"NOVI" KORONA VIRUS je brez najmanjšega dvoma zločin nad človeštvom!
Zločin nad davkoplačevalci
Andreja OPS
Corona

Sreda, 15. april 2020 ob 09:58

Odpri galerijo

Objavljamo zanimiv prispevek iz časopisa DELO in se sprašujemo, kje so in kaj počnejo novinarji DELA v teh tednih, ko vedo, da gre za še eno akcijo svetovne in SLOVENSKE mafije, da bi uvedli celo obvezno cepljenje (ČIPIRANJE s tekočim čipom), s katerim nas hočejo v povezavi z novo tehnologijo 5G in 6G vse imeti na povodcu in pod kontrolo. Prispevek je bil objavljen sicer 24.07.2010, a je danes še kako znova aktualen, avtor pa je g. Branko Soban. Le kaj danes meni avtor tega prispevka in njegovi kolegi na DELU, ste kje zasledili?

"ZLOČIN NAD DAVKOPLAČEVALCI

"Lansko vroče poletje je minilo v znamenju strahu pred virusom prašičje gripe, ki so mu nasedli mnogi ugledni strokovnjaki in tudi najresnejši svetovni mediji.

Vsa industrija 
je čakala na pandemijo … Tom Jefferson , epidemiolog

"Združeni narodi in biznis potrebujejo drug drugega. Potrebujemo vašo inovativnost, vašo pobudo, vaš tehnološki pogum. Toda tudi biznis potrebuje Združene narode. 
Pri iskanju idealnega okolja, v katerem bi posli lahko cveteli …" Ban Ki Mun, generalni sekretar OZN

Lansko vroče poletje je minilo v znamenju strahu pred virusom prašičje gripe, ki so mu nasedli mnogi ugledni strokovnjaki in tudi najresnejši svetovni mediji. Bržkone zato, ker je virus H1N1, ki so ga najprej odkrili v Mehiki, tedaj v resnici nezadržno osvajal svet. Do konca lanskega aprila, v pičlih nekaj dneh po odkritju, je prav na hitro okužil devet držav. Sredi junija 2009 so ga zaznali že v 74 državah. Samo dva tedna pozneje, bilo je v prvih dneh lanskega julija, je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) zaskrbljeno sporočila, da virus mori že v 120 državah. V začetku letošnjega maja je bil njegov praktično ves svet. H1N1 so namreč odkrili v 214 državah in čezmorskih ozemljih.

Scenariji, ki so jih pletli po lanskem izbruhu prašičje gripe v Mehiki, so bili sprva naravnost grozljivi: virus H1N1 bo okužil najmanj dve milijardi ljudi, mrtvih bo na stotisoče … Samo v ZDA so za zdravila pri priči porabili dve milijardi dolarjev, vlada pa je za preventivo namenila še dodatnih 7,5 milijarde dolarjev. Toda apokaliptične napovedi se niso uresničile. Kot se niso ne pri sarsu in ne pri ptičji gripi. Do začetka letošnjega maja je zaradi okužbe z virusom resda umrlo 17.919 ljudi, toda navadna sezonska gripa po svetu praviloma vzame najmanj desetkrat več življenj. Zaradi nje je – po podatkih WHO – vsako leto od 250.000 do 500.000 mrtvih. Neodvisni strokovnjaki pravijo, da se je ta »strašna« nova gripa izkazala celo za najmilejšo obliko te bolezni, odkar uradno beležijo izbruhe gripe v svetu …

Panika z ozadjem

Panika je bila torej odveč. Kdo jo je potemtakem sprožil in kdo je imel od nje največ koristi? Na dlani je, da je Svetovna zdravstvena organizacija v tej zgodbi ukrepala neznanstveno in neracionalno, opozarja britanski poslanec Paul Flynn, poročevalec (rapporteur) Sveta Evrope o tej temi. Že maja lani so jo Kitajska, Britanija, Japonska in nekatere druge vplivne države, kot je tedaj poročal Associated Press , glasno opozorile, naj bo previdna z objavami o širjenju bolezni, saj bi lahko prišlo do nepotrebne panike in zmede. Toda v Ženevi, kjer je sedež WHO, tovrstnih nasvetov niso upoštevali. Še istega meseca so najprej spremenili definicijo pandemije (smrtnost po novem sploh ni bila več pomembna; do takrat je zaradi virusa H1N1 v svetu umrlo vsega 144 ljudi) in nato 11. junija 2009 novo bolezen v resnici razglasili za pandemijo.

Nemški epidemiolog dr. Wolfgang Wodarg, ki je s svojo pobudo z naslovom Lažna pandemija – nevarnost za zdravje decembra lani v Svetu Evrope pravzaprav prvi začel resno strokovno razpravo o tej temi, je trdno prepričan, da se v Ženevi za razglasitev pandemije niso odločili iz skrbi za zdravje, ampak je šlo za skrbno načrtovano potezo, ki naj bi spodbudila predvsem prodajo cepiva. »Za to, kar se je zgodilo, preprosto ni druge razlage. Zakaj bi sicer spreminjali definicijo pandemije?« je bil tedaj neusmiljen Wodarg, ki zdaj ni več v Svetu Evrope. Ker na zadnjih nemških volitvah ni bil izvoljen v Bundestag, ni več član nemške delegacije v parlamentarni skupščini Sveta Evrope (PACE). Zato je njegovo poslanstvo prevzel Britanec Paul Flynn, ki je skupaj z Nemcem za junijsko zasedanje PACE v Strasbourgu pripravil zares izvrstno in nadvse kritično poročilo. Nad njim bi se morale resno zamisliti vse evropske vlade, ki so v tej zgodbi (ne)hote nasedle strokovnjakom in zaslužkarjem iz farmacevtske industrije.

Virus iz vietnamske vojne

V Svetovni zdravstveni organizaciji so H1N1 razglasili za popolnoma nov in doslej neznan virus. Toda praksa je zelo hitro razkrila, da to ne drži. Bolniki, starejši od 65 let, so namreč na virus reagirali bistveno drugače kot pa mlajši od njih. To bi lahko pomenilo, da so se nekoč že srečali z njim in si tako ohranili imuniteto. To je v Strasbourgu potrdil tudi prof. dr. Ulrich Keil iz epidemiološkega inštituta pri univerzi v Münstru. Po njegovih besedah so ta virus že v sedemdesetih letih v ZDA prinesli vojaki, ki so se vračali iz vietnamske vojne.

Bolezen so že takrat krstili za azijsko prašičjo gripo. Panika je bila precejšnja. V Ameriki so tedaj cepili blizu 40 milijonov ljudi, saj so se zbali, da gre za virus, podoben povzročitelju španske gripe, ki je po prvi svetovni vojni pomoril nekaj deset milijonov ljudi. Toda cepljenje so ustavili tisti hip, ko so ugotovili, da gre v bistvu za zelo blago bolezen. Takratna prašičja gripa je namreč v ZDA zahtevala samo eno smrt, zaradi cepiva pa je umrlo najmanj 30 ljudi. Stranski učinki so bili uničujoči. Kar nekaj sto Američanov je namreč po cepljenju zbolelo za neozdravljivim Guillain-Barrovim sindromom, ki povzroča tudi paralizo.

Tudi tokrat so bile primerjave s špansko gripo povsem odveč, dodaja dr. Keil. Ta se je namreč dogajala v zgodovinskem kontekstu prve svetovne vojne. Prenašali so jo vojaki, ki so bili zaradi podhranjenosti, izmučenosti, ran in pomanjkanja zdravil, kakršna denimo poznamo danes, lahek plen za vse mogoče viruse in bolezni. Takratne smrtne žetve zato preprosto ni mogoče primerjati z današnjimi časi, saj je medicina danes vendarle povsem drugačna od zdravstva pred skoraj sto leti, opozarja dr. Keil.

Dejstvo je, da so tisti, ki so odločali o pandemiji, pretiravali. Kaj so s tem hoteli doseči, vedo samo oni. Panika je bila namreč strašna. Karin Andersen, poslanka iz Norveške, je v Strasbourgu denimo povedala, da so se ljudje v vrstah pred zdravstvenimi domovi dobesedno tepli za cepivo. In obsojali politike, ker da niso pravočasno poskrbeli za zadostno število doz.

Toda težava je bila tudi v tem, da zaradi panike celo zdravniki marsikje niso več ločevali med gripo in gripo podobnimi boleznimi, ki jih povzroča vsaj dvesto različnih virusov. Epidemiolog Tom Jefferson iz Cochrane Collaboration denimo pravi, da je le 7 do 15 odstotkov bolnikov s simptomi gripe zares zbolelo za prašičjo gripo. V mnogih državah so zato nastale resne težave pri ločevanju med bolniki, ki so umirali s prašičjo gripo (imeli so simptome gripe, a so umrli zaradi drugih patologij), in bolniki, ki so umrli izključno zaradi prašičje gripe (ta je bila glavni vzrok smrti). Zmeda je bila torej popolna, razmere za potvarjanje statistik – in ribarjenje v kalnem – pa tudi zaradi tega naravnost idealne.

Tajni odbor iz Ženeve

Eden glavnih organov, ki se v Svetovni zdravstveni organizaciji ukvarja z epidemijami in pandemijami, je tako imenovana Strateška svetovalna skupina ekspertov (SAGE). Toda generalna direktorica WHO – to nalogo zdaj opravlja dr. Margaret Chan, ki pa se proti gripi ni cepila, saj za to menda ni imela časa – lahko ob resnih zapletih imenuje tudi poseben odbor za izredne razmere ( Emergency Committee ). Ta se je v času od izbruha bolezni v Mehiki in ZDA aprila lani do maja 2009 sestal kar osemkrat. In očitno usodno vplival, da so se v Ženevi potem odločili za razglasitev pandemije.

