PREŽIVELI STE »CEPILNO RULETO« IN ZDAJ MISLITE, DA STE VARNI!?
Žal ni tako, znanstveniki ugotavljajo grozote, ki jih bo povzročil zvarek, vbrizgan v človeško telo. Upati je, da se motijo in upanje umre zadnje. Vsi cepljeni ljudje, zbudite se, ker niste po lastni krivdi nasedli propagandi in pogojevanju.
Gibanje OPS
Izpostavljeno

Torek, 21. december 2021 ob 10:46

Odpri galerijo

Cepljenje z mRNA  eksperimentalni genetski »zvarki« je po enem letu manj ali bolj nasilnega cepljenja bilo podobno »ruski ruleti«;  uradno je na zahodu (ZDA, EU, Britanija, Avstralija, Kanada) umrlo okrog 50.000 ljudi, ki so zaupali stroki, neuradno pa desetkrat več, kar je enako 60% umrlih vojakov na zahodni fronti v drugi svetovni vojni!

Dolgoročne posledice terorja »stroke« in elite, a »v imenu« varovanja  zdravja človeka, pa niso za zdaj dokončno znane, medtem so napovedi oz. do zdaj opravljene raziskave več kot zaskrbljujoče, tako da posledice lahko imenujem z »mRNA ruleta« organizatorjev nove DDP družbe (Depopulizacija, Digitalizacija, Profit).

Danes bom najprej nekaj besed posvetil raziskavi naslovljeni  kot »SARS-CoV-2 Spike poslabša popravilo poškodb DNK in zavira rekombinacijo V(D)J in vitro"( točen naziv v angleščini pa je: »SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro").

«In vitro« pomeni, da je raziskava opravljena v nadzorovanem okolju, zunaj živega organizma, kar je v nasprotju z raziskavo »in  vivo« oz. v živem organizmu. Raziskavo sta naredila Hui Jiang in Ya-Fang Me iz dveh švedskih inštitutov: »Department of Molecular Biosciences, The Wenner–Gren Institute, Stockholm University« in »Department of Clinical Microbiology, Virology, Umeå University«.

Raziskava je objavljena 13.10.2021 v strokovni reviji »Viruses« , njen sklep je enostavno povedano, da mRNA cepiva, ko stopijo v jedro celice organizma, zavirajo naravno možnost človeškega telesa, da popravi poškodovano DNK, ki je molekula, nosilka genetske informacije, oz. nadzoruje procese v celici in njenem okolju. Nemožnost popravila DNK bo sprožila eksplozijo raka, imunske pomanjkljivosti, avtoimunske motnje in pospešeno staranje!


»mRNA RULETA«!

Ali gremo od začetka. Mehanizem za popravilo DNK, znan kot NHEJ (Non-Homologous End-Joining) nehomologična končna združitev, je mehanizem za popravilo DNK, ki popravlja lezije, ki povzročijo dvojne prelome (CBD).  Da se ne spuščamo v strokovne podrobnosti (imate jih na spletni strani časopisa) brez mehanizma NHEJ, bi vsako napredno večcelično življenje prenehalo obstajati.

Noben človek, žival ali rastlina ne morejo preživeti, če integriteta, njihova genetska koda ni zaščitena! Poškodbe DNK lahko povzroči izpostavljenost sevanju, kemikalije, ki jih najdemo v živilih in izdelkih za osebno nego, ali celo izpostavljenost mamografski opremi. Prekomerna izpostavljenost soncu lahko povzroči tudi zlome DNK, manjše mutacije DNK pa se pojavijo spontano v vseh živih organizmih. 

Pri normalni, zdravi osebi mehanizem NHEJ popravlja DNK in preprečuje patogeno mutacijo. Vendar je v prisotnosti cepiva spike protein, učinkovitost NHEJ zatrta za do 90%, kar pomeni, da ne more opravljati svojega dela zaradi zatrte sposobnosti za rekrutiranje beljakovin za popravilo. Zaradi tega se v kromosome znotraj jedrnih celic vnašajo določene "napake", a vse zaradi prisotnosti naprednih beljakovinskih cepiv proti mRNA.

Te mutacija ali »napake« v genetskem zaporedju povzročijo: brisanje celotnih segmentov genske kode, napačno vnašanje segmenta ali mešanje in permutacije genske kode. Ali bolj jasno povedano, te »napake«, do katerih prihaja po cepljenju z mRNA cepivi, povzročijo: 

Eksplozijo raka in rakavih tumorjev po vsem telesu; izgubo proizvodnje limfocitov B in T imunskega sistema  (induced immunodeficiency); avtoimunske motnje; pospešeno staranje in zmanjšano dolžino telomera (dolžine telomera predvidevajo pričakovano trajanje življenja); izgubo delovanja kompleksnih organskih sistemov kot so obtočni, nevrološki, endokrini, mišično skeletni in podobno; celične poškodbe, ki so podobne zastrupitvi s sevanjem, saj se celice uničijo od znotraj…Veliko teh učinkov je seveda usodnih. Druge bodo preplavile mnoge žrtve cepljenja z grozljivimi izčrpavajočimi poškodbami in disfunkcijami  organov, ki bodo zahtevale vseživljenjsko zdravstveno interveniranje!

Raziskovalci trdijo, da ne drži pojasnilo tvorcev in zagovornikov  mRNA cepiv, kako konica beljakovin (spike protein) zapusti celice in vstopi v krvni obtok, ampak v velikem številu primerov spike protein ne zapusti celico, ampak gre v celično jedro, kjer moti mehanizem za popravilo DNK, posledice pa so opisane.

Avtorji pravijo da so »presenečeni, ker so v celičnih jedrih našli veliko konic beljakovin« oz. spike proteinov. To pomeni, da mRNA cepiva povzročajo kromosomske spremembe v celicah oz. povzročijo »opustošenje genetske integritete«, katera se izkaže v neželenih učinkih!

Konica beljakovin oz. spike protein vpliva na možnost popravila DNK v jedru. Ljudje, izpostavljeni 5G sevanju,  kemikalijam v živilskih izdelkih in rakotvornih snoveh v izdelkih za osebno nego (detergenti za perilo, parfumi, šamponi itd,) ali soncu, ne bodo zmožni popraviti škodo na DNK, ki jo povzročijo tisti in podobni strupi in zastrupljenost okolja.

Po razmeroma nizki izpostavljenosti bo začelo mutiranje in razvijanje raka po celotnem organizmu! Izpostavljenost 5G, na primer, vodi do proizvodnje peroksinitrita v krvi, izjemno nevarnega prostega radikala, ki poškoduje DNK možganskih celic in telesnih tkiv. Lahko bi ga opisali celo kot nekakšen binarni sistem orožja, kjer cepiva proti mRNA oslabijo možnost popravila DNK, izpostavljenost 5G (ali kemična izpostavljenost v preskrbi s hrano) pa zagotavlja orožje, ki lomi DNK in preprečuje telesu ohranjanje genetske celovitosti med replikacijo celic.


SPIKE PROTEIN JE TOKSIČEN!

V drugi raziskavi Dr. Thomas E. Levy piše o toksičnosti spike proteina in sicer na spletni strani Orthomolecular.org (18.10.2021):

»Zdi se, da je spike protein zelo strupen. Takšna toksičnost (zmožnost povzročanja oksidacije biomolekul) v kombinaciji z navidezno sposobnostjo spike proteina, da se replicira kot popoln virus, močno poveča količino strupene škode, ki bi jo lahko povzročil.

