Janšev težak nahrbtnik iz preteklosti
Slovenija ima v tem trenutku tisoče večnjih političnih, kadrovskih organizacijskih gospodarskih in finančnih problemov kot je vojska, njena organiziranost in zasedenost z kadri. Janša kateri je danes pobudnik za obvezno služenje vojaškega roka je dem
Andreja OPS
Drugačna politika

Ponedeljek, 13. april 2020 ob 12:32

Odpri galerijo

Janša je pred nekaj leti bil za to, da ne bo več prisilnega služenja vojaščine v samostojni Sloveniji po sistemu iz Titove Jugoslavije. Danes, 18 let po tem pa je spet obrnil ploščo in na veliko poneumlja slovenski narod, da se ta drugače ne bo socializiral in ne bo postal človek, če ne bo prisilno služil v slovenski vojski. Janša je svoj svetovnonazorski pogled v svoji karieri menjal vsaj petkrat in tako prilagajal svojo poliitčno kariero dnevnim potrebam, da je bil vedno na pravi strani.

In tega človeka manipulatorja, še bolj pa političnega in ideološkega kameleona, kateri je na vseh političnih področjih v svojem življenju, ki v tem trenutku znaša 60  let in nekaj mesecev, saj v svojem življenju ni nikoli delal nič drugega, je že tolikokrat menjal svojo politično barvo, svoje misli, svoje predloge, svoje zahteve, da ne more človek več tega dostojno argumentirano predstaviti, je pred nekaj dnevi slovenski parlament izvolil za predsednika vlade.

Torej je ta človek spet poneumil vsaj 52 poslancev v parlamentu samo zaradi tega, ker jim je obljubil, da jim bo v vlogi predsednika vlade za naslednji dve leti zagotavljal hrano iz državnih jasli in državne privilegije. Razumi kdor mora!. Nadaljuje se torej z kadrovskim sistemom kateri je svojstven titoizmu, da če ima človek več grehov in težji nahrbtnik iz preteklosti dobi višjo državniško ali drugo funkcijo. Dr. Brecelj je to lepo pokomentiral, ko je rekel,  da je Janša izkušen politik vendar ima težak nahrbtnik iz preteklosti.

V Slovenskem parlamentu s takšno ideološko in politično sestavo se to lahko zgodi. Vsi zdaj trdijo, da se je potrebno pogovarjati med seboj in nikogar izključevati. To je zares neumnost prve vrste in se lahko pojavi le med ljudmi kateri ne mislijo s svojo glavo in le skrbijo za svoje bančne račune, kariero in privilegiran položaj v družbi. Delati ne znajo nič drugega kot mešetariti, razširjati demagogijo in lažno propagando. Namreč, ne postavljanje takšnih ljudi za opravljanje državniških in drugih funkcij in nezaupanje takšnim ljudem s težkim nahrbtnikom iz preteklosti v katerem je poleg morda kakšne pozitivne, toliko negativnih zadev in s takšnimi političnimi in drugimi kameleonskimi karakteristikami, kot jih ima Janša, ni izključevanje iz maščevanja ali nekih podobnih razlogov, ampak je dejanje preprečitve tega, da bi takšni ljudje s svojimi negativnimi izkušnjami iz preteklosti še naprej zastrupljali, slovenski politični prostor, organiziranost države Slovenije in njenega ugleda v mednarodnem prostoru.

Kaj takšnega se lahko zgodi le v poliitčnem sistemu katerega predstavljajo kameleonski politični elitneži. Da se je to zgodilo, pa malokoga lahko preseneti, ko so v parlamentu takšni narcisoidi in egoisti, kateri so sposobni tako pokvarjeno, pristransko in nelogično razmišljati, kot sledi. Poslanec LMŠ je danes povedal, da Slovenija nikoli ne bo imela takšnega gospodarstva in takšne ekonomije kot jo imata Avstrija in Nemčija. Torej ta rosno mlad poslanec razmišlja, da v Sloveniji mora vedno ostati takšen politični sistem kot ga imamo že 75 let, kateri omogoča, da se Slovenija ne more razvijati in prilagoditi Evropskim standardom. To govori, da bi zaščitil svoj poslanski in življenjski privilegiran status v Sloveniji. Čeprav mlad, si ne more predstavljati korenitih sprememb in se boji, da bo s to spremembo izgubil sedanje privilegije. Jasno je, da je potrebno najprej spremeniti sedaj veljavni titoistični politični sistem in ga nadomestiti s takšnim kot ga imajo v Avstriji in Nemčiji in bo omogočal razvoj ter prilagoditev slovenskega gospodarstva in ekonomije veljavnih v teh državah.