Toda ko je Svet Evrope od WHO zahteval imena članov tega odbora, ki so po dogovoru tajna, je bil odgovor iz Ženeve negativen. Z obrazložitvijo, da bi ti ljudje po razkritju njihove identitete postali žrtve strašnega pritiska različnih podjetij in interesnih skupin … Podobno so Strasbourgu odgovorili tudi iz Evropskega centra za nadzor in preprečevanje bolezni (ECDC), ki od leta 2005 deluje v Stockholmu. Tudi ta ustanova namreč ni hotela razkriti imen strokovnjakov, ki so bili pri odločitvah o pandemiji očitno na istih valovnih dolžinah s kolegi iz Ženeve. Transparentnost delovanja, na kateri pravzaprav temelji Evropa, je pri prašičji gripi grdo padla na izpitu. Škandal je bil s tem popoln.

Speče pogodbe

V različnih evropskih državah so na pandemijo reagirali različno. Nekatere vlade so že po (povsem neškodljivi) ptičji gripi s farmacevtskimi podjetji podpisale tako imenovane »speče pogodbe«, ta pa so jih aktivirala takoj, ko je WHO razglasila pandemijo prašičje gripe. Toda cepivo zanje s tem še ni bilo zagotovljeno. Podjetja so ga namreč začela dobavljati po načelu »kdor prvi pride, prvi melje«, cene pa so bile dvakrat do trikrat večje od cepiva za običajno sezonsko gripo. V ta »paket« je sodilo tudi jasno opozorilo, da bodo za morebitne stranske učinke cepiva večji del odgovornosti nosile kar vlade same …

Britanska vlada je po besedah Paula Flynna za cepivo namenila 570 milijonov funtov. Ogromna vsota, ki pa je bila ob izbruhu prašičje gripe po svoje logična, saj so v britanskem ministrstvu za zdravstvo napovedovali, da bo virus H1N1 na Otoku pobral najmanj 65.000 življenj. Do letošnje pomladi je zaradi gripe umrlo manj kot 500 Britancev …

Podobno so reagirali tudi v Franciji, kjer so sprva naročili 94 milijonov doz cepiva, vrednega 365 milijonov evrov. Toda ker se je virus izkazal za manj strašnega, kot so ga prikazovali, je uradnemu Parizu uspelo razveljaviti pogodbo za 50 milijonov doz. Proti gripi se je namreč cepilo vsega 5,7 milijona Francozov. Nekaj cepiva so prodali drugim državam, toda v skladiščih je še vedno 25 milijonov doz, ki jim bo rok potekel konec tega leta. Vlada je torej zaradi pandemije, ki je ni bilo, vrgla proč ogromno denarja. Pravi zločin nad davkoplačevalci.

Poljska je rekla ne

Podobne drame so se dogajale tudi v drugih evropskih državah. Edina svetla izjema je bila Poljska, ki po zaslugi odločne ministrice za zdravstvo Ewe Kopacz, nekdanje pediatrinje, ni kupila cepiva. Varšava je to sicer nameravala storiti. Kupili naj bi ga za približno dva milijona najbolj ogroženih ljudi. Toda pogoji, ki so jih za nakup postavljala farmacevtska podjetja, so bili za ministrico nesprejemljivi. Trgovci so namreč zahtevali, naj vlada prevzame odgovornost za vse morebitne stranske učinke. »Od vas ne bom kupovala zdravil, za katera ne jamčite. Ko namreč pišete recept, si morate najprej zastaviti tole vprašanje: Bi to zdravilo predpisali svojim otrokom ali svoji mami?« je bila odločna Ewa Kopacz in farmacevtski velikani so iz Varšave odšli z dolgim nosom. Poljska ministrica je bila ena redkih v svetu, ki je pravočasno ugotovila, da pandemija prašičje gripe ni tako resna, kot jo prikazujejo, in da za njo očitno tičijo predvsem veliki finančni interesi.

V teh njenih razmišljanjih je bilo zelo veliko logike. Rezultati finančnega poslovanja velikih farmacevtskih podjetij, ki so proizvajala cepivo, so namreč v resnici izkazali velikanske dobičke. Po ocenah znane investicijske banke JP Morgan naj bi podjetja samo s prodajo cepiva v letu 2009 ustvarila dobičke, ki se vrtijo med 7 in 10 milijardami evrov. V JP Morganu so imeli prav. Sanofi-Aventis je denimo v začetku letošnjega leta objavil, da je podjetje lani ustvarilo kar 7,8 milijarde evrov čistega dobička. V veliki meri zaradi uspešne prodaje cepiva proti prašičji gripi.

Netestirano cepivo

Dr. Wolfgang Wodarg trdi, da je pandemija farmacevtskim podjetjem prav zaradi dobrih »poslovnih zvez« z WHO omogočila, da so (tajne) pogodbe z vladami malodane čez noč prelile v velike kupe denarja. Farmacevti so se namreč temeljito pripravili na ta dogodek. Tudi z razvojem super hitrih – na novo patentiranih in zato donosnejših – metod za izdelovanje cepiva v bioreaktorjih s pomočjo hitrorastočih celic, podobnih rakastim. Toda ta cepiva niso bila klinično testirana in so zato lahko zelo nevarna. Z njimi ne bi smeli cepiti ne otrok in ne nosečnic, svari Wodarg. V Nemčiji so zato, na primer, zavrnili Novartisov optaflu.
Na dlani je, da se je v zadnjih letih med Ženevo in farmacevtskimi velikani stkala močna in nadvse trdna korupcijska mreža. Z enim samim ciljem: čim večji zaslužki. V WHO to vztrajno zanikajo, toda dokazov za to niso predložili nobenih. Nekateri mediji so zato že pred časom krenili v pravi lov za vplivnimi ljudmi v Svetovni zdravstveni organizaciji, ki so imeli hkrati tesne povezave tudi s farmacevtsko industrijo. Eden takšnih je bil dr. Albert Osterhaus, član strateške ekspertne skupine svetovalcev pri WHO, ki je imel prste pri vseh paničnih reakcijah na viruse, ki so jih odkrivali v zadnjem desetletju. Zato se ga je oprijel vzdevek Dr. Flu  …

Pod pritiski javnosti, tudi Sveta Evrope, so se v Ženevi junija letos le odločili, da bodo tudi sami začeli preiskavo o morebitnih nespodobnih povezavah. Toda problema so se spet lotili zelo nenavadno. Izkazalo se je namreč, da je v preiskovalni komisiji kar šesterica članov že omenjenega odbora za izredne razmere, ki je v bistvu sprejemal vse ključne odločitve. Teh šest mož naj bi torej razsojalo o odločitvah, ki so jih sami predlagali najožjemu vodstvu WHO. Farsa brez primere. Ko je ta podrobnost prišla v javnost, sta dva sporna člana preiskovalne komisije takoj odstopila, preostalih štirih pa ta konflikt interesov še vedno prav nič ne moti.

Pravi ubijalci civilizacije

Lažna pandemija prašičje gripe je razkrila vrsto zlorab in nepravilnosti, za katerimi danes boleha pravzaprav vsa sodobna družba: popolna netransparentnost pri sprejemanju pomembnih odločitev, korupcija, klientelizem, prepletenost poslovnih interesov. In kar je najhujše: zaslužek je bil v tej zgodbi pomembnejši od zdravja ljudi. Svetovna zdravstvena organizacija je v očitni navezi s farmacevtsko industrijo, ki je tu zavohala priložnost za velike dobičke, vso pozornost, vpliv in (davkoplačevalski) denar preusmerila v povsem obrobno virozo, medtem ko se za najhujše ubijalce današnje civilizacije, kot so visoki krvni tlak, holesterol, depresije, diabetes, onkološke bolezni ali aids malodane sploh ne zmeni.

V manj razvitih državah samo zaradi podhranjenosti in ozdravljivih bolezni denimo vsak dan umre 26.000 otrok. To je skoraj deset milijonov mrtvih otrok na leto! Pretresljiva statistika, pravi dr. Wolfgang Wodarg, toda ne WHO in ne vlade razvitih držav ob tej strahotni številki ne ukrenejo ničesar. Z reveži pač ni profitov! Za spopad z ne posebej nevarnim virusom H1N1 pa so bile te iste vlade naenkrat pripravljene zapraviti milijarde javnega denarja. Res narobe svet.

Kdo ga bo spreobrnil? Tisti, ki o tem molčijo, zagotovo ne. ¾ Fotografiji EPA Lažna pandemija prašičje gripe je razkrila vrsto zlorab in nepravilnosti, za katerimi danes boleha vsa sodobna družba. In kar je najhujše: zaslužek je bil v tej zgodbi pomembnejši od zdravja ljudi.

Iz tiskane izdaje Sobotne priloge

Povezava na spletni članek

Pripis OPS:

Če ste opazili, zdaj vsi osrednji mediji natolcujejo, da bodo ukrepi postopoma odpravljeni, a treba bo še naprej upoštevati distanco in nositi "zaščitne" maske. Včeraj v TV ODMEVIH ugrabljene in lažnive RTV SLO so pripravili dolg prispevek o tem, kako so v Nemčiji spodbudili izdelavo mask, celo tovarna avtomobilov BMW menda že izdeluje maske!? Ker seveda skušajo s tem sugerirati tudi našim ljudem, da, če bodo Nemci nosili maske, jih boste pa tudi vi Slovenci. Kmalu bodo začeli širiti propagando, da nas lahko reši nošenje mask in konec distance med nami, samo CEPIVO. Spremljajte pozorno, kako bodo to počeli.

V Gibanju OPS smo zgroženi, ko gledamo to ogabno kampanjo KORONA VIRUS MARKETINGA, ki jo ves čas izvajajo vsi slovenski mediji, in kako neverjetno je vse usklajeno s tem dogovorom iz oktobra 2019, kjer so se dogovorili za izvedbo scenarija KORONA VIRUS MARKETNGA.

http://www.youtube.com/watch?v=ycyuBJZ43m8

OGABNO!