Močan toksin je dovolj slaba reč, toda tisti, ki se lahko ponovi in poveča njegovo količino v telesu po začetnem srečanju, predstavlja edinstven izziv med toksini.« Po njegovem mnenju toksičnost spike proteina in njegova konstantna proizvodnja po cepljenju se lahko nevtralizirata z visokimi dozami C vitamina, ki je antitoksin.  


Po cepljenju, pravi Levy, so se dvignile skrbi glede širjenja beljakovinskih konic po telesu.

»Namesto da bi ostali lokalizirani na mestu injiciranja, da bi izzvali imunski odziv in nič drugega, je bila prisotnost naprednih beljakovin zaznana po telesu nekaterih cepljenih posameznikov.

Poleg tega se zdi, da se nekatere beljakovine, ki krožijo, preprosto vežejo na receptorje ACE2 brez vstopa v celico, kar povzroči avtoimunski odziv na celotno celično beljakovinsko entiteto. Odvisno od vrste celice, ki se veže na konico beljakovin, lahko povzroči eden od številnih avtoimunskih zdravstvenih težav«, pravi Levy. 

Seveda te vrstice rabijo pojasnilo o funkciji in vlogi receptorja ACE2, ki ga dobimo v članku profesorjev medicine in farmakologije Krišna Spiram, Pol Insel in Rahit Lomba iz univerze Kalifornija mesta San Diega, tiskan v ASBMBTODAY, reviji ameriškega združenja za biokemijo in mikrobiologijo (16.05.2020). ACE2 je specifičen protein, ki omogoča virusu (je njegova vhodna točka), da okuži človeške celice.

Uporabljajoči protein na konici (spike protein, ki ga nosijo tudi mRNA cepiva) virus se veže za ACE2 »kot ključ v ključavnici« in okuži celico. Problem ni v receptorju ACE2, ampak v njegovi modulaciji drugega proteina imenovanega angiotenzin II (ANG II), ki zvišuje krvni tlak in vnetje, povečuje poškodbe krvnih žil in različnih tkiv. ANG II lahko poveča vnetje in celično smrt v alveolah, ki so ključnega pomena za prevzem kisika; te škodljive učinke ANG II zmanjša ACE2. Ko se spike protein iz virusa ali mRNA cepiv veže na ACE2, preprečuje, da bi ACE2 opravljal svojo normalno funkcijo uravnavanja signalizacije ANG II. 

Delovanja ACE2 je »zaviralno«, kar naredi še več ANG II na voljo za poškodbo tkiv. Ko spike protein iz virusa ali mRNA cepiv zasede receptor ACE2, so posamezniki bolj dovzetni za bolezni. Hkrati se zmanjša količina ACE2 in zviša vpliv ANG II, kar poveča dovzetnost za vnetja, celično smrt in odpoved organov, zlasti v srcu in pljučih. 


 »ŠKODA PO CEPLJENJU JE NAREJENA TUDI, ČE JE ČLOVEK NE OBČUTI«!

Še bolj zaskrbljujoče je, pravi dr. Levy, da trenutni dokazi kažejo, da se beljakovine konice še naprej proizvajajo v telesu, po začetnem injiciranju mRNA. Pojasnjuje:

"Čeprav je treba v celoti opredeliti patologijo, je pojasnilo o težavah trombotičnih nagnjenj in drugih simptomov, opaženih pri kroničnih bolnikih in bolnikih po cepljenju COVID, neposredno povezano z obstojno prisotnostjo beljakovin koronavirusne konice." 

»Nekatera poročila trdijo, da se lahko beljakovine konice še naprej proizvajajo po začetnem vezanju na receptorje ACE2 in vstopu v nekatere celice, ki jih sprva cilja. Zdi se, da so klinične slike kroničnega COVIDa in toksičnosti po cepljenju zelo podobne, obe pa sta zaradi te nadaljnje prisotnosti in telesne difuzije konice (Mendelson et al., 2020; Aucott in Rebman, 2021; Levy Ravenendran, 2021). ». 

Levy opozarja, da imajo nekateri ljudje po cepljenju hitro negativne stranske učinke, večina pa se počuti popolnoma dobro po prejemu "cepiva". »Ali je to dokaz, da cepivo takšnim posameznikom ni naredilo škode, ta bo šele storjena«, se sprašuje in odgovarja, »da dokazi kažejo, kako je škoda že narejena, tudi če jo človek ne občuti«!

Kot primer navaja tvorbo rouleaux RBC, do katere prihaja po cepljenju, oziroma eritrociti (rdeče krvne celice) se zlepijo, poveča se viskoznost (debelina) krvi, kar poveča  odpornost na normalen, neoviran pretok krvi, zlasti v mikrocirkulaciji (drobnih kapilarah). Posledice so trombi in  druge poškodbe človeškega organizma.

Rouleauxova tvorba se zlahka vizualizira neposredno z mikroskopijo »temnega polja«. On navaja primere, pri katerih so v post cepljenem obdobju ugotovili pri posameznikih takšne »napake«, ki jih poškodovani niso niti občutili in način, kako so jih potem zdravili. 

V običajnem jeziku povedano, konjice beljakovin (spike protein) iz virusa ali mRNA cepiv so enako nevarne. »Igra«, ki organizatorjem prinaša denar in moč totalne kontrole prebivalstva, ljudstvu pa manj ali bolj prisilno sodelovanje v »ruski ruleti« in potem, če je preživijo, sodelovanje v »mRNA ruleti«, za katero se za zdaj ne ve zagotovo, kakšen bo končni izid. 

»Niti igre« drži v rokah tri do štiri tisoč ljudi med nami, ki nas je sedem milijard! Sprejeli smo zaradi konformizma, strahu ali prisile  vlogo žrtve in dokler vztrajamo na tej vlogi, rešitve za nas ni; enkrat bo to virus, drugič inflacija ali ekonomska kriza, tretjič »zeleni« program rešitve planeta… 

(vir: Slovenija, Balkan, Evropa) 

Še trije zanimivi video posnetki: 

Glede na mnoge neresnice, ki jih trosijo mediji, vam bo spodnji podnaslovljen video mogoče odkril še kak delček resnice, ki je še ne poznate.

Intervju z dr. Carrie Madej (ZDA) s slovenskimi podnapisi

Teme:

1. Transhumanizem

2. Magneti, ki se držijo telesa

3. Spike protein / virusno izločanje

4. 5G

5. Bog genoma

6. Depopulacijska agenda evgenike

7. Abortirane celične linije

8. 48 tednov do avtoimune reakcije

9. Zombi apokalipsa

10. Vakcinacijski potni listi

11. Vprašanja o 'cepivih'

Biografija

Dr. Carrie Madej ima globoko ljubezen do človeštva in izgubljenih. Veruje v Adonaja (hebr: Gospod), stvarnika neba in zemlje, in Ješua (Jezusa), edinorojenega sina, ki je žrtvoval svoje življenje, da bi rešil vse človeštvo.

Dr. Carrie Madej izvira iz Dearborna v Michiganu in je leta 2001 diplomirala na Univerzi za medicinske bioznanosti v Kansas Cityju. Nato je opravila tradicionalno pripravništvo v The Medical Center v Columbusu v Georgii in interno medicino na Univerzi Mercer v Maconu, Georgia.

Dr. Madejeva je bila do leta 2015 privatna zdravnica s svojo kliniko in direktorica klinike v Georgii. Dr. Madejeva je bila tudi zdravnica na Pennsylvania College of Osteopathic Medicine – Georgia Campus, kjer je študentom 8 let mentorirala klinične aplikacije interne medicine. Dr. Madejeva je javna govornica in sedaj prek različnih platform svoj čas posveča izobraževanju drugih o cepivih, nanotehnologiji in človekovih pravicah.

