Vizija in programske točke kandidata za predsednika Republike SLO Ladislava Trohe
Združen in enoten narod bo vedno zmagoval!
Ekipa OPS
Izpostavljeno

Sreda, 14. september 2022 ob 21:37

Odpri galerijo

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI 

Prvo javljanje kandidata za predsednika RS g. Ladislava Trohe dne 12.9.2022
https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/851562079614429/

simultani zapis

Glasba: Benjamin Ipavec: Bodi zdrava, domovina

En lep dober dan Slovenija, Bog daj, skušal se vam bom oglašati preko FB vsak delavnik.

Napočil je trenutek, ko bo treba narediti določene stvari, da prekinemo stvari, ki se dogajajo v s Sloveniji, pa ne le v zadnjem času, ampak zadnjih 31 let. V teh javljanjih bom skušal razložiti, kje koreninijo naši problemi, tudi problemi Evrope in sveta. Skušal vas bom navdušiti, da naredimo potrebne korake, da bi izšli iz tega in zaživeli normalno, spodobno človeka vredno življenje.

Ta moj nagovor je namenjen vsem vam, ki ste v situaciji, ki niso prijetne. Prepričan sem, da je v Sloveniji med 70 in 80% ljudi, ki nismo priviligirani in smo v situaciji, da je vse slabše. Zato bi bil čas, da stvari obrnemo in uravnamo, nehamo biti drugorazredni državljani in te prvo razredni izgubijo le tisto, kar jim nikoli ni pripadalo. Naj povem, da sem glas ljudi teh 70 do 80%, zato se zavzemam, da stvari obrnemo, da postanemo vsi v tej krasni deželi enakopravni in svobodni. Prosil vas bom, da začnemo trdno sodelovati, ker brez sodelovanja, brez prenehanja z razdorom, vidite, da nam po 31 letih ne
uspeva, kar bi nam lahko, da bi se tista upanja iz leta 1991 uresničila.

Želim pojasniti, ker gre za kandidaturo za predsednika države, za katero sem se odločil po tehtnem razmisleku, in ker smo predhodno hoteli najti nekoga, ki bi zastopal barve drugorazrednih državljanov, a nam žal to ni uspelo. Povem iskreno, stik je navezala ga. Nina Krajnik. Stik je navezal njen mož, župan Moravč. Po dveh sestankih smo dobili dober občutek, da lahko sklenemo zavezništvo, da bo ga. Krajnik ambasadorka 70 do 80% drugorazrednih opeharjenih državljanov.

Zgodil se je še en sestanek z ekipo OPS in ekipo ge. Krajnik, ki je trajal tri ure. Tam sem povedal, kaj je ključno ta trenutek in s čim bi moral začeti kandidat za predsednika republike. Namreč nad polovico državljanov se je v teh dveh letih zgodil genocid – rodomor. Za to imamo v Gibanju OPS dokaz.

V naslednjih dneh bom sklical tiskovno konferenco, na kateri bom uradno najavil kandidaturo za predsednika republike in hkrati bom predstavil neizpodbitna dejstva, kaj se je zgodilo v teh dveh letih in pol. Upam, da bodo mediji planili in korektno poročali, da se prebije medijski zid v Sloveniji, ki ga v
OPS močno čutimo, in bomo lahko nekatere stvari povedali v javnosti, ki jih do sedaj nismo mogli.

Vi veste, da smo pozivali ljudi, naj ne gredo na parlamentarne volitve. Želim pojasniti, da glede udeležbe na volitvah nismo nenačelni. Velika razlika je, da pri volitvah v DZ volite stranke, za predsednika republike pa se voli osebo, zato je tu manjša možnost goljufij, a kljub temu se da izkriviti rezultat. Toda povabil vas bom k sodelovanju. Formirali bomo ekipe za vsa volišča, ker smo v tem
času prišli do nekaterih ugotovitev, kje bi bila možna prevara. Tega ne bom razglašal, ker se nekateri lahko pripravijo. Dogovorili se bomo o nadzoru, da ne bo možna prevara. Postavili bomo varovalke.

Vem, na kakšno pot se podajam. Spomniti moram na Ivana Krambergerja, ki je prerano končal svojo življenjsko pot, ker se je na neki točki zdrznil in okrcal tako leve in desne in je hotel zapeljati samostojno politično pot. Njegova zgodba je precej drugačna kot je znana v javnosti. To je tema za druga javljanja. V popolnosti se zavedam, kje živim, kdo vlada in na kakšen način. Da ne vlada ljudstvo kot govori 3. člen Ustave RS.

Zavedam se, do kje so tisti, ki krojijo vlogo našega naroda, pripravljeni iti, da zbrišejo s te zemlje kogarkoli, ki se jim z resnico in pravico postavi po robu. Jaz to počnem ves čas in počel bom to do zadnjega daha. Moj cilj in cilj kolegov je, da slovenski narod končno zmaga.

Program OPS, za katerega bom naredil vse, da ga uresničimo tudi na poziciji predsednika republike ima kratico OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije). Lahko si ga preberete. To je zdaj tudi moj program. Pred tem je še Vizija do 2030, kjer je zapisana smer naše poti, da usmerimo ladjo v mirne
vode in svetlo prihodnost.