Če zdaj ne boste spregledali, spoštovani Slovenci in ostali tukaj živeči ljudje, vam ni pomoči. Ampak ni dovolj spregledati, če hočemo končati to boljševistično-fašistično tiranijo nad nami, se je potrebno iz cone lažnega udobja aktivirati v aktivno državljanstvo, se pridružiti Gibanju OPS, se organizirati in izpeljati ISLANDSKI SCENARIJ UREJANJA STVARI. MIrno, preudarno in po pameti. Načrt za izvedbo prepotrebnih, pozitivnih, korenitih, političnh in družbenih sprememb, kin ga bomo ivedli po padcu ologarhije, ki vlada iz ozadja pa je TUKAJ.

Izpolnite PRISTOPNO IZJAVO in nam jo izpolnjeno pošljite na naš e-naslov: info@gibanje-ops.com.

Ladja SLOVENIJA pod zvetjem BOGINJE rodnosti in žetve OPS se polni. Tudi za vas čaka veslo, da bomo veslali vsi v smer, ki smo jo zapisali v VIZIJI. Brez vas bo plovba potekala počasneje in vsi drugi bomo morali porabiti več svojih moči, da bomo prišli do ceilja. Ne pozabite, tudi vi ste odgovorni in tudi vi lahko prispevate svojo moč in znanje, da ladja prispe, kamor želimo čim prej, varno, mirno z vsemi potniki na krovu. CILJ je jasen in hvala BOGU, da imamo med narodom rojake, ki niso ves ta čas, od kar smo pluli v nevarne vode, mislili kot večina samo za svojo zadnjico, ampak so naredili načrte, zgradili ladjo SLOVENIJA, da zdaj lahko ZAČNEMO POTOVANJE V SVETLO PRIHODNOST.

VKRCAJTE SE IN ZAČNITE VESLATI ZA OOPS

SKUPAJ ZMAGAMO!

KDOR NI Z NAMI, JE ZA NAMI!

Ekipa OPS

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 14. Aug 2022 at 17:26

77 ogledov

Razkrita "občutljiva" zločinska pogodba Pfizer - Komisija EU za vse države članice EU
POGODBA CENZURIRANA POGODBA NECENZURIRANA 1. Gibanje OPS je pridobilo ta uradni ZLOČINSKI dokument na zahtevo pri Ministrstvu za zdravje lani avgusta, ko smo zahtevali vse pogodbe o nabavi cepiv od leta 2018 naprej. Z njim je povazana krovna pogodba Pfizerja v kateri so ta grozljiva določila prikrita. Namreč, EU komisija je sklenila s proizvajalci krovno pogodbo, države članice pa podpogodbo za nakup ali naročilnico, ki smo jo pridobili v angleškem jeziku od Ministrstva za zdravje. 2. 3. septembra lani smo želeli predstaviti ta dokument na RTV SLO, da bi ustavili kampanjo za cepljenje, zato smo, potem, ko receptor-varnostnik na RTV ni hotel poklicati nikogar od dežurnih urednikov, šli mimo njega v notranje prostore RTV SLO, da bi nekoga našli in po naključju smo se znašli v studiu Odmevov a je bil studio prazen. Zahtevali pa smo od policije, ko je prihrumela do nas, da nam omogočijo razgovor z nekom, ki bo pomagal obvestiti javnost, a so nas namesto tega brutalno na silo vrgli iz studia in iz RTV SLO. Zadeva je na sodišču, kjer smo dokazali, da nismo imeli nobene druge možnosti kot poskušati, zaradi ignorance vodstva RTV SLO, da bi nekako izsilili obveščanje javnosti o zločinu, ki se izvaja s zvarkom in bi se cepljenje takoj ustavilo. 3. Potem, ko so nas diskreditirali in pljuvali domala vsi mediji nekaj dni vsak dan, smo 8.09.2021 sklicali tiskovno konferenco pred Okrožnim tožilstvom v Ljubljani kamor smo povabili vse medije, da bi razložili vse okoli zločinskega dokumenta - POGODBI O NABAVI CEPIV in vse okoli "vdora" v RTV SLO 3. septembra. Na povabilo medijev se je odzval samo TOP TV novinarja Vladimirja Voduška, vsi ostali stoli so ostali prazni in niti ene vesti o tem, da smo kriminalni dokument vložili, kot dodatek naši kazenski ovadbi na 70-ih straneh iz 3. junija 2021, ni objavil nihče. Ker smo vedeli, da se bo zgodil popoln medijski molk smo namenoma postavili na prizorišče tiskovne konference stole z logotipi medijev, ki so bili vsi prazni. Vse smo posneli na našo kamero v neposrednem prenosu. https://gibanjeops.si/post/604135/vabilo-na-tiskovno-konferenco-za-vse-osrednje-medije-v-rs Tukaj je video tiskovne konference. https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/371208781157002 4. Pisali smo na Komisijo za medicinsko etiko s pozivom, naj se opredelijo do tega ali se v Sloveniji dogaja prepovedan medicinski poskus. Odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/613193/javno-urgentno-pismo-komisiji-republike-slovenije-za-medicinsko-etiko Pisali smo vsem ustavnim sodnikom lani novembra, odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/610944/javno-urgentno-pismo-vsem-ustavnim-sodnikom-z-zahtevo-za-ustavitev-z-ustavo-rs-prepovedanega-medicinskega- poskusa Pisali smo Vrhovnemu državnemu tožilcu, tudi zaradi vehementnega zavrženja ovadbe brez obrazložitve. Odzvali so se s floskulami, da so tožilci samostojni in neodvisni in se v njihovo delo ne smejo vtikati. Čakamo že skoraj dva meseca, da si ogledamo tožilski spis, da vidimo kako se je tožilec Peterca opredelil v ovadbi do kriminalnega dokumenta. https://gibanjeops.si/post/609421/vrhovno-drzavno-tozilstvo-takoj-ustavite-prepovedan-medicinski-poskus Pisali smo Državno tožilskemu svetu, Vrhovnemu državnemu tožilstvu in Ministrstvu za pravosodje. Razen floskul od VDT in Ministrstva za pravosodje nismo dobili nič. Državno tožilski svet še danes naš dopis ignorira. https://gibanjeops.si/post/612381/javno-urgentno-pismo-drzavno-tozilskemu-svetu-vrhovnemu-drzavnemu-tozilstvu-in-ministrstvu-za-pravosodje Organizirali smo najmanj 5 zborovanj pred Vrhovnim tožilstvom RS na Vilharjevi, ker smo želeli ustvariti pritisk na Vrhovnega tožilca, da bi vendarle ukrepali. Ljudje še niso razumeli, da je ključno to, da organi pregona ne delajo svojega dela. Pisali smo dr. Ihanu. Odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/614035/odprto-urgentno-pismo-dr-alojzu-ihanu-da-pojasni-svojo-dvolicnost Trikrat smo zahtevali od RTV SLO popravek laži o učinkovitih in varnih cepivih. Kljub temu, da piše v Ustavi RS, da imamo državljani pravico do popravka, so z nekakšnimi izgovori eskivirali objavo popravka. Lahko bi šli v tožbo a vemo kakšen bi bil izid po nekaj letih čakanja. Svoboda urednikov in novinarjev, ker poznamo kaj se je zgodilo v primeru Zveze društev Hervardi, ki so jih na RTV SLO označili za neonaciste pa so pravdo izgubili, ker je sodišče odločilo, da gre za uredniško svobodo. Naj bi še mi se šli sprehode v sodnih labirintih nekaj let??? https://gibanjeops.si/post/620908/zahteva-za-popravek https://gibanjeops.si/post/622321/nezaslisano-obnasanje-varuhinje-gledalcevih-in-poslusalcevih-pravic-rtv-slo https://gibanjeops.si/post/622921/odgovorni-urednik-nacionalnega-radia-danijel-poslek-ne-zeli-objaviti-resnice-ki-razkrinka-rtv-jevske-lazi Pisali smo novemu predsedniku Vlade RS Golobu in ga pozvali, da se opredeli tudi do tega vprašanja. Prav danes smo od Svobode prejeli sprenevedajoč odgovor v katerem pravijo, da v stranki formirajo nekakšne skupine in se bodo odzvali glede na tematiko. https://gibanjeops.si/post/639518/stresni-test-za-dr-roberta-goloba-minuto-pred-dvanajsto In zdaj še ključna zadeva, šli smo v zbiranje podpisov pod zahtevo za razpis referenduma o novih popravkih ZNB tudi zato, da smo tako postali stranka v postopku na Ustavnem sodišču. V zahtevi za oceno ustavnosti spornega sklepa, ki prepoveduje referendum smo navedli vse argumente, ki jih imamo na voljo, tudi ključen dokument, ki razkriva laž in prevaro, da so cepiva učinkovita in varna - NAROČNIŠKO POGODBO. Pa tudi vse okoli drugih temeljnih problemov kot je neuporaben PCR test, neuporabne - škodljive maske itd. Zdaj bodo dobili pa še dva videa v katerem smo razkrili celotno prevaro z dokumenti in neizpodbitnimi argumenti. Tukaj si ju lahko pogledate: https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/1474048379745680 https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/470497854894535 Kdo torej ne dela za skupno dobro, da bi ljudje spregledali bistvo. Organi te države ne delajo za dobrobit naroda ampak so ugrabljeni s strani organizirane kriminalne združbe, ki ima vse pod kontrolo. Kje riba smrdi? A pri glavi. Če kdo misli, da bo narod zmagal, če se bo vsak zaganjal v učitelje, mesarje, frizerje, poštarice, policiste, medicinske sestre, zdravnike, delodajalce in druge mahajoč z naročilnico je to velika utvara. Tako in tako bo to delala le peščica, ki jih bo ostala večina imela za malo prismuknjene in agenda bo tekla naprej kot je do sedaj. Dokler ne bo razumljeno, da so organi pregona tisti, ki ne opravijo svojega dela in na njih ne bo izvršen množičen pritisk, predvsem na vodje, ne bo nič drugače. Zato bi bilo pametno poslati vsem tem vodjem organov pregona, da naj odgovorijo zakaj opuščajo dolžna ravnanja potem pa tudi bi se bilo dobro zbrati, a v miru, oblikovati skupino predstavnikov iz zbrane ogromne množice po pokrfajinah, da jim bo potrkala na vrata in jih vprašala kaj se gredo. Ključni pa so mediji na čelu z RTV SLO, kar je njihovo delo, ker bi oni morali vprašati vodje organov, zakaj ne ukrepajo, če imajo v rokah ključen dokument, ki vse propagandiste cepljenja postavlja na laž, ker ves čas trdijo, da so zvarki učinkoviti in varni. Upamo, da je zdaj jasno. Napisali pa smo v čigavih rokah je zdaj žogica in to po zaslugi vseh nas, ki smo zbrali dovolj podpisov, da smo zdaj stranka v postopku na Ustavnem sodišču, ki si bo ali popolnoma sleklo hlače in bo to še en dokaz, da ni o pravični pravni državi ne sluha ne duha ali pa bo naredilo kar je edino pošteno in pravično. Razveljavilo vse K19 ukrepe in dodatke k ZNB, ker gre za svetovno prevaro in laž in za prepovedan medicinsko znanstveni poskus na ljudeh.  Hvala, vsem, ki pomagate, hvala vsem, ki cenite naše delo in hvala tudi vsem sebičnim osebkom, ki ne razumejo, da lahko to psihopatsko satanistično pošast premagamo samo skupaj, združeni in enotni z jasnimi zahtevami, a v miru, odločnostjo in vztrajnostjo. Res je podlo in grdo, da nas mečejo nekateri v isti koš z drugimi, ki v resnici delajo vse, da bi ne prišlo do preloma in bi narod ne razumel kje je bistvo problema. No, Gibanje OPS je organiazacija, ki je v resnici zaslužna, da je ključen dokument sploh zagledal luč sveta. Pridobili smo celo celotno krovno neanonimizirano pogodbo med EU in proizvajalci v kateri vse kar piše v lokalni nakupni pogodbi stoji tudi v glavni pogodbi. O tem smo obvestili tudi Evropsko tožilstvo pa so odgovorili, da se to njih ne tiče. Vse jasno? UPOR, SAMO UPOR VSEH ZDRUŽENIH V LJUBLJANI, A V POPOLENEM MIRU BO KONČAL TO KALVARIJO. DRUGAČE PA SE BOSTE ZALETAVALI V IZVAJALCE NOVIH UKAZOV, KI SE BODO ZDAJ SKLICAVALI CELO NA ZNB, ČE NE BO ŠLO DRUGAČE, BODO PA SPROVOCIRALI NAJBRŽ NEKAJ Z NEKIM NOVIM "VIRUSEM" KIBERNETSKIMI NAPADI , POMANJKANJEM, DRAGINJO, MORDA LAKOTO, NEIZPLAČILOM POKOJNIN, SOCIALNIH TRANSFEROV, DA BODO RAZGLASILI IZREDNE RAZMERE, ČE BO NAROD JEZEN ZDIVJAL NA ULICE IN UVEDLI NBODO OBVEZNO PRISILNO CEPLJENJE. KAJ BOSTE PA POTEM? BOSTE MAHALI Z NAROČILNICO, KI DOKAZUJE, DA CEPIVA NISO PREIZKUŠENA? TUDI V DRUGI SVETOVNI VOJNI SO VSI VEDELI, DA SE NE SME POBIJATI LJUDI IN JIH ZAPIRATI V PLINSKE CELICE. ŽE TAKAT SO VELJALE USTAVE IN ZAKONI, JE KOGA KDO KAJ VPAŠAL. ČE ŠE NE RAZUMETE, SMO V NADALJEVANJU DRUGE SVETOVNE VOJNE, KI JE ŠE BOLJ BRUTALNA IN REPRESIJA SE BO STOPNJEVALA, ČE EN NAROD, ENA DRŽAVA NE ZMAGA TAKO, DA JIM ODSTRANI NJIHOVE-GLOBALISTIČNE HLAPCE S POLOŽAJEV OZIROMA IZVEDE TAKO MOČAN MNOŽIČNI PRTISK, DA BODO GLAVNI POBEGNILI IZ DRŽAVE. PO ZGLEDU ISLANDIJE.  Menda že pripravljajo zamenjavo za Globa, ker ni dorasel ukazom, ki bodo prišli v jeseni. Menda so našli neko žensko, ki bo bolj vestno in brezbrižno delala kar ji bo naročeno. Razmislite!Ekipa OPS P.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. Hvala v naprej! 