Viri:

Kamalpreet Singh's Second Interview with Dr. Carrie Madej Risking her Life Again

https://www.bitchute.com/video/iHWDylN9Njc0/

First published at 22:30 UTC on June 19th,2021.

https://carriemadej.com/

In še: 

O španski gripi. Ne vznemirjajte se, če je facebook označil kot neresnične informacije, ker vse, kar je RESNICA, označi tako. 

https://www.facebook.com/ pippi.north/videos/ 427725615673226/

DEPOPULACIJA AGENDA 2020 & AGENDA 2030

https://www.bitchute.com/ video/IJIoilKlUk1o/?fbclid= IwAR0Z3hEqcRdc_ Fi8RDBwvgvYRMKvCCb- ALaFAaUI0R3OZATGjGgs0Kr-IPc

Ekipa OPS

P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 20. Jan 2022 at 18:36

677 ogledov

Javni poziv civilnim in političnim neparlamentarnim skupinam ter posameznikom ZA SODELOVANJE PRI ZDRUŽITVI SLOVENSKEGA NARODA
Združenje v Gibanju OPS - Osveščeni Prebivalci SlovenijeRuska ulica 21000 LJUBLJANAwww.gibanjeops.siGibanjeops2013@gmail.comTelefon: 031 274 419 Pozdravljeni!   Minevata skoraj dve leti, odkar je bila naša domovina napadena s strani mednarodne hudodelske združbe ob pomoči domačih izdajalcev najprej z biološkim orožjem (t.i. gain of function virus) ter s psihološko vojno zastraševanja in panike (t.i. črna psihiatrija lockdowna). Po dolgoletnih pripravah so v začetku leta 2020 poskusili izzvati visoko smrtnost med prebivalstvom ter na osnovi lažnega PCR testa s pomočjo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in krediti Svetovne banke uniformirali oz. cenzurirali glavne medije ter destabilizirali svetovno gospodarstvo.  »Pandemijo« razpihujejo s trditvami o zdravih prenašalcih vedno novih sevov bolezni, nošenjem mask in socialno distanco, z namenom njene »zajezitve« pa so se odločili za trajno obvezno »cepljenje» - zastrupljanje celotnega svetovnega prebivalstva. V kombinaciji s pospešeno izgradnjo novih elektromagnetnih frekvenc 5G že povzročajo obolenja in smrti pretežno med ljudmi, ki so jih uspeli prisiliti, zapeljati oz. zastrašiti, da so se odločili za t.i. cepljenje, ki je v resnici prepovedan medicinski poskus, saj nihče od cepljenih ni podal pred cepljenjem INFORMIRANEGA SOGLASJA PO POUČITVI in je nevede postal poskusni zajec cepiv, ki so vsa v tretji fazi kliničnega preizkušanja. O možnih in verjetnih scenarijih depopulacije, dokončnega zasužnjenja ljudi in transhumanizacije na tem mestu ne bomo izgubljali besed. Ker smo s strani kolaborantskih vodij praktično vseh državnih inštitucij izdani, moramo ukrepe za zaščito življenj in svobode državljanov Republike Slovenije v tej zdaj že popolnoma dokazani RBK (radiološko-biološko-kemični) vojni proti naši državi in večini držav sveta organizirati sami.  Glede na skrajno izostreno situacijo, ki grozi s trajnim zasužnjenjem in uničenjem človeštva, vas oz. vašo skupino (gibanje, stranko, društvo,….) pozivamo k sodelovanju pri organizaciji VSESLOVENSKE VSTAJE v Ljubljani v primeru: 1. uveljavitev PC pogoja ali obveznega cepljenja katerekoli skupine prebivalcev Slovenije;  2. poskusa sprejema novega Zakona o nalezljivih boleznih, kateri bo uzakonil prisilo, pogojevanje in globe za vse, kar jim ne omogoča obstoječi zakon;    3. izklopa sredstev množične komunikacije (facebook, internet, telefonija,….);    4, na določen datum čim prej, ker smo dolžni izvajanje z 18. členom Ustave prepovedanega medicinskega poskusa ustaviti, saj imamo v rokah dokument, ki vse propagandiste Vlade RS, ki kontinuirano širijo mantro o učinkovitih in varnih cepivih, postavlja na LAŽ.  Prepričani smo, da lahko ta brutalen zločin ustavimo le z MNOŽIČNIM, ENOTNIM IN MIRNIM, A TRAJNIM IN ODLOČNIM ZBOROM UPORA Z ZAHTEVO, da glede na Ustavo in zakon ter podane kazenske prijave z neizpodbitnimi dokazi in pritiskom na organe pregona dosežemo, da ti takoj opravijo svoje delo in aretirajo vse osumljene sodelujoče v tem največjem zločinu zoper slovenski narod in zoper celotno človeštvo! Vse skupine in posameznike pozivamo, da se začnete zavedati razsežnosti kovid zločina, ki smo ga dolžni in ga imamo pravico ustaviti takoj oziroma čimprej. Vabimo vas, da začnete verjeti v možnost uspeha naroda zaradi množičnega, enotnega, mirnega in trajnega pritiska na organe pregona, da bodo začeli delovati po za zdaj še veljavni ustavi in zakonih. Vabimo vas, da se pridružite organiziranju državljanov Slovenije k udeležbi na bližajočih se prelomnih zgodovinskih dogodkih, kar še ene režirane volitve to zagotovo niso, v boju za življenje in svobodo nas in naših otrok. Ekipa Gibanja OPS, zanje Ladislav Troha, začasni predsednik  Poslano nam znanim posameznikom in skupinam, ki ste do sedaj javno izrazili hrepenenje po človeka vrednem življenju.  Širite upanje na rešitev vsem, ki v srcu dobro mislimo! Če se naslovnikov ne vidi dobro, še ta objava: katjazupanova@gmail.com, anica.bidar@gmail.com, esmeralda.canjuga@gmail.com, obraziljudstva@gmail.com, borut.loboda23@gmail.com, sorli.amrit@gmail.com, kvcbvera1@gmail.com, Blaz1@preboj-zdravja.si, zoran.stevanovic@resni.ca, aleksander.rimele@gmail.com, ivan.jurgec@gmail.com, taja.vuzem@siol.net, info@zedinjenaslovenija.si, odpriteoci@protonmail.com,slovenskapravda1515@gmail.com, info@glas- ljudstva.si, info info@slovenian- lawyers.com, info@slovenskizdravniki.si, info@otroknedamo.si, smo@zaslovenijobrez5g.si, info@mojezdravje.net, zavod.rodna.zemlja@gmail.com, skupnost@starovedskaskupnost.net, info@triglavmedia.si, info@ddn.si, info@stop-laznivim-medijem.org, ustavnik@andraz-tersek.si, bmz9453@gmail.com Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Fri, 14. Jan 2022 at 22:01