Država, v kateri želim živeti sam, moji otroci in vaši otroci, je zapisana v Viziji. Želim vas navdušiti za potovanje v to smer, želim, da Vizijo ponotranjite, ker boste vsak dan delovali v sozvočju z njo. Ko jo bom prebral, vas bom vprašal, ali soglašate in ali ste pripravljeni dati vse tisto, kar lahko prispevate za skupno dobro. Povem vam, da ko bomo videli, da potujemo v to smer, ko pridemo do prve etape, bomo zaploskali, da smo na pravi poti:

To je vizija in končni cilj, v kakšni državi hočemo živeti. Seveda bodo tisti, ki še živijo v blagostanju rekli: »Ta major sanja!«. Kaj pa bi brez sanj, saj ljudem so sanje ukradene, sanje o lepem, normalnem življenju. Ko ljudem ukrademo sanje, se narod seseda sam vase. Zato ljubi moji Slovenci, ta vizija je za to, da vzklije novo upanje, novo hrepenenje, o državi, ki smo jo s puškami v rokah izborili.

Mar ni že čas, da rečemo temu dovolj, temu nazadovanju, in obrnemo nov list v naši večtisočletni zgodovini? Ostali smo na tej vedno bolj oskubljeni kokoški. In mnogi ne vidijo več naprej. Obeta pa se, kar še ni bilo v Evropi. Da se razložiti tudi načrte globalistov. Oni imajo tudi vizijo 2030. A to ni moj svet in upam, da tudi ne vaš. 

Mogoče še pojasnilo glede moje uniforme, ker se bodo našli provokatorji. V nekaj dneh bo dosegljiv na spletni strani dosje Troha, da me spoznate v resnici, ne pa skozi "main stream" medije in agente globoke države. Uniforma zato, ker je predsednik tudi vrhovni poveljnik oboroženih sil. Slovenska vojska ni zmožna obrambe, grožnje pa so od vsepovsod.

Ni nujno, da je agresija s klasičnim orožjem, grožnja je tudi migracija revežev iz področij sveta, kjer so jim z vojnami in izkoriščanjem preprečili življenje.
Moje 15 letne izkušnje vodenja in poveljevanja so dragocene. Poznavanje vojaških strategij lahko pomeni prednost na poziciji predsednika. Uniforma zato, ker smo v najhujši vojni v zgodovini človeštva. Ker smo Slovenci miroljubni, smo vedno izgubljali. Sedaj smo na prelomnici. Ali bomo obstali? Zato je krepitev svoje vojske nuja. Postaviti jo je potrebno kot leta 1991.

S teritorialci smo ohranili samostojnost. Koliko generacij fantov in deklet je trenutno brez osnovnih znanj o orožju, to je diverzija, sabotaža na državo. Sem pacifist, orožje sem predal leta 1998 pred Državnim Zborom in povedal, da je pomemben dialog. Povedal sem tudi: »Če bo domovina ogrožena, bom znova vzel v roke orožje.«

Prepričan sem, da svet vojn in nasilja odhaja. Prihaja nov svet, kjer ne bo lačnih, ne bo vojne in bo orožje pretopljeno. V OPS smo pripravili zakon o odpravi orožja in ga poslali v OZN, a brez odgovora. Oni so ujetniki orožarskih korporacij. Ne gre mi za militantnost ali ukazovalnost.

Moje je iskati dialog z vsemi, tudi s tistimi, ki ste naredili temu narodu veliko zlo, da stvari razčistimo, argumentiramo in prevzamemo vsak svojo osebno odgovornost. Podlaga Vizije je Program, da popravimo napako iz 1989, ko smo imeli Majniško deklaracijo, nismo pa imeli korakov, po katerih bi uresničili vsebino le-te.

Tukaj delamo popravni izpit. V programu smo napisali pet korakov, katere bomo enotno združeni vsi tukaj živeči naredili, da bo vizija uresničena. Kar govorim bo objavljeno. Prosim vas k tesnemu sodelovanju. Prvi korak je, da pridemo do javne besede, predvsem na RTV, da ne bo potrebno več »vdirat«, ampak se bo beseda slišala po celi Sloveniji in svetu, ko nastopim kot zastopnik vseh poniževanih, zatiranih in vseh, ki čutite z mano.

Zato vas prosim, da v 19 dneh zberete 5000 podpisov podpore, ker je to prva stopnica h kandidaturi. Kampanja bo potekala v obliki soočenj v medijih. Soočenje z ljudmi, ki jih propagirajo MS mediji, mi predstavlja osebni izziv, da nalijem javnosti čiste vode in potem se boste odločili, kako naprej. Postopek
podpore je zelo enostaven. Upam, da je današnji nagovor dovolj, da bi že danes morebiti odšli na Upravno enoto overiti obrazec in ga poslali na moj naslov Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika.

Na spletni strani www.gibanjeops.si bomo objavljali vse moje predvolilne dejavnosti, tam bo obrazec, ki ga overite na UE in ga pošljete. In seveda nagovorite znance, prijatelje in sorodnike, da naredijo enako. Tako se bo slišal vaš glas.