Wed, 10. Aug 2022 at 15:41

510 ogledov

Vse poti izumljenih cepiv vodijo v vojaške laboratorije ZDA
Po pogledanih videih bo tudi bolj jasno, zakaj so domala vsi farmacevtski giganti skoraj na en dan enako prišli na trg s cepivi. MS mediji pa so natolcevali, kakšen boj da se dogaja med proizvajalci. Spomnite se malo: Preskočili živali, začenjajo s testi na ljudeh: v boju več kot 10 laboratorijev, do cepiva vsaj leto. Iz dokumentarnega gradiva, ki ga predstavljamo, izhaja, da so bila cepiva razvita v vojaških laboratorijih že veliko prej, čakali pa so pravi trenutek, da je bilo vse pripravljeno za izvedbo svetovne prevare. Začelo se je z dogodkom:  Klik za ogled videa Pred vami sta dva dokumentarna videa, ki predstavljata digitalizacijo človeka in dokazi, kje so bile izdelane recepture za cepiva že veliko prej, preden so speljali korona prevaro.  Komur po videnem ni jasno, za kaj ves čas gre, mu ni pomoči. Moramo pa ponovno spomniti na še en ključen dokument, ki pa v popolnosti zaokroži dokaze o svetovni prevari. Gre za uraden dokument, ki dokazuje, da se v Sloveniji izvaja prepovedan medicinski poskus, saj nihče od cepljenih ljudi ni podal INFORMIRANEGA SOGLASJA PO USTNI IN PISNI POUČITVI, da bi s podpisom prostovoljno vstopil v medicinsko znanstveni poskus. Kar prepoveduje Ustava RS: 18. člen (prepoved mučenja) Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočemu kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve. Ta dokument, NAROČILNICA, je tukaj v angleškem jeziku  in v slovenskem jeziku. Pridobili smo ga lani avgusta (2021) na zahtevo v skladu z Zakonom za dostop do informacij javnega značaja od Ministrstva za zdravje. Dokazuje pa, da proizvajalec Pfizer ne ve, ali so cepiva in ali so varna, ve pa, da lahko povzroči negativne stranske učinke. Vsa cepiva so v 3. fazi preizkušanja, ki bo trajalo še do konca drugega leta. Torej so vsi, ki so se cepili, poskusni zajci, pa jim to sploh ni bilo povedano.  O tem je tekla beseda tudi z v.d. vodjem Vlade za informiranje Draganom Barbutovskim, ki je danes, 10.08.2022, odstopil. Na naše uradno pismo ni odgovoril.  Na naše uradno pisanje tudi ni odgovoril novi predsednik Vlade dr. Golob.  Morali pa se bodo ustavni sodniki, ki so sicer že dobili našo pošto lani novembra, zdaj pa smo kot stranka v postopku zaradi sklepa, ki prepoveduje referendum o noveli ZNB-D, ponovno opozorili in zahtevali ukrepanje, da ustavni sodniki takoj ustavijo PREPOVEDAN MEDICINSKI POSKUS.  Torej, zdaj je celotno breme odločitve na najvišjem sodišču v državi, ki ima osrednjo vlogo branilca človekovih pravic in temeljnih svoboščin. To sodišče oz. vseh 9 sodnic in sodnikov pa že nekaj časa ve, da se je nad vsemi cepljenimi ljudmi in celo nad otroki izvršil prepovedan medicinski poskus. Ali je to sploh mogoče, da še niso ukrepali? Bodo zdaj, ko smo kot organizirana civilna družba stranka v postopku in morajo navesti svoje argumemnte tudi na našo trditev, da se v Sloveniji izvaja z USTAVO RS PREPOVEDAN MEDICINSKO ZNANSTVENI POSKUS?Jim bomo pa še danes poslali še ta dva videa, da ne bo kdaj kasneje, ko bo ta brutalna vojna končana in bo človeštvo zmagalo, izgovorov, da niso vedeli, ko bodo postavljeni z obtožbo narodnega izdajstva pred obličje pravične pravne države. Dajemo pobudo vsem, da pišete vsem ustavnim sodnikom in jim pošljete ta link. info@us-rs.si,rajko.knez@us-rs.si,marijan.pavcnik@us-rs.si,spelca.meznar@us-rs.si,marko.sorli@us-rs.si,katja.sugman.stubbs@us-rs.si,rok.ceferin@us-rs.si,matej.acetto@us-rs.si,klemen.jaklic@us-rs.si,rok.svetlic@us-rs.siEkipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!