878 ogledov

Ubijalska kapitalistična medicina (I. del)
Tako kot je bančni posel nastal s prodajo navadnega papirja, za katerim ni nobene prave vrednosti, razen tiste, ki so mu jo dali bankirji, je sodobna alopatska medicina nastala s prodajo vodic in olj, ki so jih proizvajalci sami poimenovali »zdravilo«. Čudno, a za obema najdonosnejšima trgoma danes stoji isti poslovni kartel: KEMIČNO-NAFTNI! Večina ljudi globoko verjame, da medicina kot znanost še nikoli ni bila na tako visoki ravni kot je danes in da nikoli ni bila bolj kakovostna. Prav tako velja, da so današnji zdravniki zelo strokovno izobraženi ljudje, saj je študij medicine zapleten in resen ter dolgotrajen.V diagnostiki se uporablja tehnološka »najsodobnejša oprema«, ki se nenehno izboljšuje. Kirurški posegi so zelo zapleteni kot so presaditev vitalnih organov, sprememba spola, šivanje odrezanih okončin. Da ne omenjam »čudežnih« terapij za presaditev matičnih celic, pomlajevanje in estetski popravki. In "oživitev" po "klinični smrti" je postala možna. Danes se zdi, da medicina zmore vse. Seveda, kdor ima denar, da to plača, saj je vse, kar je povezano z današnjo medicino, fantastično drago. To so drage naprave, draga diagnostika, drage terapije, draga zdravila, drage znanstvene raziskave, drage zgradbe klinik, dragi laboratoriji in analize, dragi zdravniki in številno medicinsko osebje. Danes zdravljenje zahteva veliko denarja. Na srečo danes obstajajo zdravstveni skladi, tako zasebni kot obvezni državni, tako da lahko »mali človek«, ki nima veliko denarja, računa na to, da bo lahko uporabnik sodobnih zdravstvenih tretmajev današnje velike medicine.Za razliko od svojih kolegov v 19. stoletju so lekarnarji postali cenjen poklic, celo družbena elita, od katerih jih določeno število fantastično zasluži, še posebej, če so v zasebnih dragih in elitnih klinikah, profesorji na medicinskih fakultetah, bolnišnični svetovalci ali v znanstvenoraziskovalnih centrih in inštitutih. Seveda je »zgornja meja« direktorsko mesto močnega kliničnega centra, položaj ministra za zdravje v vladi ali vodilni položaj v številnih strokovnih in drugih združenjih in organizacijah, tudi v Svetovni zdravstveni organizaciji. Družbeni ugled vsekakor sodi k temu poklicu, tako, da ko je nekdo v vaši družini ali širši družini zdravnik, je to že razlog za rast vašega ugleda.AMPAK...Vse pogosteje se sliši, tudi od samih zdravnikov (čeprav redkih), da sodobna alopatska medicina sploh ni znanost in da nima nič opraviti z zdravljenjem, razen da na ta način kaže svoja dejanja in da je danes izključno poslovna in nevarna goljufija, ki je že stala milijone ljudi po svetu zdravja in življenja.Pri nas v Srbiji je opaziti, da se mnogi zdravniki ne marajo ukvarjati s pacienti, v bolniške sobe pa hodijo le ko je treba. Najraje imajo pozicije profesorja, pa tudi svetovanje in seveda akademsko izobraževanje ter potovanja na strokovne kongrese.Nekateri celo trdijo, da so današnje elitne medicinske šole huda goljufija in da ne pridobivajo znanja, ki bi resnično zdravila ljudi, ampak iluzije o zdravljenju. V teh šolah so predstavljeni vsi biokemični procesi v telesu, zato morajo bodoči praktikanti razumeti, da brez sintetičnih zdravil pravo zdravljenje ni mogoče. In temu se reče prava - profesionalna terapija.Posebna pozornost je namenjena diagnostiki (ki je razdeljena na specialiste) in je usmerjena v ogromno dragih diagnostičnih naprav. Že samo iskanje teh naprav je postalo posebna specialnost (tudi »znanost«).Vse to skeptiki potrjujejo z neizpodbitnim dejstvom, da se s fantastičnim »razvojem« medicine in raznimi novimi in novimi boleznimi fantastično razvijajo. Danes je toliko bolezni, da jih je težko prešteti. Še huje, večina teh novih bolezni se sploh ne zdravi – sladkorna bolezen, hipertenzija, artritis, bolezni kot so Alzheimerjeva, Parkinsonova, Perthesova, Hodgkinova, avtizem itd. Rak je bolezen, za katero zdravniki trdijo, da jo lahko "uspešno" zdravimo le, če se pravočasno odkrije, a ljudje še vedno množično umirajo. In večinoma po "zdravljenju".Obvezno cepljenje kot preventiva ni izkoreninilo tako imenovanih nalezljivih bolezni, zato se cepljenje izvaja že desetletja trajno, v vse večjem številu. Še vedno so prisotne epidemije kot so sezonska gripa, kolera, zlatenica, encefalitis itd. Ljudje izgubljajo srce, pljuča, ledvice, medicina še vedno ne pozna razloga za to, poskuša pa kupiti dializne aparate, respiratorje, defibrilatorje in podobno. In temu se reče "zdravljenje".Razlog za vse našteto je, da je na začetku dvajsetega stoletja kapitalistična filozofija vstopila v nekdanjo zdravniško stroko. In pravi, da je treba delati samo tisto, kar prinaša dobiček, dobiček pa je vedno denar, denar in denar.NAMESTO ZDRAVLJENJA MEDICINSKI POSTOPEKMedicina je tako postala področje, ki že desetletja po drugi svetovni vojni ne služi zdravljenju ljudi, temveč izključno ustvarjanju dobička za podjetja za vse udeležence v poslu, ki se imenuje – zdravljenje. Beseda zdravljenje pomeni postopek. Udeleženci in dobičkarji v tem korporativnem poslu so: proizvajalci medicinske opreme, gradbeniki in financerji velikih bolnišničnih kompleksov, oprema takšnih objektov, tisti, ki se ukvarjajo z njihovo oskrbo in vzdrževanjem.Tu je tudi zdravniško delo, delo drugih kadrov, šole za izobraževanje strokovnega kadra in končno ogromna kemično-farmacevtska industrija s številnimi inštituti, laboratoriji in servisnimi agencijami. In če je vse to lahko dobičkonosno, potem je treba »zdravstveni poseg« izvesti tako, da bo omogočil preživetje tega ogromnega korporativnega velikana. In prav to se dogaja z alopatsko medicino. Zanimivo je, da beseda »alopatija« pomeni – različno trpljenje. Kot boste videli, je današnja alopatska medicina postala zelo invazivna, terapije so pogosto zelo boleče zastrupitve in pohabljanja. Mnoga od teh različnih trpljenj, ki so predstavljena kot »diagnostika« in »zdravljenje«, so izjemno podobna srednjeveškim inkvizicijskim metodam, ki jih je katoliška cerkev izvajala proti heretikom, pa tudi starodavnim žrtvenim obredom. In to ni naključje, saj za tovrstno medicino stoji ista ekipa volkov v jagnječji koži.VSTOP KAPITALISTIČNE FILOZOFIJE V MEDICINOE. Richard je napisal obsežno študijo o tem, kako se je iz presenetljivo zelo povprečnega in slabše plačanega poklica, kakršen je bil medicinski do konca 19. stoletja, začel ustvarjati nadzorovan elitistični poklic, ki bo služil sodobnemu industrijsko-medicinsko- farmacevtskemu zaupanju in jo objavil pod naslovom "Rockefellerjevi