskusil je na več mestih in po nekaj mesecih nenehnega nazadovanja se je vprašal: »Zakaj sem sploh tu in to počnem?«

Sem se odločil za pravi posel?« Tako se je v sebi zavedel, da je s programom začel, da bi zaslužil dovolj denarja in se nato posvetil pisanju knjige. Čeprav je bila ugotovitev, da se v dveh letih še zdaleč ni približal zastavljenemu cilju, precej boleča, se je odločil, da bo ta posel opustil. Napačno se je namreč osredotočil na sredstvo namesto na cilj, zato ni bival v toku svoje usode.

Manko v življenjski zloženki. Če začutimo, da bijemo vnaprej izgubljeno bitko, gotovo nekaj ni v redu. Takrat se velja ustaviti, še posebej, če hkrati tudi čutimo, da nimamo druge možnosti. Ko se počutimo ujeti in nemočni, verjetno tičimo v notranji bitki, ki se udejanja v zunanjem svetu. Sprostimo se in prosimo za pomoč. Bodimo pripravljeni, da nekaj časa ne bomo počeli nič, ali pa pripravljeno sprejmimo dejstvo, da ne poznamo pravega odgovora.

Posvetimo se opazovanju lepote, ki nas obdaja. Vzpostavimo stik z njo in se odprimo naključjem ter novim sporočilom.

Neka ženska se je udeležila večernega predavanja, čeprav se jih navadno ni nikoli. Ob koncu predavanja je navezala pogovor z žensko poleg sebe in ugotovila, da je zdravnica in se poklicno ukvarja z očesnimi obolenji. Ko ji je zato omenila tudi svoje težave z vidom (imela je namreč težave pri branju), je ugotovila, da se njena nova znanka veliko ukvarja prav s takimi težavami, in da so tudi ozdravljive. Tako je lahko ugotovila, da je prišla na predavanje samo zato, da bi jo lahko srečala.

Kasneje je ta očesna zdravnica ugotovila, da njeno levo oko sploh ni povezano z možgani, in da desna polovica možganov tudi slabše deluje. Razen tega sta kasneje ugotovili tudi več povsem enakih duhovnih stičnih točk, kar samo še potrjuje celoten splet vseh neverjetnih naključij.

Postavljanje pravih vprašanj. Vprašajmo se, kaj nas v tem trenutku najbolj muči? Bodimo zelo določni pri odgovoru. Oblikujmo vprašanje, ki nam bo pomagalo, da se bomo lotili težave. Umestimo ga v ospredje zavesti, nekam na čelo. Bodimo pripravljeni na takojšen morebiten znak ali sporočilo.

Neka odvetnica se je udeležila predavanj nekega osebnega svetovalca za učinkovitost, ki je obiskovalcem med drugim omenil tudi vprašanje, da bi si doma nanj poskušali  odgovoriti, in sicer: »Česa bi se lotili, če bi zagotovo vedeli, da boste uspeli?« Po temeljitem razmisleku ji je to vprašanje odprlo široko področje novih možnosti, na katere sama gotovo ne bi nikoli pomislila.

Napisala si je cel seznam takih možnosti: postala bi arhitektka, državna sekretarka, lastnica tropskega otoka, manekenka, uspešna inovatorka, postala bi letalka in si kupila svoje letalo ter šla okoli sveta. Kmalu zatem je spoznala moškega, ki se je ukvarjal s poučevanjem letenja, kupila pa je tudi svoje letalo. Lahko je ugotovila, da so bili to le nekateri nasledki njenega seznama, ki je s tem pravzaprav zaživel.

 

Preučevanje sanj

Dogajanje sanj. Sanje so življenje, ki ga nezavedno živimo v sebi in ga zato ne omejujeta niti čas niti prostor. Vendar se te metamorfne notranje resničnosti samo z nekaj besedami sploh ne da opisati. Tako se dostikrat lahko dvignemo s postelje z nejasnim občutkom o zmedenem nočnem potovanju, o krajih, kjer še nismo bili, in o ljudeh, ki so živi ali pa tudi ne, prijazni ali kako drugačni.

Kdaj pa kdaj nas osupne kak globok občutek začudenja, radosti in goreče ljubezni ali občutek neverjetne groze in neprecenljive izgube. Ni mogoče napovedati, kaj bomo ponoči doživljali.  Res pa je, da nočni karneval podob lahko prinaša zelo pomembna sporočila.