Thu, 4. Aug 2022 at 12:04

1670 ogledov

Rešitev pred smrtno obsodbo slovenskega naroda
19. julija 2022 smo vložili zahtevo za oceno ustavnosti sklepa, ki ga je Državni zbor sprejel 14. julija 2022 in je z njim prepovedal izvedbo REFERENDUMA o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih. Instrukcijski rok, da Ustavno sodišče odloči o naši pobudi za oceno ustavnosti sklepa, ki prepoveduje neposredno odločanje ljudstva, je 30 dni. Torej do 19. avgusta 2022 bi naj ustavni sodniki odločili. Odločili pa bodo o tem, ali je v tej državi vsaj kanček upanja, da bo zaživela pravična pravna država, ali pa se bo treba sprijazniti, da sicer imamo pravno državo, a je ta enaka, če ne ista kot jo je imel svoj čas znani množični morilec Adolf Hitler in vsi njemu podobni diktatorji v zgodovini. V pobudi za oceno ustavnosti smo navedli vse ključne ustavno pravne argumente, ki bi morale povzročiti, da ZNB - D ne bi smel dobiti pravnomočne veljave. Vse, kar smo navedli, bomo objavili takoj za tem, ko bo Ustavno sodišče o naši pobudi odločilo. Verjemite pa, da lahko odloči samo v korist slovenskega naroda, če ne, se bodo popolnoma razgalili tudi vsi ustavni sodniki. Odgovorili smo tudi na mnenje Državnega zbora in Vlade RS, ko so se opredelili do naše pobude. Državni zbor oz. njegova predsednica Urška Klakočer Zupančič, nekdanja sodnica, je celo sporočila, da mora Ustavno sodišče našo pobudo zavreči, češ, da ne izpolnjuje vseh elementov glede na Zakon o ustavnem sodišču. Ne ve pa nekdanja sodnica, da ji Ustavno sodišše sploh ne bi poslalo naše pobude v izjasnitev, če bi ne bila skladna z Zakonom o Ustavnem sodišču. Kar je milo rečeno žalostno in bi morala zaradi takega pravnega zdrsa razmisliti o svojem odstopu, ker ne pozna osnovnih postulatov prava. Tukaj iz preslikanega je viden status zadeve:  Ustavni sodniki ODLOČAJO. Ustavnemu sodišču smo skladno z Zakonom o ustavnem sodišču predlagali, da opravi javno glavno obravnavo v prisotnosti zainteresirane javnosti in predlagatelja. O čem odločajo v resnici, pa v nadaljevanjuTo, kar doživljamo že dve leti in pol, to, kar nam napovedujejo sami izvajalci tega svetovnega genocida (težka jesen, desetletje pandemij...), temu se po domače reče smrtna obsodba za milijone in milijone ljudi, cele narode... Ostali bi samo izbranci in tisti iz eksekutorskih enot, ki jih gospoda, »lastniki Zemlje« potrebujejo, da jim izvedejo njihove plane na terenu. Tu v Sloveniji so si naši eksekutorji vzeli za podlago svojih podlih akcij ZNB. Za njih je ZNB edini pravni akt (pa še ta zlagan in neustaven), na podlagi katerega nas želijo voditi pred strelski vod. Torej jim moramo iz rok vzeti njihov ZNB in ostali bodo brez vsake osnove za teroriziranje naroda – rešili bomo svojo kožo praktično v trenutku, saj ko dokažemo, da je ZNB ničen in brezpredmeten, bodo ostali brez edinega orožja, ki ga imajo. Čeprav so mislili, da imajo v rokah najmodernejše lasersko orožje.Še enkrat: reši nas edino in samo to, da jim vzamemo medicino iz rok, ZNB iz rok, tako, kot je treba vzeti objestnemu otroku vžigalice iz rok, ko vidimo, da se bliža kanti bencina. Potem smo rešili vse – njega, nas in celo hišo.In kako bomo to dosegli? Enostavno! Dokazov mrgoli in dokazati moramo samo sledeče: 1. Da bolezen ne obstaja kot nalezljiva bolezen, da jo povzročajo cepiva in vse podtaknjene kemikalije v cepivih, testih, maskah ipd. Je torej podtaknjena, ne pa nalezljiva bolezen. 2. Cepiva ne morejo imeti statusa zdravil, ker so podtaknjen povzročitelj bolezni, ne pa njeno zdravilo. So antizdravilo. 3. Da so vsi ukrepi vlade do zdaj v dveh letih temeljili na lažnih podatkih in so vsi dosedanji predpisi, ki so bili izdani na podlagi lažnih podatkov lažnega testa nični in morajo biti retrogradno razveljavljeni, njihovi protagonisti pa sodno preganjani. 4. Da je cela COVID namišljena epidemija samo krinka za izvajanje agresije ZDA in EU na posamezne nacionalne države, torej je cepljenje dejanje agresije ene države na drugo in ne medicinski ukrep, ki bi ga lahko ZNB dovoljeval, kot da gre za realno bolezen in resnično zdravilo. V resnici gre za prikrito biološko-kemično vojno in za biološko orožje, ne pa cepivo. ZNB je v tej celi zgodbi brezpredmeten. O b r a z l o ž i t e v : 1. V Šanghaju so v letu 2022 oblasti izvedle lock-down tako, da so zaprle vseh 25.000.000 ljudi v svoja stanovanja brez izhoda niti v trgovino, niti k zdravniku, niti v lekarno... 25 milijonov ljudi je bilo sestradanih, dva meseca zaprtih v stanovanja, non stop v stiku med seboj, prepuščeni na milost in nemilost spontanemu prenosu »okužb«. Če bi okužbe sploh obstajale, če bi obstajala neka kužna bolezen, bi po dveh mesecih okuževanja morali prebivalci Šanghaja v svojih stanovanjih množično umirati v stotisočih zaradi KOVID-a. To se seveda ni zgodilo, kar je dokaz, da so bili zaprti brez razloga, da tako oglaševana huda bolezen ne obstaja in je vse zlagano. To je resničen dogodek, ki je sam po sebi dokaz in ne potrebujejo eksaktnih pravniških utemeljitev - s svojo notranjo logiko izpodbija vso lažno propagando v temeljih in postavlja na laž vse tisoče »podatkov o okužbah«, ki so temelj lažnega prikazovanja krize in agresijo eksekutorjev COVIDkrize s cepljenjem vsevprek, tudi dojenčkov in nosečnic (!!) preko trupel – kot je to vojska vajena delati. SP NZ Jak 5(1 - 8) No, vi bogataši, razjokajte se zdaj in tarnajte nad stiskami, ki prihajajo nad vas. Vaše bogastvo je preperelo in vaše obleke so načeli molji, vaše zlato in srebro je zarjavelo in njuna rja bo pričala proti vam in razjedla vaše meso kakor ogenj. Nakopičili ste zaklade v poslednjih dneh. Glejte, plačilo, za katero ste prikrajšali svoje delavce, ki so poželi vaša polja, vpije; in klici žanjcev so prišli do ušes Gospoda nad vojskami. Gostili ste se na zemlji in uživali, nasitili ste svoja srca na klavni dan, obsodili in ubili ste pravičnega, ne upira se vam. 2. V naši e-knjižici detajlno opisujemo podtaknjene sestavine cepiva za KOVID – tiste, ki jih sami proizvajalci celo navajajo v svojih dokumentih in so tam seveda šifrirani. Ko pa greste pogledati, kaj to je, odprete tehnične liste točno teh šifriranih sestavin vidite, da so notri tako zelo škodljive snovi, da so že v literaturi prejšnjega stoletja označene kot strogo prepovedane za uporabo v medicini in veterini. Ko odpreš toksikološke podatke o teh snoveh, najdeš razlage delovanja, kaj povzročajo, kako se presnavljajo in kakšni stranski produkti nastajajo iz njih v telesu. V omenjeni literaturi najdemo točno iste navedbe, kakšne simptome povzročajo te snovi ob zaužitju ali kaki drugi izpostavljenosti: Točno iste, kot jih navajajo za tkim. bolezen KOVID! Izpostavljenost tej kemiji imitira bolezen KOVID, kot da bi jo dobili potom okužbe. V resnici so te kemikalije povzročile bolezen, ne pa virus. Več o tem si lahko preberete v naši e-knjižici, na str. Pogl. Lahko z vso gotovostjo zaključimo, da so te snovi povzročitelj bolezni, ne pa zdravilo, kar potrjujejo tudi podatki, ki jih oblast prikriva, da zbolevajo 85% cepljeni, necepljeni le izjemoma oz. v bistveno manjšem deležu. Vse te podatke, ki dokazujejo, da cepivo ne more imeti statusa zdravila, lahko najdete tudi na netu, na linkih, ki jih navajamo v e-knjižici. Kdor želi izvedeti resnico, jih bo pogledal, kdor želi resnico zatajiti, bo mižal pred njimi. Že samo ta pričujoči dokaz, ki gladko odvzema vsem m-RNA cepivom status zdravila, je dovolj in ne bi potrebovali nič drugega, da razveljavimo vsak Odlok, Ukaz, karkoli, kar bi oblast objavila v Uradnem listu in se sklicevala na ZNB ter nas priganjala k nekim ukrepom (cepljenje, nošenje maske, testiranje...). Vse, kar bi se kakorkoli sklicevalo na ZNB, je avtomatsko nično, ker vse temelji na dokazani laži. Mi pa vseeno nadaljujemo utemeljitev tudi drugih omenjenih trditev.3. Šanghajska izkušnja je sama po sebi dokaz, da so vse statistike okuženosti, statistike umrlih, izmišljene, potvorjene in zlagane, vse samo z očitnim ciljem, da dajo izvajalcem lažni argument češ, da je »tveganje manjše od škode«. Vse te laži so bile razkrite s pričanji mnogih žvižgačev, kako so agenti v bolnicah podkupovali zdravstveno osebje, da so vse umrle od drugih bolezni lažno pisali v statistike kot umrle od KOVIDa ali s KOVID-om. Vse umrle od cepiva pa so kategorično zanikali in trdili, da ni vzročne zveze. Edino na tak lažen način so s pomočjo podkupnin obrnili razmerje tako, da lažno kaže manjše tveganje kot škodo. Da so vse take trditve zlagane in v praksi nemogoče je v zadosti velikem številu (25 milijonov ljudi, t.j. za 12 Slovenij prebivalcev) tamkajšnje ljudstvo dokazalo, da okuževanja ni tudi, ko so pogoji za to najbolj ugodni in edini logični sklep, ki iz tega sledi, je, da tudi te bolezni realno ni! Vsa tista obolenja, ki so se pa (v manjšem številu) dejansko zgodila, so izključno posledica kemikalij, ki nam jih vbrizgavajo oni v nas in ki povzročajo točno take simptome kot je KOVID. Poglejte v toksikološko literaturo, kakšne posledice povzročajo snovi, ki so jih cepiva polna in za katere stoji v vsakem tehničnem listu opozorilo NI ZA UPORABO V MEDICINI! NI ZA UPORABO V VETERINI! NI ZA UPORABO V DIAGNOSTIKI IN TERAPEVTIKI! SAMO ZA RAZISKOVALNE NAMENE! (Podrobneje poglej našo e-knjigo) OČITNO JE TOREJ, DA JE BOLEZEN »KOVID« POVZROČENA PRAV S CEPIVI, TESTNIMI PALČKAMI, KI JIH TAKO RADI POGOSTO VTIKAJO V NAS IN V KATERIH SO TUDI NAŠLI VELIKO KEMIJE, KI TAM NE BI SMELA BITI, KAR SE PRAV IDEALNO VKLAPLJA V LAŽ O KOVIDU. TESTI SO OČITNO PODPORNA »TERAPIJA« ZA TISTE, KI S(M)O PREMALO CEPLJENI. Več o tem lahko najdete v naši e-knjižici.  Prav na ta način, da preko lažnega »zdravila«, ki bolezen povzroča in ne zdravi, agresor ustvarja teren za kasnejšo postopno depopulacijo, ki jo lahko regulira z jakostjo štirih stopenj toksičnosti cepiv in velikim deležem placeba, da ne gre vse skupaj prehitro, kar lahko izda pravo bistvo stvari. Zato potrebujejo »desetletje pandemij«, da v vsaki postopoma, počasi dosežejo nekaj procentov umrlih »od hude bolezni«. Postopoma, postopoma, pa se bodo znebili kar velikega dela njim nepotrebnih ljudi. Vse, kar počnejo, je torej logično usmerjeno v - prikrito depopulacijo - zabrisovanje sledi, kaj se dela in -zabrisovanje sledi, kdo to dela in samo dokazuje vojno naravo te mega-svetovne akcije, kjer je vojska izvajalec navidez medicinskih ukrepov, ki jim omogočajo kasnejšo prikrito depopulacijo. Vse je podrejeno temu cilju. Vsaka njihova poteza kaže na očitno vojaško logiko vključno s forsiranjem digitalizacije vseh držav seveda s ciljem podreditve prebivalstva, discipliniranju le teh in absolutnem nadzoru, finančni podrejenosti in odvisnosti ljudi, kontroli vseh družbenih dogajanj, torej popolni diktaturi. 