čarovniki - medicina in kapitalizem v Ameriki". Knjiga je bila natisnjena leta 1980, mediji, ki služijo celotnemu globalističnemu korporativnemu poslu, tudi omenjenim farmacevtskim in medicinskim, so jo skušali čim bolj ignorirati.Kot pove že naslov, za sodobno konvencionalno medicino, ki jo danes vsiljuje in promovira Svetovna zdravstvena organizacija in ki se naslanja le na eno medicinsko šolo – alopatsko, stoji močna Rockefellerjeva zveza (ki vključuje tudi družino).Ta knjiga govori o tem, kako so Rockefellerji združili svoj bančni in naftni posel z medicino.Za tiste, ki ne vedo, naj opozorimo, da je posel te družine cvetel z ustanovitvijo Standard Oila leta 1870, njen ustanovitelj pa je bil John Davison Rockefeller starejši (dedek Davida D. Rockefellerja). Po državljanski vojni v ZDA, kjer je John D. Rockefeller s Cargenijem opravil fantastično donosne posle, kjer je s svojo železnico prevažal premog in druge potrebščine sindikalni vojski, se je začel razvoj Standard oil z novim gorivom – nafto. William Avery RockefellerPodjetje je hitro postalo tako močno, da je preprosto posrkalo številna podjetja, da je leta 1911 zaradi upora drugih kapitalistov ameriško vrhovno sodišče naložilo Rockefellerju, da razpusti svoje podjetje. To je storil tako, da ga je preoblikoval v poslovanje več sto majhnih podjetij, podružnic, različnih skladov in dobrodelnih organizacij, tako da je še naprej deloval, a kot hobotnica z ogromnim številom nevidnih lovk, za katere je le malokdo vedel, da jih vse poganja kapital Rockefellerja. In to je princip dela, ki še danes deluje v "liberalnem kapitalizmu" - kjer se zdi, da je na "prostem trgu" ogromno podjetij, v resnici pa so vsa na skrivaj vključena in jih upravlja isti lastnik ali kartel. Danes se najmočnejši tovrstni kartel nahaja v središču Londona, Rockefellerji pa so njegove podružnice v ZDA, na Kitajskem, v Rusiji, Indoneziji, na Kosovu in drugod, pravzaprav se večinoma ukvarjajo z različnimi "umazanimi« posli".Ampak tukaj se bomo zadržali le pri njihovem petrokemičnem poslu, ki so ga Rockefellerji povezali z medicino. Verjeli ali ne, zahvaljujoč odkritju nafte je sodobna kapitalistična medicina začela »napredovati«. In najbolj zaslužen za to je William Avery Rockefeller, oče Johna D. Rockefellerja. Zdaj boste videli, kako. KAKO JE NAFTA POSTALA ZDRAVILNALjudje so že od nekdaj uporabljali balzame in mazila za različne bolezni. Ker ima vsak organizem že po naravi sposobnost, da se bori z vsemi možnimi motnjami in se vključi v lastne energijske vire ter aktivira določene biokemične procese v telesu (ki jih medicina imenuje imunski odziv), je logično sklepati, da se vsaka motnja sčasoma pozdravi. Tako so bila razna mazila in vodice pogosto le navidezno uporabno zdravilo za nekaj, medtem ko so se nekateri balzami izkazali za res koristne, vsaj pri lajšanju težav, ki jih povzroča naravno zdravljenje. In ljudje se že stoletja zatekajo k raznim takim "zdravilnim" sredstvom.Sčasoma so se kot zdravilci izkazali različni čarovniki, ki so se ukvarjali samo s tem delom - izdelovali balzame in razvijali posebne metode, ki so pospešile naravno zdravljenje. In takšne pripravke so potem prodajali za denar.Po uradni biografiji je bil William Avery Rockefeller potujoči trgovec, ki je med drugim prodajal različne zdravilne eliksirje in mazila.Pravzaprav je malce podrobnejša raziskava razkrila, da je bil William Rockefeller razvpit konjski tat in goljuf vseh vrst, da bi dobil denar, ki ga je nato zlahka porabil za javne hiše in razvrat vseh vrst. "Love roping, love lechery," pravi stari angleški pregovor. Zaradi takšnega načina življenja je nenehno spreminjal prebivališče, bežajoč pred zakonom. Bil je obseden z ženskami, zato je imel dve ženi hkrati. V nasprotje z zakonom je prišel zaradi napada na dekle leta 1849, za katerega je bil obtožen, zato je nekaj časa, pravijo, izginil brez sledu in nihče ni slišal ničesar o njem. Denar, ki ga je porabil za ženske, je zaslužil s prodajo nekakšnega čudežnega eliksirja, ki je zdravil "vse vrste tumorjev", pa tudi odvajala, imenovanega "Wonder Working Liniment". To mazilo je prodal za dva dolarja na steklenico. ČUDEŽNI ELIKSIR IZ NAFTETako se je nekega dne namesto pogrešanega Williama Rockefellerja pojavil neki doktor William Livingston, ki naj bi prihajal iz Philadelphie. Z Rockefellerjem ga je povezala prodaja istega čudežnega eliksirja in odvajalnega mazila. Pravzaprav sta se dr. Livingston in William Rockefeller pojavljala izmenično z istim pripravkom v različnih mestih. Na to informacijo je prišel preiskovalni novinar in se odločil, da bo to skrivnost malo bolje raziskal in objavil rezultat svoje preiskave v reviji "New York World". Tako je odkril, da je William Avery Rockefeller umrl 11. maja 1906 v Freeportu v Ilionoisu (po Rockefellerjevi uradni biografiji), v resnici pa je bil pokopan v neoznačenem grobu kot dr. William Livingston.Vsekakor je ta "dr" omogočil "hudiču dr. Billu", kot so ga imenovali, da je še bolje prodajal svoj eliksir za številne bolezni. In bolezni, ki so tedaj pestile, so bile predvsem posledica slabe higiene, slabe prehrane in prekomernega uživanja alkohola. To so bile težave z jetri, driska, zaprtje, bronhitis in razni tumorni izrastki – golša. Seveda je "Dr. Bill" še posebej rad "zdravil" ženske.Kakšen čudežni eliksir je bil to?Šlo je za kamnito olje (znano kot nafta), ki so ga leta 1842 odkrili v nekaterih solnih vrtinah v Tarentumu blizu Pittsburgha. Nafta je preprosto pritekla izpod globin zemlje in napolnila vrtine, posestnik Samuel L. Kerr pa jo je začel točiti v steklenice, verujoč v njene zdravilne lastnosti. In začel jo je prodajati kot oljni eliksir. Poimenoval jo je "Kero's Magic Oil". In lahkoverni ljudje so jo kupili.Eden prvih trgovcev na drobno, ki je začel kupovati to olje (nafto) pri Kerru, je bil prej omenjeni konjski tat William Rockefeller. Naredil je svojo blagovno znamko in jo imenoval "Rock Oil" ali "Seneca Oil", kjer je bilo Seneca ime slavnega indijanskega plemena. Vendar pa je naredil najboljšo reklamo za ta izdelek, ko se je začel predstavljati kot "Dr. William Levingston, slavni strokovnjak za tumorje". Predstavil jo je kot "zdravilo, ki zdravi vse tumorje, razen če je bolezen preveč napredovala".Verjeli ali ne, to je začetek enega najbolj dobičkonosnih farmacevtskih podjetij. Danes je zdravljenje raka zlata gos tega posla. In isti oglaševalski stavek je ostal do danes: rak je ozdravljiv, če ni preveč napredoval. To pomeni – "zdraviti" morate začeti takoj! Torej, preden