Razčlenjevanje sanj. Običajno sploh ne pomislimo, da bi sanje podrobno razčlenili. To navadno storimo le tedaj, ko so sanje zares jasne in tako nenavadne, da nas kar prevzamejo. Izkušnje dobrih poznavalcev duhovnosti kažejo, da nam misli, dnevna sanjarjenja in sanje pomagajo intuitivno zaznati pot ter nam tako pripovedujejo o življenju, ki se ga sploh ne zavedamo in ga zato tudi ne opažamo.

Sanje prinašajo sporočila. Spoznanje o vključitvi v tok pravi, da bi morali primerjati sanje s svojim življenjem. Velja poudariti, da je potrebno primerjati sanje z resničnim življenjem in ob tem prepoznati njihov pravi pomen. Namesto da le razčlenjujemo prvine sanj, jih kaže primerjati z resničnim dogajanjem.

Pričeti je treba na njihovem začetku, opazovati, kako so se dogodki odvijali, nato pa si ogledati še njihov konec. Preskusimo to metodo, ko se bomo naslednjič prebudili iz sanj. O podrobnejših napotkih za primerjanje sanj bo govor tudi kasneje. 

Vključevanje toka evolucije

Nasvet za polnejše življenje. Na podlagi vsega do sedaj povedanega glede spoznanj nove duhovnosti je mogoče oblikovati nekaj predlogov za vašo bodočo aktivnost, s katero boste obogatili vaš vsakdan in veliko lažje dosegli postavljene življenjske cilje, in sicer:

* Ohranjanje visoke ravni energije. Bodite odprti in čutite ljubezen, ki vam doteka. Opazujte lepoto in stopnjujte energijo. Kadarkoli je potrebno, se ustavite in kopičite energijo. Kolikor le morete, bivajte v stanju ljubezni.

* Prošnje za odgovore. Osredotočite se na sedanjost. Zavedajte se osnovnega življenjskega vprašanja, ki so vam ga predali starši. Jasno prepoznajte trenutna  vprašanja. Ohranjajte jih v ospredju pozornosti. Opazujte svoje misli in sanje. 

* Povečana čuječnost. Oglejte si skrivnost, ki se vam razodeva, vendar s stališča opazovalca (to pomaga opustiti potrebo po nadzoru). Bodite pozorni na svetlejše ali barvite odtenke – naj vam bo to znak, ki vam pomaga pri odločitvi. Bodite pozorni na misli in namige (morda je to informacija, ki jo potrebujete). Primerjajte sanje s sedanjim življenjskim položajem in ugotovite, ali vam odkrivajo stvari, ki ste jih morda spregledali ali kako zgrešili. Če informacij ne razumete ali se vam zdi, da jih ne dobivate, se prepričajte, ali ste postavili pravo vprašanje. 

* Raziskovanje naključij. Bodite pozorni, kako vas naključja polnijo z energijo. Razmislite o tem, kar vam naključje ozavešča. V primeru nekega srečanja razmislite, če morate s tisto osebo še kaj storiti. Če vas obhaja neka slutnja ali se vam pojavljajo kake misli, bodite pozorni na naslednje naključje ali opozorilo (pomaknilo vas bo v smer novih misli ali slutenj).

* Pošiljanje energije. Posvečajte pozornost ljudem, ki jih srečujete. Pošiljajte (projicirajte) jim energijo, saj vam vsi prinašajo sporočila, vi pa jih imate tudi zanje. Zapomnite si, da vam ni treba igrati drame nadzora in tekmovati za energijo, ker obstaja še druga možnost. Vedite, da energija, ki jo oddaja, ustvarja tok, po katerem se vam v enaki meri vrača, tako da ste je ves čas polni.

Povzetek spoznanja o vključitvi v tok

To spoznanje je zavedanje, da nas naključja vodijo pri prepoznavanju poslanstva in življenjskih vprašanj. Z razumevanjem in reševanjem manjših vprašanj, ki izhajajo iz večjih ciljev, napredujemo dan za dnem. Ko vprašanja pravilno oblikujemo, dobivamo odgovore o skrivnostnih priložnostih, ki se nam ponujajo.

Vsako naključje, pa naj spodbuja razvoj ali ne, nam zada novo vprašanje.  Na duhovni poti razvoja živimo v procesu vprašanj in odgovorov, ki vedno nosijo v sebi novo vprašanje. Naključne odgovore nam dajejo sanje, dnevno sanjarjenje, intuitivne misli, najpogosteje pa ljudje, ki nam prinašajo sporočila.