4. Pfizer v svoji dokumentaciji o KOVID cepivu sam navaja, da je cepivo izdelano v petih jakostih: Navajamo:1. stopnja toksičnosti blage posledice 2. stopnja toksičnosti srednje posledice na zdravju 3. stopnja toksičnosti resne posledice na zdravju 4. stopnja toksičnosti življenje ogrožujoče posledice 5. Placebo To lahko najdete v poglavju 16.2.7.1 Adverse Events legend Page, str.1 Pfizerjeve dokumentacije o cepivu iz 24. nov. 2020, torej od vsega začetka cepljenja. Pfizer torej sam pove, da ima cepivo 4 stopnje toksičnosti (in ne 4 stopnje zdravilnosti)!!! Torej nam je sam Pfizer podaril dokaz, da nam podtika biološko orožje, ne pa cepivo. Dokaz je več kot neizpodbiten, se pravi vse dogajanje v zvezi s KOVID-om ni in ne more biti v pristojnosti Zakona o nalezljivih boleznih. Tu gre za dokaz agresije ZDA na Slovenijo in je za te stvari pristojna samo Ustava RS. Taka kot je bila pred izumom korporacije ali česarkoli, kar omogoča pijavkam iz ZDA prisesanje na slovensko zakonodajo in slovensko oblast. In kot krovni dokaz, da gre v vsej zgodbi za agresijo in ne medicino, omenjamo: Cepivo je razvijala firma, ki se nikoli ni ukvarjala z razvojem zdravil, je pa dolgoletna proizvajalka orožja, tudi vseh vrst bioloških orožij. Poleg vsega pa je v sestavu ameriške vojske. Pfizer se je tudi po II. Svetovni vojni specializiral za izdelavo bioloških orožij (poglej e-knjižico, str. ) in je prejel od Ameriške vlade 2 MILIJARDI $ nagrade za svoje delo pri razvoju cepiva za KOVID. Enako je dobila Moderna skupno več kot DVE MILIJARDI $ od Ameriške vladne vojaške agencije prav tako za dobro izvršene KOVID-projekte. Komentar ni potreben. Tok kapitala sam govori o interesih in namenih teh projektov. Dodatek 1: V dokumentaciji vseh izdelovalcev cepiv za kovid najdemo, da je delež placeba, se pravi praznih cepiv, 30 – 50%!!!! Če bi imeli opraviti z res nalezljivo boleznijo in res delujočim cepivom, ali bi bilo smiselno cepiti samo polovico ljudi s cepivom, polovico pa samo z rahlo slano vodo??? Očitno res ne gre za nalezljivo bolezen, saj delež placeba 50% dokazuje, da ni bil namen preprečevati okužbo niti skrb za zdravje ljudi! Če bi od tisoč ljudi, ki stojijo v vrsti za cepljenje, poslali domov 500 ljudi tako, da ste jih cepili z vodo, kaj ste naredili? Domov jih je šlo 500 takih, ki jih zavestno niste prav nič »zaščitili« in bodo jutri lahko okuženi in okuževali druge! Poglejte e-knjižico str. To je dokaz o tem, da je vse zasnovano mimo logičnih postulatov za ukrepanje, če bi šlo res za množično nalezljivo bolezen. Bravo, strokovnjaki! Dr., Mgr., Doc., Prof., ipd. Iz vladne ekipe za KOVID. Beda! Še en dokaz, da cepivo ne more imeti statusa zdravila! Že v osnovi! Edini namen tako visokega deleža placeba nima medicinske, ima pa vojaško logiko: na ta način lahko postopoma izvajaš depopulacijo, tako, da ne povzročiš panike in odpora ljudi do cepljenja. Ljudje morajo najprej dobiti lažno zaupanje v cepivo, da bodo tudi vnaprej radi hodili v vrsto in vihali rokave. Postopoma pa bodo tudi tistim, ki še niso imeli te časti, podarili cepivo 4. stopnje toksičnosti. Pardon, »zdravilnosti«! Dodatek 2: Grafen v cepivih je dokazan grafen v velikih količinah z očitnim namenom, da jim bomo dosegljivi na frekvencah digitalnega spektra. Da je to realen način pokoravanja ljudstva s strani oblasti v državi, dokazuje primer Čila, ki je že v l. 2021 sprejel v svojem uradnem listu Zakon o neuro pravicah. Nekaj takega kot vsem znan Zakon o človekovih pravicah. V Čilu so ljudje morali izboriti Zakon o neuro-pravicah zato, da so vsaj omejili vpliv raznega sevanja na njihovo nevrološko zdravje. Tam so torej že okusili, kaj pomeni, da te država da na elektronski povodec, te nafila z grafenom in potem si njihov! Lahko upravlja s tabo in določa, kdaj boš spal, kdaj ne, ti dvigne adrenalin, te naredi apatičnega, ti ustvari »meglo v možganih«... ipd. ipd. Grafen je tista reč, ki nas »čipira« tako, da vsak, ki je cepljen, je tudi čipiran. Na ta način smo vsi postali del »Interneta ljudi«, kjer nas, ljudi, katere so čipirali, obravnavajo kot svojo lastnino (glej U.S. Patente No:). Če si prejel Pfizerjevo cepivo, si last Pfizerja, saj po Ameriškem zakonu (glej e-knjigo, str. - sodba SUPREME COURT OF THE UNITED STATES) je vsak živ organizem, ki mu je nekdo spremenil DNK, postal last tistega, ki je izvršil spremembo DNK. Cepiva so pa uradno m-RNA tipa, se pravi, uradno spremenijo DNK tistemu, ki jih prejme. Ali to pomeni, da me hoče naš golobček prisiliti, da se cepim, da bom jutri last Amerike? Pozabite vendar na ZNB, ali ne vidite, da je to še en krovni dokaz, da je to vojna? Vojna Amerike proti vsem drugim, ki jih hoče zavojevati tako, da iz nas naredi svoje sužnje, svojo lastnino in potem bo Slovenija po nekaj letih Ameriška kolonija. In vse druge države, ki so cepile ljudi s Pfizerjem, Moderno, Novavaxom... Ali dela naša nova vlada v korist Amerike? Pelje vodo na ameriški mlin? Grafen je očitno v cepivih z namenom postopnega zasužnjevanja velikega dela sveta. To je še dodatni aspekt biloške vojne, v katero so nas preko lažne pandemije porinili »lastniki sveta«. Še en nesporen dokaz, kako kompleksno biološko orožje so cepiva in vsa druga navlaka (maske, testi), s tem si je firma ZDA&EU Company ustvarila teren za kasnejše polastninjenje sužnjev, to je moderna ekspanzionistična politika, ne pa medicinsko nudenje pomoči. To je laž, velika laž kot vse laži, ki so prišle v svet z one strani Atlantika. Zakaj si golobčki in vsi drugi tako trudijo za izvajanje digitalizacije? Ker je to predpogoj za kasnejše obvladovanje vseh in vsega. Tako, iz naslanjača. Ne bo treba, da iz Amerike pride kdo v Slovenijo in nas nadzira. To bo lahko naredil iz naslanjača doma nekje v New Yorku. Uporabljati ZNB in nas po njegovih členih siliti v prejem ameriškega povodca je po vsem tem naravnost smešno, otročje. Urejanje agresije na državo in odločanje o pravici do obrambe pač ni stvar medicinskih zakonov! ZNB ne more urejati bolezni, ki ni nalezljiva, saj to je zakon za nalezljive bolezni! Sploh pa ne more urejati podtaknjene bolezni, saj ko to bolezen nehajo podtikati, postane neobstoječa bolezen. Izpuhti! Ni je več, v trenutku. Za take bolezni pa bi potrebovali kvečjemu Zakon o neobstoječih boleznih ali ZneobB, UPB1 ali Zakon o Depopulaciji, ZDep, NPB2. Pravna služba Državnega zbora naj se potrudi in ju pred jesenjo čimprej strokovno spiše in »spravi skozi«! Dodatek 3: Vodja SDS, bivši direktor vlade, je svojo lojalnost ameriškim gospodarjem izkazal tudi tako, da je dal spremeniti logotip svoje stranke tako, da je v logotip dodal množico šestkotnikov, ki se držijo drug drugega z eno stranico, to pa je točno slika kemijske strukturne formule grafena. Torej se prekleto zaveda, kakšen pomen ima grafen, da je to osnova ameriške ekspanzije, in daje vedeti, da je on veliki pristaš tega. S tem se očitno celo potihem hvali in obljublja zvestobo svojemu US-gospodarju, zavojevalcu sveta kot njegov zvesti izvrševalec na ozemlju Slovenije. On je svojo zvestobo vojni – kakršnikoli – izpričal že s knjigo, ki jo je izdal leta 1988 v Ljubljani in v kateri opeva vojno. Trdi, da mir v svetu ni zaželen, da edino vojne prinesejo človeštvu napredek – znanstveni, tehnološki, nasploh vsestranski. To, da v vojnah umira veliko ljudi, pravi, ni problem – za elite bo vedno poskrbljeno, nižji sloji pa bodo pač preživeli, kolikor bo možno v danih okoliščinah. Atomsko orožje, pravi, ni nič z njim narobe, genske spremembe, ki jih to povzroča, tudi niso problematične, saj, kot pravi, vodijo v napredek prilagajanja človeške vrste. Bravo, gospod J.J.! Dolfi je bil pravi amater s svojim Mein Kampf-om. Zato se je J.J. s takimi stališči, ki pihajo na dušo ameriški orožarski industriji, prikupil ameriškim oblastem in dobil točke pri NATO-vih vrhovih. Če bi vsi Slovenci, člani SDS, vedeli za ta njegov pravi obraz, bi se stranka v tednu dni, odkar bi članstvo izvedelo za te svinjarije, razpadla. Tako pa ga imajo še vedno za heroja! Jaz bi bil tudi lahko neustrašen premier neke države, če bi mi vsako potezo prišepnil moj gospodar iz Amerike in samo ponudil v podpis, kar so tam, čez lužo sestavili, da mora biti sprejeto v parlamentu in objavljeno v firmi Uradni list & Co. Bravo, veliki vodja! Take rabimo! (Samo ne v parlamentu, ampak na Dobu). Dodatek 4: Pravno vprašanje odločilnega pomena: ALI IMA LAHKO CEPIVO, KI GA UPORABLJAŠ NA CELEM SVETU, STATUS POSKUSNEGA? Če z njim cepiš cele narode, celo človeštvo, avtomatsko zapade pod najstrožjo obravnavo in se nikakor ne more skrivati za oznako »poskusno«. Poskusno je lahko na manjšem, zelo majhnem številu ljudi, da bi ga potem, ko se izkaže kot koristno in neškodljivo, uporabljal na večjem številu. Ker pa se vsa KOVID cepiva skrivajo za oznako »poskusno«, uporabljajo jih pa na celi človeški rasi, lahko sklepamo, da je njim vseeno, ali bo človeška rasa utrpela nepopravljivo škodo – morda to tudi hočejo in smo spet posredno dokazali, da gre njim samo za zasužnjenje, ne pa za naše zdravje. Njim bo še bolj ustrezalo, če nas bo čim manj, to jim je itak interes (depopulacija). Še pika na i: Videli smo, da bolezni dokazano ni. Nalezljive bolezni. Kar je, je bolezen, ki so nam jo oni prinesli in nam jo zasejali s cepivi v nas. Potem tudi ni nuje, ki bi opravičevala hiter razvoj brez temeljitih predhodnih preizkusnih faz, ni pravnega temelja za pravico do začasnega uporabnega dovoljenja! Vsa cepiva naj se čimprej prepove, ker nimajo pravice do začasnega dovoljenja! Naj se jih tudi za vse večne čase prepove, ker so bila že premnogokrat uporabljena kot maska za vojaško agresijo (Španska gripa ipd.) Klikni zgornjo fotografijo za ogled videa - DEJSTVA Klik na fotografijo, da pridete do dejstva, da se v Sloveniji izvaja z 18. členom Ustave RS prepovedan znanstveno medicinski poskus, in o tem vsi cepljeni ne vedo nič, da so nevede, pod oznako UČINKOVITO IN VARNO, postali poskusni zajci.  Ustavni sodniki so o vsem seznanjeni, kaj bodo storili, je njihova stvar, naša - ljudstva pa bo potem stvar, kako bomo reagirali, če bomo končno spoznali, da so vsi na vseh nivojih v državni in javni upravi ujetniki mafije.  Ekipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!