se tumor v svojem razvoju ne ustavi in zapre.Mnogo let pozneje so sodobni genski inženirji poskrbeli, da se nikoli ne ustavi, in sicer tako, da so v tumorske celice vbrizgali različne rakotvorne mikoplazme.Hudičev zdravnik Bill je uspel prodati eno steklenico olja "za vse tumorje" za 25 dolarjev, kar je znašalo dve povprečni mesečni plači delavcev. Ta donosen posel s prodajo »čudežnih eliksirjev« je nadaljeval njegov sin John. D. Rockefeller, ustanovitelj najmočnejše naftne družbe Standard Oil (danes je to Exxon Mobile). Standard oil je tako začel proizvajati še eno čudežno naftno zdravilo, ki se je prodajalo do nedavnega in je podjetju prineslo fantastičen dobiček. Šlo je za "zdravilno" tekoče mazilo, ki se je uporabljalo kot odvajalo. To zdravilo je nastalo s kuhanjem surove nafte, kjer bi nato ekstrahirali lažji del nafte in jo odstranili. Na dnu je ostal debel ostanek parafina, maziva in katrana.V Standard oil so ga pakirali v stekleničke in prodajali kot tekoče mazilo, ki je služilo kot odvajalo. "Medikament" se je imenovalo z nekim indijskim imenom "Nujol" (kar bi se izgovarjalo nju-ol) in je dejansko pomenilo "new oil", v nasprotju s "old oil". Podjetje, ki ga je izdelalo, se je imenovalo "Stanzo" in je bilo v New Jerseyju. In bil je del korporacije "Standard Oil". Edini drug izdelek, ki ga je tovarna Stanco proizvajala v istih prostorih, je bil insekticid Fleet.Pravzaprav tudi danes ni razlike med strupi in "zdravili" za Rockefellerje in velik farmacevtski posel. Vse, kar prinaša dobiček in je ekonomično, je zanje koristno. Če je ekonomično proizvajati oboje v istem obratu - je v redu. To je kapitalizem. Zdaj lahko razumete, zakaj je običajno, da lahko preberete opis stranskih učinkov v vsakih navodilih za uporabo sintetičnega "zdravila". Seveda je veliko teh sintetičnih zdravil še vedno pridobljenih iz nafte.Ja, točno. Industrijska »zdravila« z različnimi sintetičnimi molekulami, ki se sintetizirajo s pomočjo alkaloidov (dobljenih iz nafte), niso nič drugega kot razne sintetične kemikalije in so večinoma strupi za človeško telo. Močnejši ali šibkejši. Tako so skoraj vsi stranski učinki »zdravil« ČISTI SIMPTOMI ZASTRUPITVE. Nafta iz narave sama po sebi ni strupena.Kako je postalo povsem normalno, da današnji izobraženi zdravniki takšne kemikalije (ki jih po naravi nikoli ne bi našli v človeškem telesu) predpisujejo kot terapije z zdravili, boste razumeli kasneje.Pravzaprav je bil tudi "Nujol" zelo dober, saj je iz telesa vzel minerale, topne v maščobah, saj je dobro znano, da mineralna olja ustvarijo oblogo na črevesju in preprečujejo, da bi črevesje absorbiralo vitaminska hranila. Toda tehnologi iz Stanza so prej ali slej prišli na idejo, da bi "Nujolu", ki se dobro razgradi v maščobah, dodali karoten, in so ta naftni ostanek namočili z zdravim karotenom. Nujol se oglašuje tudi kot odvajalo s karotenom.DOBIČEK 10 MILIJARD DOLARJEV LETA 1949Z enim sodčkom nafte, katere cena je bila dva dolarja, so lahko s proizvodnjo in prodajo Nujola ustvarili fantastičen zaslužek. Tako je lahko "Stanzo" iz enega sodčka nafte po kuhanju napolnil s tem ostankom nafte 1000 steklenic po eno unčo. Lekarne so to kupovale na veliko po ceni 21 centov za steklenico, Standard oil pa je stalo le petino centa. In to se imenuje FANTASTIČEN POSEL. Še posebej, če imaš pogum to prodati in, da te na dolgi rok ne skrbi za zdravje ljudi. To je bil zastrašujoče velik dobiček.Tako je z ustanovitvijo zaupanja veletrgovcev pod nadzorom Rockefellerja od leta 1939 do 1949 počasi rasel posel, vreden 10 milijard dolarjev na leto, zaradi katerega je dinastija Rockefeller že leta 1949 postala izjemno bogata in močna.Danes Rockefeller Pharmaceutical and Medical Trust obrne več kot 200 milijard dolarjev na leto samo za "zdravljenje raka".S toliko denarja je lahko Rockefeller plačal kongresnike, senatorje in ministre za zdravje in energijo ter druge politike, ki so sodelovali v zakonodajni in izvršilni oblasti ZDA. Vsi so potem imeli jasno nalogo, da pomagajo pri sprejemanju zakonov in oblikovanju vladnih politik, ki bi temu velikemu podjetju pomagale ohraniti svoj dobiček in monopol nad "medicino".AMERIŠKI SENATOR JE OGLAŠEVAL ROCKFELLERJEVO KAMNITO OLJE KOT ZDRAVILONa primer, Royal S. Copeland je diplomiral iz medicine, vendar nikoli ni delal v praksi. Najraje je imel politiko in denar. Tako je postal odličen kandidat za partnerja v velikem Rockefellerjevem medicinskem poslu. Takoj ko je dobil vodilno mesto v Ameriškem zdravniškem združenju (AMA), je Copeland kot dvojni kongresnik (izvoljen tako kot republikanec kot demokrat) začel s kampanjo za položaj ministra za zdravje v zvezni državi New York. S tega mesta je začel kampanjo za senatorja, zahvaljujoč Rockefellerjevemu denarju. V času svojega celotnega senatorskega mandata od 1923 do 1938 je Copeland služil izključno Rockefellerjevim interesom. In seveda je kot vpliven človek v medicinski industriji priporočil "Nujol". Za to reklamo so bili radijski mikrofoni vsako jutro v njegovi ordinaciji, kjer je na začetku uspešnega dneva kot zdravnik priporočal redno jemanje "Nujole" zjutraj. Človeško črevesje deluje kot po maslu, je bilo glavno oglaševalsko sporočilo. Za to je od Rockefellerja prejel letno plačilo v višini 75.000 dolarjev, kar je bilo več od plače ameriškega predsednika.Zahvaljujoč Copelandu kot senatorju so tako proizvajalci strupenih barv za lase dobili licenco za svoj izdelek, pod pogojem, da na transportnih škatlah piše, da je strupena... Le katera ženska pogleda, kaj piše na veliki škatli, v kateri so barve zapakirane za veleprodajo? Copeland je tudi dovolil, da so proizvajalci mila izvzeti iz zakona o obdavčitvi kozmetičnega izdelka, saj bi se, kot je sam trdil, sicer pridružili drugim podjetjem (ki niso bila pod Rockefellerjevim nadzorom) kot največji akterji na kozmetičnem trgu v boju proti zakonu. Zato se milo ne obravnava kot kozmetika. Če bi z Nujolom lahko zaslužil 10 milijard dolarjev na leto, bi bil za Rockefellerja odličen pokazatelj, da bi lahko na desetine ali stotine takšnih izdelkov preplavilo trg. Toda za ta velik posel je bilo treba ustvariti veliko močnejšo mrežo trgovcev. V to mrežo je bilo treba vključiti zdravnike in zdravstvene šole, kar pomeni, da je bilo treba preoblikovati celotno medicino. In to je bil naslednji cilj Rockefellerjevega posla.Zato je bila najprej ustanovljena fundacija Rockefeller in začela se je njihova »filantropska« dejavnost. Ivona ŽivkovićEkipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE! Ekipa OPS