Čutim s tem narodom, ker vem, kaj nekateri doživljate, ker sem tudi sam doživel marsikaj in se nimam za žrtev, vem pa, kaj je treba narediti, da se ne bo nikoli nikomur zgodilo to, kar se je meni in moji družini. Zato je moj cilj brez maščevanja in revanšizma postaviti pravično pravno državo, da se bodo popravile vse krivice, ki so nastale v teh 31 letih.

Obrazec je anonimen, zato strah ni več upravičen, volitve pa bodo tajne.

Mesto predsednika republike jemljem kot veliko odgovornost in ne bom deloval v smislu protokolarnih formalnosti. Predsednik je človek, ki lahko naredi marsikaj v zavezništvih, ki bodo drugačna od današnjih elitističnih.

Obveščeni boste o tiskovni konferenci, na kateri bo objavljeno nekaj, kar še ni bilo. Še opozorilo: »Če se mi kaj zgodi, Bog ne daj, da bi jeza vzkipela.

Imamo program OOPS: Osvobodimo, očistimo in prenovimo Slovenijo!
Ladislav Troha ni Kramberger, za katerim je ostalo le nekaj besed: delal bom za delavca, kmeta, reveža. Ni malih ljudi. Mali ljudje so tisti, ki govorijo o malih ljudeh. 

Sem zdrav kot dren, pazim na mentalno in fizično zdravje, in o stanju v slovenskem zdravstvu bo tudi govora. S pozitivnimi vzgledi in vzpodbudami brez farmacevtske propagande. Zdravje je smrt farmacije kot mir smrt za orožarje.

Mi želimo mir, ljubezen, zdravje in predvsem svobodo. Staroselci Slovenci imamo misijo v srcu Evrope. Združen in enoten narod ne bo nikoli poražen!

Srečno, Slovenija!


OBRAZEC ZA PODPORO H KANDIDATURI

1. Kliknete na zgornjo povezavo in si natisnite obrazec. 

2. S tiskanimi črkami in čitljivo izpolnete zahtevane podatke. 

3. Stopite do prve upravne enote, da overijo vaš podpis na obrazcu. 

4. Potem pa overjen obrazec pošljete na naslov: Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika

 5. Potem je treba narediti samo še en korak, da uspemo. Takoj, brez odlašanja spodbudite svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce in znance, da bodo naredili enak korak. Pa tudi širjenje dobrega glasu preko družbenih omrežij  bo pomagalo, da se podpisi hitro zberejo. 

HVALA ZA SODELOVANJE! 

Ekipa OPS

Preberite še DOSJE Troha

Priloge:

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 30. Sep 2022 at 00:43

1274 ogledov

Cenzura RESNICE O IZVAJANJU GENOCIDA in HUDODELSTVA ZOPER ČLOVEČNOST na nacionalnem RTV SLO mediju in vseh ostalih!
Dvakrat dokazana brutalna cenzura RESNICE o GENOCIDU in HUDODELSTVU ZOPER ČLOVEČNOST vseh MS medijev v Sloveniji. Analiza: Major Troha je najavil kandidaturo za predsednika Republike in je sklical tiskovno konferenco pred predseniško palačo. Na 19:45 minuti poslušajte kaj je povedal o KOVID zločinu.  Predstavil je tudi dokument in citiral 4. točko, ki pravi, da proizvajalec Pfizer ne ve ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo še nepoznane negativne stranske učinke. Ta in še osteli dokazi pa so TUKAJ.Zdaj boste pa tudi zvedeli kako je hierarhično urejeno poročanje medijev na slovenskem. Kar objavi SLOVENSKA TISKOVNA AGENCIJA (STA) d.o.o. smejo povzeti ali prepisati tudi vsi istali mediji, ker je to okvir v katerem se smejo gibati. Čeprav so tiskovno konferenco spremljali tudi preko spleta, ker smo jo predvajali na FB kanalu v živo. Tukaj je prepisan zapis iz strani STA na mariborskem internetnem portalu MARIBOR info. No, RTV SLO je bolj svobiodna in sme objaviti tudi nič. Tako je postapala RTV SLO, ki je celotno tiskovno konferenco posnela, a na nobenem programu ni objavili nič, je šel posnetek v bunker. Maribor info pa kot že rečeno in drugi mediji kar je zapisala STA d.o.o.  "V boj za predsednika republike tudi Ladislav Troha, ki bi spremenil ustavo STA 19. September 2022 14:47 v Politika in gospodarstvo" Že takoj v štartu z naslovom manipulacija in celo laž, saj je govoril o novi Ustavi, ključen del, ki ga je g. Troha tako naslovil pa nič. Pravilen naslov bi bil: KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE MAJOR LADISLAV TROHA RAZKRIL DOKUMENT, KI DOKAZUJE ZLOČIN ZOPER ČLOVEČNOST NAD NAŠIMI CEPLJENIMI DRŽAVLJANI.  Kaj so zapisali v nadaljevanju pod tole fotografijo, ki začuda ni manipulacija: Foto: Bobo "V predsedniško tekmo se tri dni pred uradnim začetkom kampanje podaja tudi Ladislav Troha, ki meni, da je skrajni čas, da se v Sloveniji zgodijo korenite spremembe. Ladislav Troha bo za kandidaturo zbiral podpise volivcev, kljub kratkemu roku pričakuje, da jih bo zbral brez težav. K sodelovanju pa vabi vse, tudi zdajšnje oblastnike, je dejal. Troha meni, da se morajo v Sloveniji zgoditi korenite, pozitivne, trajnostne družbene in politične spremembe, ki se niso zgodile po letu 1990. »Stara oblastniška struktura se je preoblekla v barve demokrature in v bistvu vse poteka tako, kot je do tedaj, samo na skrivaj,« je dejal.Podpirajo ga Osveščeni prebivalci Slovenije, katerih program je prevzel. Ta ima ključnih pet točk, ki jih je po mnenju Trohe treba uresničiti. »Najprej stopiti skupaj, usposobiti organe pregona, da najprej naredijo svoje delo, da vse odgovorne, še posebej za zadnji dve leti, spravijo pred obličje pravične pravne države,« je dejal. Predviden sprejem nove ustaveProgram predvideva sprejem nove družbene pogodbe oziroma ustave. »V katero bo vgrajena prvinska karantanska vladavina ljudstva, sloneča na treh stebrih iniciativa, referendum in odpoklic, to pomeni nov družbeni red,« je dejal Troha. Druge točke so še ureditev kadrovskih problemov, vzpostavitev pravične pravne države, razcvet slovenskega gospodarstva ter duhovni in etični preporod slovenskega naroda. Samo na račun korupcije bi lahko vsak državljan prejemal 200 evrov univerzalnega temeljnega dohodka, meni Troha. S kandidati ni našel skupnega jezika. Troha je dejal, da so se trudili, da bi našli nekoga, ki bi zastopal vse našteto. »Pogovarjali smo se z Nino Krajnik, nekaj malega z Ivanom Bolfenkom, ampak nismo našli skupnega jezika,« je dejal. Zato za podporo prosi tiste, »ki vedo, da si od množice kandidatov na letošnjih volitvah ni veliko obetati«. Njegov namen pa je, da bi lahko svoje ideje predstavil in nanje opozoril na soočenjih kandidatov za predsednika republike. K sodelovanju pa vabi vse, »z zdajšnjimi oblastniki vred«, da se ozavestijo in nehajo služiti »conski globalistični elitii« in naj se končno zavejo, da so v službi ljudstva. »Samo za slovensko ljudstvo je treba delati z vsem srcem, ker ti mora biti to čast in kar se mene tiče nikoli nisem šel stran iz te smeri, vedno sem častno in pošteno delal za skupno dobro, zato sem leta 1998 odšel iz Slovenske vojske kot žvižgač,« je dejal. Vodja njegovega štaba bo Janez Trstenjak. (Popravek OPS, gre za magistra Izidorja Trstenjaka) Od volitev predsednika republike nas sicer loči še dober mesec dni. Predsedniški kandidati v teh dneh že vlagajo kandidature, to lahko sicer storijo še do 28. septembra. Uradna volilna kampanja bo stekla v četrtek, trajala pa bo do 21. oktobra do polnoči, ko bo nastopil tudi volilni molk."Ste videli manipulacijo, o tem da je treba kriminalce strpati v zapor so zapisali samo naslednjo poved: »Najprej stopiti skupaj, usposobiti organe pregona, da najprej naredijo svoje delo, da vse odgovorne, še posebej za zadnji dve leti, spravijo pred obličje pravične pravne države,« je dejal. Zakaj naj bi jih postavili pred obličje pravične pravne države pa nič, čeprav je razlog jasno navedel. Ker so ljudi spravili v prepovedan medicinki poskus kar je zločin nad človeštvom, saj niti en cepljeni naš rojak ne ve, da je v medicinskem poskusu, ki bo trajal do konca leta 2023. Tukaj imate dokument EU iz leta 2010, ki narekuje kako se mora postopati, ko gre za preizkušanje zdravil na ljudeh.  