 

 

Lepo pozdravljeni, ekipa OPS, po knjigi mag. Janeza Ščeka

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 25. May 2022 at 12:23

2420 ogledov

Pismo Gibanju OPS za opozorilo vsem!
Spoštovane gospe in gospodje iz Gibanja OPS! Čutili smo dolžnost, da vam z nekaj zelo pomembnimi informacijami pomagamo pri vašem delu, saj ste res eni redkih, ki ste kot glas vpijočega v puščavi, zavezani k resnici in se borite proti vsem tem lažem, proti tej mega svetovni laži, laži, kako naj bi nam WHO hotela “pomagati”. Skrivajo se za masko medicine, zato pa potrebujejo nekakšno WHO, da bi čimbolj dajali videz požrtvovalnega pomagača, za hrbtom pa skrivajo strup, ki nam ga hočejo vsuti v “čajček z limono”, v “zdravilo”, ki ga moramo vsi, prav vsi, popiti, da bi (predvsem oni) bili zdravi in srečni. In, seveda, bogati. Važno opozorilo! Nujno preberite vsebino PDF priloge, ker v njej opozarjamo, da glede na dokument iz leta 2021, ki ga je pripravila organizacija NTI, obstaja zelo utemeljen sum, da bo lockdown že čez teden ali dva in ne šele jeseni! Datuma 15. maj 2022 iz tega scenarija so se namreč očitno držali. Imajo pa zapisan tudi datum “reakcije” držav, in sicer 6. junij 2022! Zato rabijo WHO in zato rabijo bolne ljudi. Da bi nas bilo čimveč, ki bomo morali plačati zdravilo, kot da bi to res bilo zdravilo. Ker so pa dokazali, da je to pravzaprav njihovo orožje in ne zdravilo, je edino logično, da se njihove vsiljene akcije “zdravljenja” obravnava kot vojaško agresijo in ne kot medicinski ukrep. Niti ne kot medicinski poskus! To vse skupaj nima sploh opravka z medicino. Zato pri vsem skupaj WHO nima kaj pametovati! Noben medicinski zakon ne more opravičiti nujnosti, da nam tlačijo v usta (v rame) strup, biološko ali kemično orožje, to je treba obravnavat po zakonih za vojaško agresijo ne pa po nekakšnem ZNB! Se pravi, po zakonu je agresor vsak, ki sili v naša telesa: - metek iz pištole - granato z neba - strupeno iglo v ramo To je vse eno in isto. Zato pa to dela vojska in policija, po svojih manirah (prisila, policijska ura, zapore, prepovedi gibanja, kazni, globe…) Zdravnike imajo samo za masko, da nekdo v belem zapiči tisto iglo, ne pa nekdo v uniformi. Ker so v tej zgodbi igle orožje, biološko ali kemično orožje, zapadejo vsi akterji te zgodbe pod najstrožjo zakonodajo za morilce, ne pa pod ZNB za zdravnike. Odpade ZNB, odpade PKP in vse druge nebuloznosti, Samo še Ustava in Kazenski zakonik sta pristojna za obravnavo teh zločinov. Vojnih zločinov! Ne medicinskih ukrepov! ZNB ne more z nobenim členom dovoliti vojaške agresije na kogarkoli. To, kar so na sedežu WHO počeli v zadnjih dneh in tednih pa je točno to, kar je jasno povedal gospod nadškof Vigano v enem svojih govorov : SVETOVNI DRŽAVNI UDAR. Tega je izvedla klika, ki se skriva za WHO, pomagali pa so jim naši VELEIZDAJALCI, celotna bivša vlada in parlamentarci, golob miru in njegova bodoča ekipa – oni se pa skrivajo za likom goloba, goloba miru, svobode… Svobode! Oni so tisti, ki nam hočejo svobodo skozi digitalizacijo dokončno in do zadnjega atoma odvzet, zato so si izbrali ime Svoboda, da se za njo skrijejo, kot se cepivo skriva za imenom “zdravilo” v resnici pa je biološko ali kemično orožje. Obstaja sto dokazov, da so cepiva orožje za depopulacijo, ki jo tako zelo zagovarja glavni financer WHO. Sploh pa še to! Ali lahko neko cepivo, ki ga že uporabljaš po celem svetu, imenuješ POSKUSNO? Avtomatsko zapade pod tretman, da mora imeti vsa odobrenja. In ker jih nima, ne more biti na silo uporabljeno po celem svetu. Ni teorije. Ali drugače: če neko cepivo preizkušajo na celem človeštvu, ali ga bodo uporabljali v vsej galaksiji, ko “dobi vsa odobrenja”?? Farmacija si bi tega vsekakor želela, samo dvomim, da bodo vsak nov sev, ki se pojavi v nekem kotičku