Fri, 14. Jan 2022 at 01:11

1107 ogledov

Inšpektorici Slava Rojko in Danica Sušak izvajata tiranijo nad poštno uslužbenko (video)
Ni bil dovolj prejšnji dan gradbeni inšpektor pa je gestapo poslal drugi dan še delovno inšpekcijo. Poglejte ta poden od obnašanja dveh inšpektoric. Kolikorat ji je morala ponoviti kaj naj napiše v zagovor nadzorovanke. Panika je popolna, narod se prebuja in hočejo ustrahovati narodne buditelje. Več nas bo, večje težave bodo, ker enega, dva tri lahko masakrirajo, 10, 100, 1000, 10.000, 100.000, 500.000 pač ne. Zato glave gor bratje in sestre pa naj nas vse križajo.  (VIDEO) Poglejte to skrpucalo od zapisanika. Pri tem napredku nimajo enega prenosnega računalnika in prenosnega tiskalnika, da bi naredile dve inšpektorici zapisnik, ki bi bil čemu podoben. Aja, treba bi jih poslati še v strojepisno šolo, ker to so starejše tovorišice pa še kar na roke pišejo kot so to delali njihovi udbo-partijski učitelji. Bomo obe preverili tudi na udba.net pa bomo videli kdo sta te tovori-šici v resnici.  Več medijev je objavilo ta video seveda s pripisom, da je poštna uslužbenka že ob delo. Češ, da so jo vrgli iz službe. Kar ni res, saj je Pošta, seveda po nalogu nekoga vzela z 1.01.2022 izvajalcu poštih storitev, koncesionarju in je Pošta sama znova vzpostavila pošto v Dornavi. Red je red pa če tudi je zdaj kar naenkrat znova racionalno, da Pošta sama znova izvaja pošto v tem kraju, kar je nekoč predala v opravljanje pogodbenem s.p.-ju. In seveda gre za ustrahiovanje vseh tudi z lažmi, da so poštno uslužbenko takoj odpustili, da bi ne prišlo na pamet še komu od javnih uslužbencev, da se uprl terorju kovid fašizma. Gospa Saša Petek je imela minimalno plačo, delala pa je vsak dan deljen delovni čas kar je zares brilijantna služba, mar ne? Je pa zanimivo, da jo noben medij ni omenil z imenom in priimkom ter, da je aktivna čanica OPS. Bi nam naredili še boljšo brezplačno reklamo. Pač ko, gre narobe gre narobe in verjamemo, da jim je že žal, ker so dosegli povsem nasprotni učinek. Zdaj še narod še manj boji in marsikdo bo sledil zgledu gospe Petek.  Brez skrbi, ne bojte se, vsi bomo imeli službe in poštene plače, ko bomo naredili kar je nujno narediti. Slovenija bo cvetela in žarela zaradi srečnih ljudi. Ampak bo treba za nekaj dni odložiti svoje osebne stvari in se podvizati v našo prestolnico, da se dogovorimo kako naprej, ker tako naprej najbrž vsi vsak dan bolj vidite, da ne bo šlo več dolgo. Norce lahko ustavi samo ZDRUŽEN IN ODLOČEN NAROD. DOVOLJ NORČEVANJA IZ VSEH NAS, O TEM ZAGOTOVO SOGLAŠAMO VSI POŠTENI LJUDJE. ZATO!Ljudje vseh pokrajin, združimo se! Čas je za VSTAJO!V MIRU, PREUDARNO, MODRO IN ODLOČNO!PRISTOPI V SVOJI POKRAJINI IN SPODBUDI ŠE OSTALE, DA STORIJO ISTO. V OSVOBODILNO GIBANJE OPS IN S TEM V ZAVEZNIŠTVO ZA SVOBODO.PRISTOPIŠ TAKO, DA KLIKNEŠ SVOJO POKRAJINO IN V SPOROČILU PRIPIŠEŠ SVOJ E-NASLOV TER TELEFONSKO ŠTEVILKO.NIHČE NAM NE BO DAL SVOBODE, ČE SI JO NE BOMO IZBORILI SAMI!ŠTAJERSKA pokrajina https://www.facebook.com/Gibanjeopsstajerskapokrajina PREKMURSKA pokrajinahttps://www.facebook.com/Gibanjeopsprekmurskapokrajina KOROŠKA pokrajinahttps://www.facebook.com/Gibanjeopskoroskapokrajina LJUBLJANSKA  pokrajina https://www.facebook.com/gibanjeopsljubljanskapokrajina DOLENJSKA POKRAJINAhttps://www.facebook.com/Gibanjeopsdolenjskapokrajina NOTRANJSKA POKRAJINAhttps://www.facebook.com/gibanjeopsnotranjskapokrajina GORENJSKA POKRAJINAhttps://www.facebook.com/opsgorenjskapokrajina GORIŠKA POKRAJINAhttps://www.facebook.com/Gibanjeopsgoriskapokrajina RIMORSKA POKRAJINAhttps://www.facebook.com/Gibanje-OPS-Primorska-pokrajina-114220150125881 SLOVENSKI ZAMEJCI V ITALIJIhttps://www.facebook.com/slovenskizamejcivItaliji Če ne morete drugače lahko pomagate z donacijami. Za naše prostovoljno delo žal potrebujemo tudi finančna sredstva, ker vseeno nastajajo stroški, ki se jih ne da izogniti. To vsak ve, ki karkoli dela. Želimo pa tudi ustanoviti OPS TV, ker smo v to zaradi ugrabljenih večine medijev prisiljeni storiti. Oglasite se vsi, fizične osebe in podjetniki, ki bi bili pripravljeni na mesečni ravni donirati sredstva, da vzpostavimo stalni prihodek, ki bo omogočil, da zaposlimo enega do tri novinarje in vzpostavimo tehnično podporo. Zavezali se bomo, da boste vsi podjetniki donatorji lahko svoje posle in izdelke - storitve reklamirali preko naše OPS TV - Ogledalo Prebivalcev Slovenije, ki bo zagotovo zelo gledan medij. Imamo idejo kako ga narediti s časoma vrhunskega, tudi potem, ko bomo v svobodi, saj bo ta medij vodilni na področju osveščanja vseh in vsakogar. Pomagal bo očiščevati in prenavljati ali preporojevati telesa in duha naših ljudi in širše. Seveda s pozitivni spodbudami in predstavljanem pozitivnih zgledov. Zdaj pa ga nujno interventno potrebujemo za razkrivanje laži in prevar ter spodbujanje vseh, da končamo tiranijo kovid se rešimo pred vsemi naslednjimi  nevarnostmi, ki se nam znajo zgoditi, če ne bomo pravočasno in učinkovito združeni ukrepali. Drugi del korona plan-demije bo finančni kolaps, kaos in nasilje tudi z invazijo migrantov iz Turčije in od drugod, uvajali bodo digitalno valuto, risali nove zemljevide in še kaj okoli podnebne krize zna priti pa tudi lakota in beda. Vse to je v njhovi agendi NEW WORLD ORDER. Ampak lahko jim prekrižamo račune, če SKUPAJ STOPIMO in se povežemo s podobo misličimi in delujočimi v naši okolici in svetu. Samo model potrebujemo, ki bo potem model rešitve tudi drugih narodov. Lokalne kabale bodo padale kot domine in na koncu bo tudi zgornji del piramide zgrmel v prostem padu. Zato, dajmo zdaj narediti kar je treba, da ne bo prepozno. Saj vendar veste, da smo napovedali vse hujšo tiranijo že predlani, ko se je odkrita vojna, najhujša v zgodovini človeštva začela s KORONA PLANDEMIJO. Nihče si ne bo rešil kože sam, SKUPAJ ENOTNI IN NEOMAJNI BOMO REŠILI VSE KAR SE REŠITI BO DALO, ker žrtve so že zdaj ogromne in vsak dan še kdo podleže pritiskom. Ne čakajte niti sekunde, ukrepajte. Tudi tako, da pomagate z donacijami, če seveda lahko. SKUPAJ ZMAGAMO! VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!   Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!Ekipa OPS