Ste zadovoljni s takim poročanjem, ki je eklatantna krištev novinarskega kodeksa in Zakona o medijih ter Zakona o RTV, ki pač sploh ni obvestila javnosti, da se je tiskovna konferenca zgodila. Kaj šele, da bi objavili, da se v državi nad našimi ljudmi dogaja PREPOVEDAN ZNANSTVENO MEDICINSKI POSKUS, ki pomeni hud kazenski delikt, ker gre za GENOCID - RODOMOR IN HUDODELSTVO ZOPER ČLOVEČNOST, ki se mora kaznovati z najmanj 15 let zaporne kazni.  KAZENSKI ZAKONIK RS Genocid100. člen(neuradno prečiščeno besedilo)(1) Kdor ukaže ali stori z namenom, da bi v celoti ali delno uničil neko narodnostno, etnično, rasno ali versko skupino, naslednja dejanja: -      pobijanje pripadnikov takšne skupine, -      povzročanje hudih telesnih poškodb ali okvar duševnega zdravja pripadnikom takšne skupine, -      naklepno izpostavljanje takšne skupine življenjskim razmeram, ki naj privedejo do njenega popolnega ali delnega fizičnega uničenja, -      izvajanje ukrepov, ki preprečujejo rojstva v takšni skupini, -      prisilno preseljevanje otrok ene skupine v drugo skupino,  se kaznuje z zaporom najmanj petnajstih let. (2) Enako se kaznuje, kdor stori dejanje iz prejšnjega odstavka proti kakšni skupini zaradi razlogov iz osme alineje 101. člena. Hudodelstva zoper človečnost101. člen (neuradno prečiščeno besedilo)(1)Kdor ukaže ali stori dejanja, ki so sestavni del velikega ali sistematičnega napada na civilno prebivalstvo ob vednosti storilca, da gre za tak napad: -       umor; -       iztrebljanje, ki pomeni ustvarjanje takih življenjskih razmer, med drugim kratenje dostopa do hrane in zdravil, ki naj privedejo do delnega uničenja prebivalstva; -      zasužnjevanje, ki pomeni izvajanje posameznega ali vseh upravičenj, ki izhajajo iz lastninske pravice nad osebo in vključujejo tudi izvajanje takih upravičenj pri trgovanju z ljudmi, zlasti z ženskami in otroki; -      deportacija ali prisilna preselitev prebivalstva, ki pomeni prisilno odstranitev oseb z izgonom ali drugimi prisilnimi dejanji z območja, na katerem zakonito prebivajo, brez razlogov, dovoljenih po mednarodnem pravu; -      zapor ali drug strog odvzem prostosti ob kršitvi temeljnih pravil mednarodnega prava; -      mučenje, ki pomeni naklepno povzročitev hude bolečine, telesnega ali duševnega trpljenja osebi, ki jo je storilec pridržal, pri čemer mučenje ne vključuje bolečine ali trpljenja, ki je izključno posledica izvrševanja zakonitih sankcij ali je z njimi povezano; -      posilstvo, spolno suženjstvo, vsiljena prostitucija, prisilna nosečnost, ki pomeni protipravno pridržanje ženske, ki je zanosila pod prisilo, z namenom vplivati na etnično sestavo katerega koli prebivalstva ali izvajati druge hude kršitve mednarodnega prava, prisilna sterilizacija ali katera koli druga oblika primerljivo hudega spolnega nasilja; -      preganjanje, ki pomeni naklepno ali hudo kratenje temeljnih pravic v nasprotju z mednarodnim pravom zaradi prepoznavne lastnosti skupine ali skupnosti, in sicer zaradi političnih rasnih, narodnih, kulturnih, verskih razlogov, razlogov, povezanih s spolom, ali drugih razlogov, ki so po mednarodnem pravu splošno priznani kot nedopustni, če je tako preganjanje povezano s kaznivimi dejanji po tem členu ter po 100., 102. in 103. členu; -      prisilno izginotje oseb, ki pomeni prijetje, pridržanje ali ugrabitev osebe po nalogu države ali politične organizacije ali z njenim pooblastilom, podporo ali soglasjem, ki potem takega odvzema prostosti ne prizna ali noče dati podatkov o usodi teh oseb ali o tem, kje so, z namenom odvzeti tem osebam pravno varstvo za daljši čas; -      apartheid, ki pomeni nečlovečna dejanja, podobna navedenim v tem členu, storjena v okviru institucionaliziranega režima sistematičnega zatiranja in nadvlade ene rasne skupine nad kakšno drugo rasno skupino ali skupinami z namenom, da se ohrani tak režim; -      druga podobna nečlovečna ravnanja, s katerimi se naklepno povzroča veliko trpljenje ali hude telesne poškodbe ali okvare duševnega ali telesnega zdravja, se kaznuje z zaporom najmanj petnajstih let. In še en neizpodpiten dokaz o cenzuri tako groznega zločina na RTV SLO, ki je tudi drugo tiskovno konferenco v celoti posnela. Tretji program RTV SLO je skoraj vse objavil, razen znova dela v aktere je g. Troha ponovno govoril o genocidu in dokumentu, ki to dokazuje in ga je iztročil novinarjema. Poglejte video do konca, ker gre za primerjavo kaj je povedal na tiskovni konferenci in kaj so predvajali javnosti. Tukaj pa je tudi celotna tiskovna konferenca, če vas zanima kaj so povedali tudi ostali odstopljeni kandidati, ki jih RTV SLO ni cenzurirala. Cezuruajo samo tisto, kar je podlaga za takojšnjo aretacijo vseh akterjev kovid zločina. Se po videnem in slišanem dobro počutite, boste vendarle začeli razumeti v kakšni državi v resnici živite? Imate kakšen predlog rešitve, ker tole kar se zdaj dogaja in se bo zgodilo v nadaljevanju bo lahko za marsikoga zelo kruto in trpeče. Lahko se rešimo samo skupaj, vsi združeni in enotni v Ljubljani v miru z zahtevo, da organi pregona naredijo svoje delo ali pa ga bo morala na novo ustanovljena ljudska policija združenega ljudstva Slovenije. USTAVA RS 3. člen Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe. V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno. ZDRUŽEN IN ENOTEN NAROD NE BO NIKOLI PORAŽEN!  Ekipa OPS P.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. Hvala v naprej! 