galaksije, pravočasno zaznali in znanstveno odreagirali nanj. To je že en dokaz, kako kratke pameti so vsi ti bogatinski veleumi, lastniki sveta! In oni hočejo biti bolj pametni kot vse ustave vseh držav sveta! Skozi zadnji dve leti so dokazali vso svojo zločinskost, sprevrženost, cel svet držijo v šahu z lažmi, nasilnim trosenjem milijonov lažnih informacij skozi podkupljena trobila… In oni bi radi vladali svetu! In naši Svobodni golobi jih občudujejo! Se jim klanjajo. Ploskajo njihovim predavanjem. Lepo so začeli. Lepo bi bilo od gospoda direktorja Slovenije, da prvi dan, ko bo vlada operativna, aretira tistega delovodjo (Poklukarja), ki je podpisal kapitulacijo Slovenije Svetovni zdravstveni organizaciji. To je njegovo delo, če je res prisegel ob prevzemu funkcije šefa, naj ve, da prisega ni kot Ringaraja, pesmica, ki se jo naučiš in jo greš oddeklamirat na oder parlamenta. Prisega je kot člen zakona, člen ustave, ki te veže, da delaš v korist Slovenije, ne pa v korist ZDA, Bruslja ali kogarkoli izven Slovenije. Če so jih pa oni gor postavili, pa naj v prisegi iskreno rečejo: “Delal bom za korporacijo, za Slovenijo mi dol visi”. Še enkrat vas opozarjamo, iz dokumenta organizacije NTI in drugih virov v prilogi sledi, da obstaja možnost, da se pripravlja (po vojaško pač) PRESENEČENJE! Lockdown in vse ostalo v paketu že šestega junija in ne šele jeseni. Torej čez manj kot dva tedna!!! To smo se vam čutili dolžni sporočiti in dati nasvet vsem, ki se trudijo pravno rešiti ljudstvo iz primeža vseh groženj in laži:  Bistveno je, da se tem zločincem vzame iz rok argument medicine, saj ko jim vzameš medicino, si jim vzel vse, na čemer jahajo in nas prisiljujejo. Zakaj delajo vse ravno skozi WHO? Ker jim edino medicina omogoča da nas na silo futrajo s strupi, ki jih imenujejo zdravila. Treba jim je za vse večne čase odvzet medicino iz rok in jim dokazat da nismo tako bedasti da ne bi vedeli, da nam ne dajejo zdravil. Da nas strupijo. Pa ne samo s cepivi! Nimajo nam pravice z ZNB vsiljevati biološko ali kemično orožje. Tega člena v ZNB ni! Problem je samo v tem, ker pravniki niso kemiki ali kake podobne stroke in ne znajo izbrskati iz strokovne dokumentacije tega, kar neposredno dokazuje strupenost cepiv. Je pa tega na stotine takih dokazov na spletu. Dokazov iz kredibilnih in verodostojnih strani inštitucij, in ne fake-”znanosti.” Na tem bi se splačalo delat, zbrat ekipo in izvit vse ljudi iz primeža lažne medicine, ki to ni. Je v bistvu vojska, preoblečena v medicino. Lep pozdrav! Žiga v imenu skupine cepljenih, ki jim je neskončno žal, da so nasedli. Dotatek OPS. 6.6.2022 je številka satana 666. 6+6+ (2+2+2=6) = 666. Naključje, da naj bi se zgodilo ravno na 6.06.2022=666? In histerično hitenje, da bi do 3. vzpostavili operativno Vlado, ki je tako in tako nastaja zaradi zrežiranih volitev in ponareditve rezultatov. Je zato globalistični hlapec Pahor v histerični naglici, kar v nedeljo, razglasil volilne rezultate kot poštene v resnici so pa ponarejeni? Nekaj bo hudo narobe. Ljudje treba bo vstati in to takoj, ker se zna zgoditi, da nas bodo napadli z vsemi sredstvi, da bo Slovenija novi Wuhan ali novi Bergamo za začetek nove tiranija po vsem svetu kot dokaz, da ljudje umirajo. Znajo nam ležati mrtvi ljudje na ulicah in cestah, če se bo zgodila uresničitev satanskega plana.  Zakaj bi napadli Slovenijo, ker vedo, da je Slovenija kot je hipofiza za človeško telo, hipofiza za svet. Ko ubiješ srce sveta, si ubil svet.  Samo brez panike, ta VLADA ne sme dobiti mandata ammpak je treba Goloba, ki očitno izvaja plan in Pahorja pa še koga takoj aretirati. p.s. Če ugasnejo te spletne strani in tudi fb strani OPS, se ve kaj storiti. Takoj vsi v Ljubljano. Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 18. May 2022 at 20:05