Thu, 6. Jan 2022 at 22:47

1006 ogledov

Genocid nad slovenskim narodom, ZADNJI POZIV ZA USTAVITEV TIRANIJE!
Pozdravljeni gospodje, Borut Pahor, Janez Janša, Igor Zorčič, Aloiz Kovšca, Matej Acetto, Damijan Florjančič, Drago Šketa in Peter Svetina! V prilogi vam pošiljamo študijo, ki dokazuje, da je Slovenija od 13. marca 2020 napadena s strani mednarodne organizirane hudodelske združbe, najprej z biološkim orožjem (t.i. gain of function virusom-STRUPOM, proizvedenim v kitajskem laboratoriju, ki ga je financirala EU in v zadnjem času ZDA) in psihološko vojno zastraševanja in panike (t.i. črna psihiatrija lockdowna). Po ponesrečenem poizkusu izzvati visoko smrtnost med prebivalstvom v aprilu 2020 (smrtnost cca 0,15 %) so na osnovi lažnega PCR testa s pomočjo Svetovne zdravstvene organizacije WHO in krediti Svetovne banke uniformirali oz. cenzurirali glavne medije ter destabilizirali svetovno gospodarstvo. »Pandemijo« razpihujejo s trditvami o zdravih prenašalcih vedno novih sevov bolezni, nošenjem mask in socialno distanco, z namenom njene »zajezitve« pa so se odločili za trajno obvezno cepljenje celotnega svetovnega prebivalstva s strupi (glej prilogo!). Ti v kombinaciji s pospešenim uvajanjem novih elektromagnetnih omrežij (5G od 2,4 do 60 GHz) že povzročajo obolenja in smrti pretežno med ljudmi, ki so jih uspeli zapeljati oz. zastrašiti, da so se odločili za t.i. cepljenje. O možnih in verjetnih scenarijih depopulacije, dokončnega zasužnjenja ljudi in transhumanizacije na tem mestu ne bomo izgubljali besed. Kot najodgovornejše ljudi v RS vas pozivamo, da vaše službe resno in natančno proučijo poslano študijo in odredite potrebne ukrepe za zaščito zdravja in življenj državljanov Republike Slovenije v tej zdaj že popolnoma odkriti RBK vojni proti naši državi in večini držav sveta.  Če v najkrajšem času ne bo začutiti primernih obrambnih ukrepov in popuščanja tiranije, ki jo vodje državnih inštitucij zaradi gmotnih koristi ali pod prisilo hudodelcev izvajate nad lastnimi ljudmi, se bo moralo ljudstvo samoorganizirati, vas, izvoljene predstavnike oblasti v tem mandatu pa se bo obravnavalo kot NARODNE VELEIZDAJALCE.  Ekipa Gibanja OPS, zanje Ladislav Troha, začasni predsednik Priloge: Študija: Svoboda na obzorju https://gibanjeops.si/post/ 617205/zelo-pozorno- poslusajte-sporocila-v-dveh- videih-dokler-sta-se-na- youtobe-u https://gibanjeops.si/post/ 616907/farmacevtski-giganti- gates-fauci-in-drugi-obtozeni- zlocinov-proti-clovestvu-v- tozbi-pred-haaskim-sodiscem https://gibanjeops.si/post/ 615994/nekdanji-sodnik-na- evropskem-sodiscu-za- clovekove-pravice-trdi-da-gre- za-genocid Ekipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 5. Jan 2022 at 18:14

1282 ogledov

Pripadniki ljudstva HUNZA živijo do 120 let in ne poznajo zdravnikov (video)
Ljudstvo Hunza so svetovni fenomen. Živijo do 120 let, ženske rojevajo še pri 65 letih, vsi so vitalni do smrti, ne poznajo raka, drugih bolezni in živijo umirjeno srečno življenje. Le kaj je razlog, da so tako vitalni, zdravi in dolgoživi? Vsak lahko začne postopoma jih posnemati. Vse več je treba pojesti žive hrane pa se stvari zelo spremenijo. Saj veste kaj je smrt za farmacevtsko industrijo, ZDRAV ČLOVEK. Beović, Štrukelj, Krek, Logar in ostali propagandisti za vbrizgavanje strupov in nano tehnologije v telesa ljudi, pojdite te ljudi vprašati katere viruse poznajo in kako se branijo pred njimi. Zdrav človek, ki ima vitalno telo dnevno odvaja iz telesa vse STRUPE - VIRUSE, zato telo lahko tudi nikoli v celem življenju človeka ne rabi uporabiti prisilnega čiščenja kar gripa v resnici je.  Ekipa OPSP.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 5. Jan 2022 at 00:58

723 ogledov

Zelo pozorno poslušajte sporočila v dveh videih, dokler sta še na YOUTUBE-u
Najprej, kaj storiti, ker nič drugega ni mogoče kot vam govorimo že skoraj dve leti. SKUPAJ STOPITI!  In še neizpodbitna dejstva, kljub 10.000im mrtvih zaradi cepljenja uvajanje obveznega cepljenja.  Ljudje vseh pokrajin, združimo se! Čas je za VSTAJO! V MIRU, PREUDARNO, MODRO IN ODLOČNO! VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE! PRISTOPI V SVOJI POKRAJINI IN SPODBUDI ŠE OSTALE, DA STORIJO ISTO. MOBILIZACIJA PO POKRAJINAH POTEKA! V OSVOBODILNO GIBANJE OPS IN S TEM V ZAVEZNIŠTVO ZA SVOBODO.  PRISTOPIŠ TAKO, DA KLIKNEŠ SVOJO POKRAJINO IN V SPOROČILU PRIPIŠEŠ SVOJ E-NASLOV TER TELEFONSKO ŠTEVILKO. NIHČE NAM NE BO DAL SVOBODE, ČE SI JE NE BOMO IZBORILI SAMI! ŠTAJERSKA pokrajina  https://www.facebook.com/Gibanjeopsstajerskapokrajina PREKMURSKA pokrajina https://www.facebook.com/Gibanjeopsprekmurskapokrajina KOROŠKA pokrajina https://www.facebook.com/Gibanjeopskoroskapokrajina LJUBLJANSKA pokrajina  https://www.facebook.com/gibanjeopsljubljanskapokrajina DOLENJSKA POKRAJINA https://www.facebook.com/Gibanjeopsdolenjskapokrajina NOTRANJSKA POKRAJINA https://www.facebook.com/gibanjeopsnotranjskapokrajina GORENJSKA POKRAJINA https://www.facebook.com/opsgorenjskapokrajina GORIŠKA POKRAJINA https://www.facebook.com/Gibanjeopsgoriskapokrajina RIMORSKA POKRAJINA https://www.facebook.com/Gibanje-OPS-Primorska-pokrajina-114220150125881 SLOVENSKI ZAMEJCI V ITALIJI https://www.facebook.com/slovenskizamejcivItaliji Deli! Ekipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!
Teme
korona

Zadnji komentarji

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

PREŽIVELI STE »CEPILNO RULETO« IN ZDAJ MISLITE, DA STE VARNI!?