Tue, 2. Aug 2022 at 12:37

715 ogledov

Dan domorodnih ljudstev
Razglas o pravicah domorodnih ljudstev je podpisala tudi Republika Slovenija. Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite, saj se vam obeta prava informativna poslastica. Nagovor uredništvom:  Slovenci smo domorodno ljudstvo na svojih tleh. O tem se v javnosti premalo govori in piše. Z vašo pomočjo to lahko spremenimo. Navajamo nekaj povezav iz svetovnega spleta: Indigenous Peoples at the United Nations Mednarodni dan prinaša priznanje vloge domorodnih ljudstev pri zaščiti okolja in boju proti podnebnim spremembam (2007) Deklaracija ZN o pravicah Domorodnih-ludi – Starovedska-skupnost UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE ZAŠČITA KULTUR DOMORODNIH LJUDSTEV IN PRAVICA DO SAMOODLOČBE http://dk.fdv.uni-lj.si/ diplomska/pdfs/Lasan-Jana.PDF Glavna tema dogodka Na dogodku bomo predstavili nekaj dejstev v prid navedbi, da smo Slovenci domorodno ljudstvo in pojasnili ozadje naše razglasitve za domorodce.  Slovenci se premalo zavedamo svojih korenin in nekateri se celo sramujejo tega, da so Slovenci, to pa predvsem zato, ker prevelik delež naroda ne pozna naše prave zgodovine. Zakaj je temu tako? V odgovor na to vprašanje bi lahko povabili ljudi, ki zastopajo mesta odgovornih za področje. Izbrali smo Mednaroden dan domorodnih ljudstev kot najprimernejši dan, da o tem obvestimo širšo slovensko in tudi svetovno javnost. Kaj tako pomembnega pa nam prinaša naša razglasitev, bomo izvedeli na dogodku. Nekaj besed o organizatorju: https://www.rodnazemlja.eu/zavod Naše poslanstvo:https://www.rodnazemlja.eu/ Naši projekti:http://gibanjetriglav.si/blog/ https://www.dežele.si Vabilo medijem na dogodek: https://www.rodnazemlja.eu/ mednaroden-dan-domorodnih- ljudstev-mediji Obvesti še koga! Ekipa OPS

Sun, 31. Jul 2022 at 22:33

1426 ogledov

Resnica o korona plan-demiji - VELIKI POK!
Spoštovani rojaki, cenjeni sodržavljani!Prišel je čas, ko bo razkrinkana celotna prevara in razkrit pravi namen tega kar se izvaja nad celotnim človeštvom. Pred vami je prvi del razkritja SVETOVNE PREVARE K19. Zahvala za to gre mladim raziskovalcem, ki delajo veliko delo namesto vseh raziskovalnih novinarjev, ki jih vi vsak mesec plačujete, da bi razkrivali resnico in vas osveščali o tem kaj se v resnici dogaja.Hvala sodelavci Gibanja OPS, človeštvo vam bo hvaležno in človeštvo bo zmagalo zaradi nekaj posameznikov, ki so marljivi, nepopustljivi in so vložili večino svoje človečke energije, da bi RESNICA prišla na dan.Zaradi velike nevarnosti, da se tem mladim ljudem kaj zgodi, seveda njihovih imen ne bomo izdali., če se še kaj več zgodi tej spletni strani, ker boste delili ta videoposnetek pa se bomo pojavljali samo še na naši uradni spletni strani www.gibanjeops.si, Yuutobe kanal so nam tako in tako ukinili tik pred začetkom letošnje aprilske predvolilne kampanje.Hvala, ker si boste vzeli ta čas, da se seznanite zakaj v resnici gre, predstavljena so samo dejstva, povsem uradni viri in samo popolni nevedneži in plačanci bodo znova trdili, da gre za nekakšne teorije zarote.In velika hvala vsem, ki boste ta video širili in delili na vse možne načine, da pride RESNICA do čim širšega kroga ljudi. RESNICA NAS BO VSE OSVOBODILA! CEPLJENE, DA SE NE BODO CEPILI NIKOLI VEČ IN NE CEPLJENE, DA SE NE BODO CEPILI NIKOLI ZA NOBENO CENO!!!KONEC JE, NE GREMO SE VEČ MI TEGA!SOGLAŠAŠ? DELI POTEM!P.sII. del bo še bolj zanimiv, ker boste zvedeli kam vodijo vse poti tega ogabnega početja iztirjenih psihopatov in njihovih hlapcev reci in piši v vseh državah. Ekipa OPS p.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA!