351 ogledov

TEORIJA O SMRTI IN VSTAJENJU VIRUSA (Stefan Lanka)
Do leta 1952 so virologi verjeli, da je virus strupena beljakovina ali encim, ki se s pomočjo telesa nekako razmnožuje in širi v človeškem ali živalskem telesu. Medicina in prava znanost sta to idejo opustili leta 1951, ker domnevnih virusov ni bilo mogoče najti pod elektronskim mikroskopom in kontrolnih poskusov nikoli ni bilo. Postopoma je bilo ugotovljeno, da je smrt celic pri zdravih živalih, organih in tkivih povzročila odpadne produkte, ki so bili prej označeni kot "virusi". Z drugimi besedami, virologija se je ovrgla in razpustila kot znanost. Ko pa je žena kasnejšega nobelovca Cricka leta 1953 narisala dvojno vijačnico, ki je bila objavljena v znameniti znanstveni reviji Nature kot domnevno znanstveno razvit model domnevnega genetskega materiala, se je rodil povsem nov in daljnosežen hype: tako imenovana molekularna genetika. Odslej so vzrok bolezni iskali v genih. Ideja o virusih – pravzaprav že ovržena – se je tako čez noč spremenila. Ljudje očitno niso mogli opustiti materialistične ideje o zunanjem povzročitelju bolezni. Virus zdaj ni bil več toksin, ampak je bil odslej razložen kot nevarna genetska struktura, razumljena kot dedna snov, nevaren virusni genom. Večinoma so bili mladi in neizkušeni kemiki tisti, ki so ustanovili novo različico virologije – gensko virologijo. Vendar ti kemiki niso imeli pojma o biologiji in medicini, a so medtem pridobili neomejena sredstva za svoje raziskave. In najverjetneje niso vedeli, da je stara virologija že leto prej razpadla. Priča smo torej tragičnemu razvoju, ki je povzročil oživitev že ovržene in še posebej nevarne paradigme. Več kot 2000 let se uči: "Gospod, odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo." Toda od leta 1995 – odkar sem odkrito postavil vprašanje dokazov za obstoj virusov – je bil dodan jasen dodatek: "Da ne morejo priznati, da je to, kar so jih naučili, narobe, še več: da je življenjsko nevarno." Ker do danes še nihče ni imel pregleda in poguma, da bi govoril resnico, vidimo vse več »zlih duhov« – brez Goetheja – in pomožnih hipotez, kot sta koncepta »imunskega sistema« ali »epigenetike. Vse to zato, da bi lahko ohranili takrat izmišljene teorije, nesvetovne in že ovržene. Zgodovina virologije je eno žalostno zaporedje pobožnih želja in s tem očitne neznanstvenosti. Najprej je bila teorija virusa (latinsko: strup za bolezen) leta 1858 povzdignjena v dogmo. Sledila je ideja o patogenih bakterijah, ki jo je posebej promoviral Pasteur. Nato je prišla teorija bakterijskih toksinov (v bistvu le iztrebkov teh bitij) in nato tudi virusov, dokler ni bila ta ideja leta 1952 izrecno opuščena. Toda z oživitvijo leta 1953 so idejo o Virchowovih bolezenskih strupih postavili v novo preobleko, tokrat v tako imenovane »genetske viruse«, in od tam celo promovirali idejo o genih raka in »vojni proti raku«, ki je bila ustanovljena v Nixonovi dobi. Najnovejši potomec tega sramotnega rodu je ideja, da morajo geni, ker nosijo vse lastnosti, torej prenašati tudi vse bolezni. Leta 2000 pa je z razkritjem nasprotujočih si podatkov projekta Človeški genom (sramotna in groteskna trditev, da je bila celotna človeška dediščina skoraj razkrita) postalo jasno, da to ni mogoče in da so več kot polovico tega genoma morali izumiti raziskovalci sami, da bi mu dali nekaj obraza. Vse ideje o genih kot »nosilcih« vseh informacij – in s tem tudi informacij o bolezni – so bile tako popolnoma in celovito ovržene. Vendar, se danes navaden človek tega ne zaveda. Vpleteni akademiki zelo težko priznajo dvomljivo vlogo, ki so jo sami igrali v procesu, glede na vpliv resno zavajajočega razvoja, ki je sledil. Toda dejstva so dejstva: celoten človeški genom ni sekvenciran, ne glede na to, kaj kdorkoli lahko trdi. (Opomba) Nobelova nagrada je nekaj najbolj neprijetnega, kar se lahko zgodi znanstveniku in družbi iz več razlogov: 1. Vse znanje temelji na »prevladujočem mnenju« takratnega univerzitetnega izobraževalnega establišmenta, vključno z njihovo trditvijo o ekskluzivnosti. 2. Nobelove nagrade ovirajo napredek znanstvenega znanja, ker so njihovi sklepi nagnjeni k dogmatizaciji. Skoraj vsi sklepi so se po kratkem času ali po več letih ali desetletjih izkazali za napačne. 3. Zelo majhna, skrajno elitistična skupina, odtujena od realnosti, določa, kaj je znanost in kaj ni. Ti ljudje predpisujejo »znanstvene« metode in pri tem zatirajo nasprotujoča si znanja, izključujejo iz objave s pomočjo »peer review«, torej predhodnega preverjanja znanstvenih objav po njihovih kriterijih, in nezaželenih ugotovitev, ki ovržejo njihove lastne ideje in dogme.Stefan LankaEkipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Mon, 9. May 2022 at 21:59