Wed, 28. Sep 2022 at 11:35

1149 ogledov

Ustavni sodniki izdali slovenski narod, ostane nam samo še ulica!
Ustavno sodišče je 15.9.2022 ZAVRGLO našo zahtevo za oceno ustavnosti Sklepa Državnega zbora, s katerim so izdajalci naroda prepovedali referendum o noveli Zakona o nalezljivih boleznih. Naj spomnimo, da je Vlada veleizdajalca Janeza Ivana Janše kar z odlokom KOVID 19 uvrstila med zelo nevarne nalezljive bolezni. Zakon o nalezljivih boleznih pa predvideva obvezno cepljenje zoper vse te nevarne bolezni. Pa poglejmo, kaj so ustavni sodniki navedli, ko so 15.9. 2022 zavrgli našo zahtevo za oceno ustavnosti zgoraj navedenega sklepa DZ. "17. Ustavno sodišče je v odločbi št. U-I-480/20 z dne 11. 3. 2021 (Uradni list RS, št. 57/21) (30. in 31. točka obrazložitve) že sprejelo stališče, da je treba v postopku po 21.a členu ZRLI od predlagatelja (volivca), ki vlaga zahtevo za oceno ustavnosti na podlagi petega odstavka 21.a člena ZRLI, zahtevati, naj v okviru dostopnih in znanih podatkov oziroma informacij zatrjuje in utemeljuje, da ukrepi niso potrebni za zagotavljanje odprave posledic naravne nesreče, oziroma da sta tako trditveno kot dokazno breme na predlagatelju.[9] To velja še toliko bolj, ker peti odstavek 21.a člena ZRLI določa zelo kratek, sicer instrukcijski rok 30 dni za odločitev Ustavnega sodišča. Enako velja tudi za predlagatelja, ki vlaga zahtevo na podlagi drugega odstavka 21. člena ZUstS, za odločitev o kateri je prav tako določen (instrukcijski) rok 30 dni. Glede na izjemno kratek (četudi instrukcijski) rok za odločitev Ustavnega sodišča je torej v postopkih po 21. in 21.a členu ZRLI zahteva po tem, da mora predlagatelj vložiti popolno vlogo in s tem zadostiti zahtevi po izpolnitvi trditvenega (in dokaznega) bremena še posebej poudarjena. Glede na navedeno zahteve ni mogoče utemeljiti s splošnim sklicevanjem na navedbe in utemeljitve, vsebovane v različnih pravnih mnenjih ali strokovnih člankih oziroma literaturi. 18. Predlagatelj se glede razlogov za svoja očitka, da ZNB-D ne odpravlja vseh protiustavnosti, ki jih je Ustavno sodišče ugotovilo v odločbah št. U-l-79/20 in št. U-l-155/20 ter da uvaja nove protiustavnosti, v celoti sklicuje na mnenje ZPS z dne 22. 6. 2022 in članek dr. Andraža Terška, ki ju prilaga zahtevi. Predvidevanje, da bo Ustavno sodišče zgolj na podlagi splošnega odkaza na mnenje ZPS oziroma članek dr. Andraža Terška samo ugotavljalo, katerih ugotovljenih protiustavnosti naj ZNB-D ne bi odpravljala v celoti oziroma katere nove protiustavnosti naj bi uvajala v pravni red, tej zahtevi ne zadosti. Predlagatelj bi moral jasno navesti razloge, na podlagi katerih Sklepu očita protiustavnost, oziroma zakaj določb ZNB-D ni mogoče šteti za zakon, ki odpravlja protiustavnost na področju človekovih pravic in temeljnih svoboščin ali drugo protiustavnost v smislu četrte alineje drugega odstavka 90. člena Ustave. Zgolj posplošeno sklicevanje na mnenje ZPS in članek dr. Andraža Terška ne zadošča. 19. Glede na navedeno zahteva ne vsebuje bistvenih sestavin, ki jih mora vsebovati vsaka zahteva (prvi odstavek 24.b člena ZUstS). Zato jo je Ustavno sodišče zavrglo. 20. Ustavno sodišče ni sledilo predlogu predlagatelja, naj odloči po opravljeni javni obravnavi, ker ta za odločitev o oceni ustavnosti Sklepa ni bila potrebna."Celoten sklep si lahko preberete TUKAJ Tukaj pa si lahko preberete naše argumente v treh delih, ki so jih ustavni sodniki preprosto ignorirali. Kje piše, v katerem zakonu, da se ne moremo sklicevati na mnenje Zakonodajno pravne službe Državnega zbora, ki je ugotovila, kaj vse je z novim ZNB narobe in je predlagala, da takega Državni zbor ne sprejme. Kdo pa je še bolj strokovno kompetenten kot pravniki v Državnem zboru? Pozorno preberite našo osnovno zahtevo, ki smo jo dvakrat dopolnili. Prvo dopolnitev ustavni sodniki celo omenijo, seveda pa ne omenijo niti z besedo druge dopolnitve, ki je odziv na mnenje Državnega zbora in na odziv Vlade kot nasprotni stranki v tej zadevi. Zakaj niso upoštevali druge dopolnitve, se ve, ker nimajo protiargumentov. Dokazali smo kršenje človekovih pravic, ki se bo zgodilo, če bo ZNB aktiviran, ne bodo pa pred tem razglašene izredne razmere, pa še takrat nekaterih temeljnih človekovih pravic ne smejo kratiti ali jih kar ukiniti. Večkrat smo navedli tudi, da je Ustavno sodišče dolžno ukrepati, ker se nad vsemi cepljenimi izvaja prepovedan medicinski poskus, a so vsi po vrsti tudi to ignorirali. So pa zdaj v kazenskem deliktu, ker vedo za kaznivo dejanje in storilce, pa so opustili dolžno ravnanje po uradni dolžnosti. Opustitev ovadbe, samo težava je, da jih ni komu prijaviti, ker so vsi člani organizirane kriminalne združbe. Izvolite, pa se sami prepričajte, kaj so si drznili zavreči. 1. Osnovna vloga 2. Prva dopolnitev 3. Opredelitev do mnenja DZ in Vlade RS ter druga dopolnitev, ki so jo POPOLNOMA IGNORIRALI. Kar se tiče Gibanja OPS, je s tem ubiranje pravnih poti za preprečevanje tiranije nad narodom zaključeno. Tukaj imate neizpodbitne dokaze, da ustavni sodniki, ki so to obravnavali, sodelujejo v organizirani slovenski in mednarodni kriminalni združbi in se požvižgajo na podane dokaze, iz katerih je neizpodbitno dokazano, da se nad našimi ljudmi dogaja zločin zoper človečnost - GENOCID. So se postavili nad zakon in nad Ustavo. Tudi ta celoten dokazni material so ustavni sodniki dobili, vsak na svoj elektronski naslov: KLJUČNI DOKAZI O KOVID 19 ZLOČINULahko se greste ostali karkoli, tiranija se bo nadaljevala v še hujši obliki kot do sedaj tudi zaradi draginje, pomanjkanja, kibernetskih napadov, izpada elektrike, plina, na koncu pa razlastninjenja, ker imajo globalisti v načrtu vse uničiti in potem po njihovih pravilih vzpostaviti NWO (Nov družbeni red 2030), dokler ne bomo STOPILI SKUPAJ in v vseslovenskem zboru povedali v en glas, da se tega ne gremo več. Na način ali podoben način, bistveno pa je, da v MIRU, kot so to pred leti naredili Islandci.    Obvestite o tem še ostale naše rojake doma in po svetu, da se seznanijo, da Slovenija ni nikoli imela PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, zdaj pa imamo natančno tako PRAVNO DRŽAVO kot jo je imel Adolf Hitler, v kateri so nekaznovano množično pobijali ljudi - državljane Nemčije in druge po svetu, in na ljudeh je znani Mengele izvajal medicinsko znanstvene poskuse. Če vi želite živeti v taki "pravni državi", kar sedite doma in čakajte, da vas pridejo iskat.  VSI SE REŠIMO LAHKO SAMO SKUPAJ, ZDRUŽEN IN ENOTEN NAROD NE BO NIKOLI PORAŽEN!  Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!   