Thu, 21. Jul 2022 at 12:05

1209 ogledov

Novi direktor UKOM-a se je s komentarji na naši FB strani močno zapleza in odstopil 10.08.2022
  Kot vidite, smo gospoda Barbutovskega izzvali, da komentira ta dokument, za katerega je vehementno trdil, da ga nismo prejeli od uradnih institucij. Češ, da operiramo z nekakšnim ponarejenim dokumentom, ki nima glave, pa tudi ne podpisa. No, zakaj tega nima, bi morali pojasniti na Ministrstvu za zdravje, ki so nam take dokumente morda celo po "pomoti" poslali. Tukaj si lahko v povezavi pregledate enega ključnih dokumentov, ki so nam ga poslali z Mininistrstva za zdravje, in razkriva grozljivo laž, da so cepiva učinkovita in varna, kar odgovorni vseskozi trdijo iz vseh medijskih zvočnikov, da so cepiva varna in učinkovita, Vlada korporacije SLO d.d. pa je podpisala Pfizerju, da se zaveda in sprejema odgovornost zaradi dejstva, ker proizvajalec ne ve, ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo še nepoznane negativne stranske učinke. https://gibanjeops.si/post/604011/zlocinski-dokument-vlade-rs-za-katerega-se-ne-ve-kdo-ga-je-podpisalZakaj zdaj direktor Urada Vlade RS molči??? Zakaj o tem zločinu, ker se je nad vsemi cepljenimi zgodil zločin tipa Mengele, saj se na njih izvaja z Ustavo RS (18. člen) prepovedan medicinski poskus, ker nihče od cepljenih tega sploh ne ve, ker jih o tem nihče ni podučil in niso dali INFORMIRANEGA SOGLASJA, da so zdaj poskusni zajci. Toda nihče jih ne spremlja, kadarkoli vpraša, kako se počutijo, jih je kdo podučil ob cepljenju, da mora, če bi bilo kaj narobe, takoj javiti, da se cepljenje takoj ustavi. Vemo, da bo tretja stopnja preizkušanja cepiv potekala za nekatera cepiva vse do konca leta 2023. Kakšen je torej monitoring, s katerim se spremlja zdravje vseh, ki so v ta medicinsko znanstveni poskus vstopili, pa tega sploh ne vedo? Pozvali smo tudi novega predsednika Vlade korporacija SLO d.d., da se do tega množičnega zločina - GENOCIDA opredeli oz. da bi ukrepal. Pa je tudi on tiho in molče sodeluje v zločinu, zna pa se zgoditi, da ga bo nadaljeval, saj njegovi podrejeni, npr. g. Fafangel že natolcujejo, naj se gredo ljudje cepiti s četrtim odmerkom. https://gibanjeops.si/post/639518/stresni-test-za-dr-roberta-goloba-minuto-pred-dvanajsto Molči še vedno tudi Komisija za medicinsko etiko. https://gibanjeops.si/post/613193/javno-urgentno-pismo-komisiji-republike-slovenije-za-medicinsko-etikoPa tudi vsi ustavni sodniki, katerim smo pisali vsakemu posebej. https://gibanjeops.si/post/610944/javno-urgentno-pismo-vsem-ustavnim-sodnikom-z-zahtevo-za-ustavitev-z-ustavo-rs-prepovedanega-medicinskega-poskusa Z Vrhovnim državnim tožilstvom pa še vedno poteka korespondenca, nazadnje so nam napisali, da nismo bili upravičeni, da bi od Okrožnega državnega tožilstva prejeli obrazložen Sklep o zavrženju kazenske ovadbe na 70-ih straneh, ker nismo fizična, ampak pravna oseba. S tega razloga tudi nismo prejeli pravnega pouka, s katerim bi nas pozvali, da v osmih dneh sami prevzamemo kazenski pregon. Tole smo prejeli od tožilca:  Zdaj smo podali zahtevo na ODT v Ljubljani, da nam omogočijo vpogled v spis in si bomo ogledali obrazložitev, zakaj kazniva dejanja, ki smo jih navedli in podkrepili z dokazi, po mnenju tožilca Mateja Peterce niso kazniva dejanja, ki bi jih bilo treba preganjati po uradni dolžnosti. Obvestili bomo javnost, kakšne argumente je navedel ob zavrženju utemeljene in obrazložene ovadbe ter, ali se je opredelil tudi do dokumenta, ki razkriva grozljivo laž vseh, ki so propagirali cepiva kot učinkovita in varna. No, pred nedavnim je tudi novi minister Bešič Loredan, na najbolj gledani komercialni televiziji sporočil, da čakajo nova cepiva, ker obstoječa žal nimajo učinka. Kdo ima tukaj vse ljudi za norca, medtem pa že raste število okuženih, ki jih testirajo z dokazano neuporabnim testom. Samo več ciklov opravijo, pa so vsi po vrsti okuženi. Kaj šele prihaja, ko bodo navili vojaško tehnologijo 4+1 G, in bodo morda povzročili v telesih ljudi, predvsem cepljenih, pravi orkan. Kaj pa povzročajo cepiva, zaznavajo že povsem uradne študije. V povezavi si poglejte. https://gibanjeops.si/post/645975/cepiva-proti-covid-19-dokaz-smrtnosti-vec-kot-tisoc-znanstvenih-studij Vedno smo in predlagamo rešitev:  Se vidimo v Ljubljani!  ZDRUŽEN IN ENOTEN NAROD NE BO NIKOLI PORAŽEN!  Ekipa OPS p.s.   Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA!  

Zadnji komentarji

haapy yack :

15.8.2022 13:44

covid-opravičilo.jpg Konec je: CDC pravi, da ljudem, ki so bili izpostavljeni COVID-u, ni treba več v karanteno Necepljeni imajo zdaj enaka navodila kot cepljeni ljudje. "Oprostite, fantje ste morali zamuditi babičin pogreb, vendar vam vsaj ni treba več v karanteno!" To je morda tudi sporočilo, ki ga je CDC izdal v četrtek in po letih mikroupravljanja "krize" priznal, da tistim, ki so izpostavljeni Covidu, ni treba več v karanteno, ne glede na njihov status cepljenja, nekaj, kar bi vas spravilo prepovedan na vseh družbenih omrežjih v milisekundi, če ste si drznili tvitati pred slabim letom dni. Nove smernice priporočajo samo, da ljudje, ki so bili izpostavljeni, "nosijo masko 10 dni" in se testirajo na virus 5. dan, poroča New York Times, kar je radikalen odmik od predhodnih drakonskih ukrepov, ki so zahtevali samouvedbo karatene za kar 14 dni. CDC prav tako ne priporoča, da ostanete vsaj 6 metrov stran od drugih ljudi, da zmanjšate tveganje izpostavljenosti, je opozoril CNN. To je priporočilo, ki pogumno nasprotuje prestrašeni usrani pripovedi, ki jo je agencija potiskala. V skladu z istim poročilom nove smernice prav tako pravijo, da bi moralo biti sledenje stikom "omejeno na bolnišnice in nekatere visoko rizične skupine življenja, kot so domovi za ostarele". Prav tako "zmanjšajo poudarek na uporabi rednega testiranja za odkrivanje Covid-19, razen v določenih okoljih z visokim tveganjem, kot so domovi za ostarele in zapori."
haapy yack :

14.8.2022 15:51

MusicMan pred 16 urami Ta komentar pove resnico: Hvala, ker si to objavil. Ampak…. Zdi se, da videoposnetek ne prikaže perspektive dr. Thomasa Cowana, dr. Andrewa Kaufmana, dr. Sama Baileya itd. v 20 minutah po ogledu videa, kar pomeni, da ne izpodbija učinkovito obstoja pandemije. sama, na začetku. Video prikazuje, kako je bila definicija cepiv spremenjena za spodbujanje biološkega orožja, vendar niso zajeli spremembe definicije same pandemije, da bi "blage simptome" potisnili kot "pandemijo". Prav tako ne razkriva stališča profesorja Karyja Mullisa o tem, da testi PCR niso diagnostično orodje, temveč le raziskovalno orodje, s čimer razkriva obstoj same pandemije, ki temelji izključno na testih in primerih PCR. Videoposnetek tudi ne vsebuje informacij, da ker gre za eksperimentalni poskus, niso vse viale enake. To je treba uporabiti za razlago, kako so predvideni škodljivi zdravstveni dogodki zaradi teh vbodov z biološkim orožjem izgledali kot redki neželeni dogodki. Prav tako ne zajema, kako diagnosticirati za izključitev možnih stranskih učinkov (D-dimer, RDW, trombociti, Hb, LFT, WBC) in razstrupljanje z uporabo CDS in drugih. Prav tako ne razkriva možnosti sevanja 5G za dodatno povečanje tveganja med cepljenimi. Kar je razlog, zakaj se morajo ljudje nujno razstrupiti. Torej v odsotnosti teh kotov postane orodje v rokah storilcev za ustvarjanje večjega strahu med cepljenimi, s čimer jih še bolj ubijajo iz strahu, tudi med tistimi, ki so morda doslej cepljeni samo s fiziološko raztopino. Ker bodo storilci zdaj prešli na ubijanje z uporabo 5G in podnebne manipulacije, je zaželeno, da se storilci bojijo cepiv za spodbujanje strahu, saj vedo, da bodo ti videoposnetki preprečeni, da bi postali mainstream. Večina ljudi bo kar naprej čakala na udarce. Med tistimi, ki bodo izstopili iz MSM, bodo obtičali v zajčji luknji takšnih filmov in širili strah pred poškodbami zaradi cepiva. Toda potrebujemo, da se cepljeni ljudje ne bojijo, da so cepili, ampak da nehajo jemati več. Tudi za razstrupljanje pred škodljivimi učinki, če tega njihovo čarobno telo še ni storilo. Tudi cepljeni se morajo združiti z necepljenimi in podreti stolpe 5G ter se pripraviti na prihajajoče podnebne katastrofe in se umakniti iz centralnobančne prevare, ki financira te lažne pandemije, lažne vojne, verske delitve, nadzorovane opozicije, vladne uradnike, politike, zdravniki, farmacevti, mediji itd. Razširi celoten komentar --------------------------------------------------------------------------------------------------- če kerga zanima bo našel video. boditevcvetju

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

"NOVI" KORONA VIRUS je brez najmanjšega dvoma zločin nad človeštvom!