368 ogledov

Ko nižje sodišče razveljavi svojo sodbo v imenu ljustva
SODBA v imenu ljudstva opr. št. PR 117/2021 z dne 4.3.2021, izdana v skrajšanem postopku, SE RAZVELJAVI. prekrškovni postopek pa se USTAVI, ker dejanji NISTA PREKRŠKA. Pametno, da se je sodnica posula s pepelom, ker je g. Troha v ugovoru zapisal, da bo, če tega postopka ne bo takoj ustavila, prisiljen zoper njo sprožiti kazenski postopek zaradi NEPOŠTENEGA SOJENJA.Namreč izdala je OBSODILNO SODBO V SKRAJŠANEM POSTOPKU, brez, da bi ga zaslišala, miličniki mu niso omogočili, da bi se pred izdajo obdolžilnega predloga opredelil do očitanih prekrškov in seveda je ugovarjal tudi v smislu, da miroljubno zbiranje in javno izražanje svijih misli ni in ne moreta biti prekrška. Tudi, če iztirjena Vlada ti dve temeljni človekovi pravici prepove z odlokom.V razveljavljeni sodbi je sodnica celo odredila, da se (protizakonito in protiustavno zaseženi, torej ukradeni predmeti s strani milice) komisijsko uničijo. Miličniki sploh niso ugotavljali kdo je dejanski lastnik (s strani miličnikov) ukradenih predmetov, ampak so kar njemu pripisali lastništvo, ker je takrat, ko so jih ukradli pač govoril s pomočjo teh pripomočkov, za boljšo slišnost govorcev, javnosti.Pred njim so govorili mnogi, tudi g. Stevanović, a jih to ni motilo. Ko je govoril on pa so napravo izključili, ukradli vse komponente, ko je nadaljeval svoj govor z megafonom pa so ukradli še tega.To je gospe in gospodje čisto razbojništvo. In kdo bo zdaj prevzel odgovornost, da se te predmete leto in več ni moglo uporabljati pa smo morali zato plačevati najem ozvočenja pri enem izmed najemodajalcev??? Nauk te še ene nore miličniške zgodbe pa je, da je treba uporabljati zdravo pamet, logiko in temeljne postulate naravnega prava.Vedno morate vedeti kaj so vaše temeljne pravice in svoboščine zapisane v Ustavi in kdaj vam jih lahko država omeji kar je tudi zapisano v tem najvišjem pravnem aktu v državi. To se sme samo v primeru razglašenih izrednih razmer ali vojnega stanja pa še takrat zgolj nekatere in ne vse hkrati ter popolnoma.Ti hlapci globalistov pa niso razglasili niti izednih razmer, še manj vojnega stanja, pa so nam prepovedali svobodno gibanje, zbiranje, izražanje svojih misli, pravico do takojšnje zdravstvene oskrbe in mnogim pravico do dela ker so kar zaprli lokale in druge delovne prostore in obrate.Epidemija oz. pandemija pa je bila razglašena na podlagi neobstoječega virusa. To smo v vsakem ugovoru na izrečene globe dokazovali. V resnici je na domala cel svet izvršen teroristični napad z biokemičnimelektronskim smrtonosnim orožjem, s strani globalističnih psihopatskih iztirjencev in njihovih lokalnih hlapcev, ki si jih v posamičnih podrejenih korporacijah (državah) nastavljajo z zlaganimi volitvami ali z dogovorjenimi menjavami na visoke položaje.Dobljena je še ena bitka, sodnik je pred dvema mesecema odredil vrnitev ukradenega megafona, zdaj sodnica vrnitev ozvočevalnih komponent. Vojno pa bomo dobili, ko bodo vsi kovid kriminalci v preiskovalnih zaporih.Pišemo kazensko ovadbo zoper tožilca Peterco, ki je vehementno zavrgel našo kazensko ovadbo na 71-ih straneh brez obrazložitve in brez, da bi nam dal možnost subsidiarnega pregona.Gre namreč za dokazan brutalen množičen zločin, saj je tako cepljenje z 18. členom Ustave prepovedan medicinsko znanstveni poskus, kateremu so podvrženi vsi, ki so se cepili. Ker pred tem niso bili poučeni pisno in ustno, da bi lahko na podlagi take poučitve, ki jo zahteva Zakon o pacientovih pravicah, Nűrberški kodeks in Helsinška deklaracija, podali svoj podpis s katerim bi podali INFORMIRANO SOGLASJE. S tem pa privolitev, da v tak medicinsko znanstveni poskus vstopajo prostovoljno. Zavedajoč se vseh morebitnih negativih posledic, tudi možnosti trajne poškodbe svojega zdravja in smrti.Naj še spomnimo, da je Vlada RS proizvajalcu Pfizerju podpsiala dokument, naročilnico za nabavo cevpi v katere soglaša in priznava, da proizvajalec ne ve ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo negativne stranske učinke. In za vse morebitne negativne posledice je Vlada RS sprejela s podpisom vso odgovornost za morebitne negativne posledice. V javnosti so pa v celotni cepilni kampanji trdili vsi propagandisti za cepljenje, da gre za povsem varna in učinkovita cepiva, čeprav so vedeli, da se tega ne ve, ker so podpiasali Pfizerju, da se zavedajo, da niti proizvajalec tega ne ve. To bo treba razčistiti in prevzeti odgovornost, ker se zdaj tudi že ve kaj povzročajo ti zvarki, ki bodo menda na preizkušanju še do konca leta 2023 in se proizvajalci že zavedajo, da ne bodo nikoli dobili dovoljenja za trženje, ker so poškodovali zdravje prveč ljudem in tisoči so šli zelo prerano na drugi svet zaradi cepljenja.  Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Mon, 9. May 2022 at 21:38