Poslanec Grims, Janšev klečeplaznik, je razpravljal o pisateljski ustavi in o spremembi volilne zakonodaje ter med drugim povedal, da je v tej pisateljski ustavi bilo zapisano, da se lahko odpokliče poslanec, če so njegovi volilci nazadovoljni z njegovim delom. Bilo bi zares dobro in koristno za Slovenijo, če bi bilo to možno izpeljati v tem trenutku, saj potem nebi nastala sedanja Janševa vlada. Volilci SMC in DESUS, pa morda tudi NSI, bi sprožili postopek odpoklica poslancev katere so izvolili in so ti proti volji njihovih volilcev s svojimi glasovi v parlamentu omogočili, da nastane ta Janševa vlada.

Poslanec Jelinčič najprej pove, seveda v svojem slogu, ko svoj IQ postavi nad vse, da je tretjina poslancev v sedanjem sklicu nesposobnih. Potem pove, da morajo stranke imeti proste roke v tej smeri, da izberejo najboljše kandidate in jih postavijo na svoje volilne liste. Ne vem, če je Jelinčič zares merilo, kar se tiče sposobnosti postavljanja najboljših kandidatov na svojo listo, saj so mu jih volilci izvolili le 4 in ena od teh mu je pobegnila. Ta pa se itak ni nikoli oglasila v parlamentu ali je morda prebrala kakšno napisano sporočilo. Pa tudi sam se ne more prišteti k sposobnim, saj bi potem v parlamentu sedelo njih 20, 30 poslancev njegove stranke.

Težak človeški  nahrbtnik iz preteklosti.

Vojaštvo je bilo prisotno med človeškim rodom od kar obstaja, to ni samo današnja mantra in potreba. V prazgodovini so se ljudje pobijali s koli, s kamni in podobnimi orožji vzetimi z narave. Potem so prišli meči, sulice, samostreli, katapulti, topovi in danes je moderno orožje z atomskim prizvokom. Torej militarizacija poteka že ves čas, ko se je spočel človeški rod. Res pa je tudi, da ostali živalski rod tudi sebe medsebojno ubija, da lahko preživi. Živali se ubijajo tudi zaradi zaščite in povečanja bivalnega okolja, morda tudi zaradi iztrebljanja.

Tudi človek se bojuje zaradi iztrebljanja drugih narodov, zavzetja bivalnega prostora  na račun drugega naroda. Nenazadnje je vojna tudi ekonomska potreba, saj ko se trg zasiti z izdelki, ko ni več kaj proizvajati, sedaj delujoči in v sedanjem slogu razmišljajoči politiki zaostrijo pogoje, določene narode in tudi svoj narod naščuvajo proti drugim in je vojaški spopad tu. Sedanji politiki in njihovi predhodniki niso bili in niso v stanju, da gospodarske probleme rešijo na drugačen način, z prestrukturiranjem proizvodnje v meri proizvodnje drugih proizvodov katere ponuja znanost.

Tudi demografskih problemov ne znajo  rešiti brez ubijanja drugih ali lastnega naroda. Zarto ne samo v Sloveniji kjer je na tem področju kot so organizirnost, gospodarstvo, politika,  katastrofa,  popoln mrk, bo tudi drugod po svetu potrebno poskrbeti za to, da se na oblast "povzpnejo" ljudje z realnim razmišljanjem, daljnjevidnim razmišljanjem za potrebe prihodnosti, ki imajo ideje in rešitve, da se opisani problemi lahko v 21. stoletju rešijo na drugačen način brez vojn, brez medsebojnega ubijanja človeškega rodu. Sedanji politiki so dejansko nasilneži in krvoločneži kateri le s silo in nasiljem in izsiljevanjem drugih, mislijo da znajo reševati politične ozemeljske in gospodarske probleme.

Dokler ne bo prišlo do opisanih sprememb v sestavi politične elite pa bo militarizacija prisotna vsepovsod in pri vsakem narodu. Zato pri tem ne moremo stati ob strani tudi v Sloveniji. Svoj narod moramo v tej smeri toliko izobraziti, da vsaj laično zna uporabljati orožje in z njim pravilno rokovati. V današnjem sistemu preživetja je samoumevno, da je potrebno braniti svoj dom, družino in tudi svojo državo. Zato je potrebno, da se sleherni človek za nekaj tednov podvrže temu izobraževanju z namenom, da bo lahko branil sebe, svoj dom svoje premoženje in na kraju svojo državo.