Thu, 22. Sep 2022 at 10:39

490 ogledov

Knjiga magistra Janeza Ščeka, ki je temelj Gibanja OPS
KLIKNITE NA KATEROKOLI FOTOGRFAFIJO, DA PRIDETE DO KNJIGE V PDF FORMATU To knjigo je začasni predsednik Gibanja OPS, g. Ladislav Troha predal na vpogled in v branje takratnemu predsedniku Republike Slovenije tovorišu Milanu Kučanu, ko je prišel k njemu na obisk v predsedniško palačo leta 2001. Po tem, ko je tajni dogovorjen obisk pri g. Ladsislavu Trohi na njegovem domu v Starem logu pri Kočevju tovori-š Kučan tik pred zdajci preklical, čeprav ga je voznik v  Mercedesu srebrne barve že pripeljal skoraj do praga. Kučanov varnostnik g. Peter Šefman je prišel na dvorišče 50 m od avtomobila in dejal, da mora tovori-š Kučan takoj nazaj v Ljubljano, ker je prišlo nekaj vmes. Pravi razlog je bil, da je g. Ladislav Troha obvestil RTV SLO, gospoda Jožeta Možino, naj pošlje snemalno ekipo, a so očitno Kučana iz RTV SLO obvestili, pa je seveda tajno dogovorjen sestanek preklical. G. Ladislav Troha pa je hotel ravno to, da ga novinarji zasačijo, da se naskrivaj sestaja z oporečniki režima. G. Ladislav Troha ga je prosil potem na uradnem sestanku, naj poda komentarje h knjigi, potem, ko jo bo prebral. Dogovorila sta se, da bo to naredil v 14-ih dneh. Po pretečenem dogovorjenem času je g. Ladislav knjigo dvignil, a komentarja nikoli ni bilo. Je bila pa seveda ves čas še hujša tiranija nad njim in njegovo družino. Tudi in predvsem zaradi te basni o mraljah, ki jo je Ladislav Troha uspel objaviti v Mladini, ker je pogojeval objavo te basni, da so prišli do intervjuja, ki so ga želeli v zvezi s t.i. SAMOUGRABITVIJO. Želimo, da se seznanite, kaj se je dogajalo, ker boste tako veliko lažje razumeli, kaj vse je šlo narobe v času 31 let trajajoče neuspele tranzicije in zakaj smo, kjer smo, tik pred prepadom, v katerega lahko zgrmimo vsi. In seveda vas vabimo, da potem, ko boste knjigo prebrali, pristopite v Gibanje OPS, da skupaj potegnemo ta zavožen slovenski voz iz blata, kot je nekje v knjigi zapisal žal pokojni magister Janez Šček. Ekipa OPS p.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!  