198 ogledov

Nov sklic državnega zbora se ne sme zgoditi!
Služba državne volilne komisije na čelu z Dušanom Vučkom nam ne želi izročiti zapisnikov iz vseh volišč. Pravijo, da jih nimajo, ne povedo pa kdo jih ima.Pritožbo skupine Z.O.S. so neutemeljeno zavrnili in so včeraj v nedeljo na vrat na nos razglasili rezultate, kljub temu, da je pritožba na Vrhovnem sodišču in nimajo pravnomočno zavrnjene pritožbe.Ob razglasitvi na vrat na nos pa so priznali, da je prišlo do računalniške napake pri izračunu šestih mandatov, ki bojda pripadajo nekim drugim osebam. Se pravi, da je PROBLEM RAČUNALNIŠKI PROGRAM, KI PRERAČUNAVA PROPORCE ALI PA JE NASTAL PROBLEM PRI VNAŠANJU PODAKOV IZ ZAPISNIKOV V RAČUNALNIKE?Da o drugih anomalijah, ker so nekaterim sploh onemogočili nastop na volitvah, da jim nobena banka ni hotela odpreti TRR-ja za kampanjo. Nekaterim drugim so kar samovoljno preimenovali liste v neke druge za katere niso dali soglasja itd, itd. Diskriminacija pa se je zgodila tudi v kampanji na soočenjih na katerih nekaterih sploh ni bilo, nastopajoči pa so bili razdeljeni na prvorazredne in drugorazredne.Enakopravnega soočenja med kandidatkami in kandidati, ki so po 14. členu Ustave RS vsi enaki pred zakonom, sploh ni bilo, kar je groba in nedopustna kršitev tega člena Ustave RS.Zgodilo se je še marsikaj kar so dokumentirale skupine in posamezniki, a so za vse te volilne prevare, tudi to, da so mnogi naši rojaki v tujini glasovnice dobili prepozno, nekateri pa jih sploh še niso dobili, odgovorni ostali nemi in so včeraj, kot rečeno, na vrat na nos, sredi nedelje razglasili, ob prisotnosti predsednika države Boruta Pahorja, volitve kot poštene, legalne in legitimne, kar je direktno norčevanje iz vseh nas.Zahtevamo, da se nova sestava Državnega zbora ne konstituira in se volitve v DZ 2022 razveljavi. V nadaljevanju pa se določijo nova pravila v smislu direktnih volitev, da ne bo treba izračunavati, po posebnih zapletenih formulah, nobenih proporcev in bo vse jasno, enostavno in transparentno.DELITE IN OBVEŠČAJTE, V PETEK VZEMITE DOPUST IN GREMO USTAVIT TO KARAVANO NORCEV, KI SE POŽVIŽGA NA PREVARE, KI TRAJAJO ŽE 31 LET IN MISLIJO S TAKIM TEMPOM IN TIRANIJO TUDI NADALJEVATI. ŽE DO 1. junija naj bi električno energijo podražili za 90%. GOLOB je še ena lutka v rokah globalistične in slovenske oligarhije. Nabili pa so mu toliko glasov, da bo z ustavno večino vehementno udrihal po narodu. Je že napovedal, da se moramo pripraviti na draginjo in na novi val korone. Kaj pa če bi njegovi pajdaši začeli pokradeno nositi nazaj in bi on on vsi ostali hlapci nehali izvajati nore ukaze svojih gospodarjev globalistov?ZDAJ JE ŠE ČAS, DA UKREPAMO NAROD, KO BODO ZNOVA KORONA UKEPI BO PREPOZNO, TAKRFAT JIM BO TUDI EU VOJSKA POMAGA, DA NAS SPRAVIJO V RED. DELI, DELUJ IN UKREPAJ, SE VIDIMO! ČE NE DOPOLDAN PA POPOLDAN IN ZVEČER V PETEK 13. TO NAJ BO NAJSREČNEJŠI DAN ZA SLOVENSKI NAROD, SAMO TO IMEJTE V GLAVAH! ZDRUŽEN SLOVENSKI NAROD, NE BO NIKOLI PORAŽEN! Pritožba Davkoplačevalci se ne damo Pritožba politične skupine ZOS -Zavezništvo Osvobodimo Slovenijo Pritožba politične stranke Za ljudstvo Slovenije Dokazi o volilni prevari novinarke Mojce Vočko Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Sun, 1. May 2022 at 18:21

1049 ogledov

Imamo neustavno stanje, saj je take volitve treba razveljaviti
PODPIŠI ZAHTEVO TUDI TI! Nekateri bistveni argumenti, zaradi katerih je treba takoj razveljaviti volitve: Pritožba Davkoplačevalci se ne damo Pritožba politične skupine ZOS -Zavezništvo Osvobodimo Slovenijo Pritožba politične stranke Za ljudstvo Slovenije Dokazi o volilni prevari novinarke Mojce Vočko Elipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Thu, 28. Apr 2022 at 17:49

277 ogledov

Miroljubno zborovanje za MIR IN SVOBODO
V sredo 27. 4. 2022 ob 12 uri, na državni praznik Dan upora proti okupatorju, je na Trgu republike v Ljubljani potekalo miroljubno zborovanje za MIR IN SVOBODO. Zborovanje se je zgodilo zaradi neveljavnih, neustavnih in nezakonitih državnozborskih volitev 2022. Zborovanje smo organizirali v Gibanju OPS, neodvisna civilna družba, prisotni pa so bili tudi nekateri potrjeni in nepotrjeni kandidati za poslance, ki so jim načrtno kršili temeljne človekove in ustavne pravice. Zborovanja so se udeležili tudi kandidati predvolilne koalicije ZOS – Zavezništvo osvobodimo Slovenijo ter predstavniki Gibanja Zedinjena Slovenija, Stranke Slovenskega Naroda, Stranke Sloga, Stare pravde stranke prava, Gibanja Triglav in še nekateri drugi, ki so predstavili vse potrebne dokaze, da so letošnje državnozborske volitve neveljavne, saj so bile izvedene v nasprotju z Ustavo RS in nekaterimi zakonskimi določbami. TUKAJ si lahko ogledate videposnetek z zborovanja in vas prosimo, da vsebino delite še med ostale. Sklenili smo zelo pomembno zavezništvo in sklep, da javno pozovemo Ustavno sodišče, da takoj razveljavi neustavne volitve. Pišemo JAVNI POZIV USTAVNEMU SODIŠČU, ki ga bomo te dni objavili. Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

Sedmo novo duhovno spoznanje