Tue, 20. Sep 2022 at 00:33

686 ogledov

Zgodovinska tiskovna konferenca bodočega predsednika RS Ladislava Trohe
KLIK NA DOKUMENT, DA PRIDETE DO PDF-ja Prosimo, nagovorite in spodbudite še ostale, naj gredo na Upravno enoto.  Overjen obrazec pošljete na naslov: Gibanje OPS Stara Vrhnika 1161360 VRHNIKA Izvolite pogledati še druge videe, namenjene temu, da bi major Troha prišel na soočenja v javne medije.  Ekipa OPS

Sun, 18. Sep 2022 at 20:13

954 ogledov

Ključni dokazi o KOVID 19 ZLOČINU zoper človeštvo
Obljubljeni dokumenti na novinarski konferenci za novinarje. 1. Avstralska univerza je dokazala, da zloglasni VIRUS SarsKOV2 in drugi zloglasni virusi niso bili nikoli znanstveno izolirani in dokazani. 2.  Nadzorstveno sodišče EU, sicer na Portugalskem, je v svoji sodbi zapisalo temelječ na znanstveni študiji znanstvenikov iz ZDA, da je PCR test neuporaben za diagnosticiranje domnevno okuženih s SarsKov2. 3. Cepivo je strup, recepture za cepiva so bile razvite v vojaških laboratorijih v ZDA. a) Znanstveno dokazan grafen oksid v cepivuDETECTION OF GRAPHENE IN COVID19 VACCINES BY MICRO-RAMAN SPECTROSCOPY b) Študija o strupenih snoveh v cepivih, kje so bile narejene recepture in kako so ponarejali tehnične liste za cepiva (3 in 4 del)  Video 3 del, 4. del v video razlagi je še v izdelavi1 del pdf dokument Tudi video2. del Tudi video 4. V Sloveniji in v celi EU se nad ljudmi izvaja prepovedan medicinsko znanstveni poskus. 5. Razkrita cenzurirana pogodba Pfizer - EU, da si lahko ogledate, kaj so javnosti prikrili. Tudi to, da Pfizer ne ve, ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo neželjene še nepoznane stranske učinke.  Overjen obrazec pošljete na naslov: GIBANJE OPSSTARA VRHNIKA 1161360 VRHNIKA SKUPAJ ZMAGAMO!  Ekipa OPS

Fri, 16. Sep 2022 at 00:04

385 ogledov

Vabilo na zgodovinsko tiskovno konferenco
KLIK NA DOKUMENT, DA PRIDETE DO PDF-ja Obrazce podpore, z overjenim podpisom na Upravnih enotah pošljete na naslov: Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 VrhnikaDanašnji video z nslovom, kako sta Milan Kučan in Janez Janša skregala in razklala Slovenijo, pa si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/798029837898300Prosimo, nagovorite in spodbudite še ostale, naj gredo na Upravno enoto.  SKUPAJ ZMAGAMO! Ekipa OPS
Teme
Volitve za predsednika države

Zadnji komentarji

Tomaž Štamcar :

2.10.2022 22:22

Vsi, ki bi lahko glede kemičnega zapraševanja z neba ukrepali pa niste boste izgubili svoje lepe službe, marsikoga od vas pa bo prej, ali slej doletela tudi kazenska ovadba zaradi velike malomarnosti in neukrepanja pri ekocidu in genocidu, ki ga nad nami izvaja NATO. Lepo je držati glavo v pesek in ponavljati; „Nič ne vidim, nič ne slišim in tudi nič ne povem, samo da je še služba.“ Vidite dragi moji prav držanje vaše glave v pesek je pogreb naše države. Naši članki o vojaškem kemičnem napadu NATA na Slovenijo vsebolj odmevajo v javnosti, saj jih je prebralo že več kot 150 000 ljudi. Tudi mediji, ki so doslej ignorirali to tematiko nas iščejo za sogovornike in želijo z nami opraviti intervjuje. Veseli nas, da se nam pridružuje vseveč ljudi in da imamo že več tisoč podpornikov, ki od pristojnih že danes glede kemičnega zapraševanja našega neba zahtevamo odgovore. Veseli nas, da se je v oddaji dobro jutro RTVslo v kateri je sodeloval naš priznani naravovarstvenik Anton Komat izkazalo, da kar 85% ljudi ne verjame podatkom vladne agencije ARSO. Analiza vzorcev vode iz snega, deževnice in ledu med žledno katastrofo v Sloveniji je v teku. Z rezultati vas bomo seznanili brž ko bo to mogoče. Tudi ti lahko začneš zbirati deževnico po kemičnem zapraševanju, jo daš na analizo, se o naših trditvah prepričaš sam in postaneš del gibanja Civilna iniciativa modro nebo na Facebooku. To, da vlada in vladna agencija ARSO ne dela po zapraševanjih neba kemičnih analiz je veleizdaja nas državljanov in davkoplačevalcev. Kmalu bomo začeli zbirati podpise za referendum o izstopu Slovenije iz Nata. Za konec si oglej video; OBJAVLJENI načrt Bill Gatsa, da prepoji Zemljo z žveplovo kislino. https://youtu.be/xjNX-qoGtIQ

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

Vizija in programske točke kandidata za predsednika Republike SLO Ladislava Trohe