To mora biti obveza za slehernega državljana ne pa prisila, vsak mora biti zavesten, da to ni prisila ampak v tem trenutku potreba ali celo nuja. Slehernemu državljanu mora biti to samoumevno, da si pridobi to minimalno znanje ne pa da bi ga bilo potrebno prisiljevati v to izobraževanje.

Nisem za to, da bi se tisti kateri nebi imeli te zavesti, na nek način kaznovali, potrebno jim je dopovedati, da je to v njihovem interesu. Potrebno pa je poskrbeti, da pri tem spet ne bo izjem in bi se tega izobraževanja udeleževali le drugorazredni, privilegirani pa bi se sklicevali na to, kot je to v Sloveniji na vsakem področju, da bodo za nas že poskrbeli drugorazredni.

Ni nujno, da to izobraževanje traja leto in pol, kot je to bilo v Titovi Jugoslaviji. Tudi tam nismo bili ves ta čas na usposabljanju ampak je to trajalo tri mesece, potem smo šli s pridobljenim znanjem v službo JLA kot vojaški policisti, stražarji, peki, kuharji, prijavniški uslužbenci, mentorji mlajšim vojakom in podobno.

Predlog katerega podaja OPS je dobra osnova za vpeljavo tega vojaškega izobraževanja, zato je potrebno, da ga uradna politika povzame in ga uveljavi kot njihov predlog. Dvomi s strani OPS, da njihov predlog nekdo od uradne politike povzame, spremeni nekaj besednih in stavčnih zvez in ga predlaga kot svojega, so na mestu. V Sloveniji je kraja tuje intelektualne lastnine postala folklora, saj si  mnogi razne predloge državljanov kateri niso del vsestranske državne elite, prisvojijo in jih s pisnimi in slovničnimi korekcijami prilagodijo svojim potrebam, pomensko pa vsebina dejansko ostane ista.

Karel Kozic, 5.3.2020

Pripis OPS:

Janša ni tožil za klevete in laži avtorjev teh treh knjig, kaj je potem vse zapisano res? Bo iz svojega nahrbtnika enkrat izvzvel tudi to breme iz preteklosti? Sreča je, da so bili v ilegalno trgovino, ko je bila Slovenija kot rosno mlada država še pod embargo OZN, vpleteni vsi takrat še združeni TITO-isti. Zato Janšo vedno znova obtožujejo, organi pregona pa nikioli niso naredili kar bi po črki zakona morali, ker bi v kazenskih postopkih Janša začel izdajati drugo stran. To je edini razlog, da se trgovina z orožjem, ki je mati vseh afer po Kulanu, ni nikoli razčistila. Ker bi počistala v zapore tudu njega in njegove pajdaše, ki so se dogovarjali direktno z Izetbegovićem. Bo treba v parlamantu sprejeti novelo Kazenskega zakonika in vanj zapisati še nekaj krfatkih členov o vojnem dobičakarstvu doma in v tujih državah, ki bo veljalk tudi za nazaj in opredeliti, da kazniva dejanja s tega podorčja nikoli ne zastarajo. Saj res, zakaj pa v KZ - RS ni teh členov že od samega začetka nove države, niti v Ustavi RS nič. So že takrat vedeli, da bo potekala tudi ilegalna trgovina z orožjem? Če kaznivo dejanje v Kazenskem zakoniku ni zapisano kot kaznivo dejanje pa se storilcev ne more preganjati. Zanimivo ane?

Avtor Blaž Zgaga je povedal, da so t.i. levičarji pograbili knjige s polic, ko so izšle, potem jih pa previdno postavili nazaj, ker so hitro videli, da je v njih napisana resnica tudi o njihovih rabotah.

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 14. Aug 2022 at 17:26

77 ogledov

Razkrita "občutljiva" zločinska pogodba Pfizer - Komisija EU za vse države članice EU
POGODBA CENZURIRANA POGODBA NECENZURIRANA 1. Gibanje OPS je pridobilo ta uradni ZLOČINSKI dokument na zahtevo pri Ministrstvu za zdravje lani avgusta, ko smo zahtevali vse pogodbe o nabavi cepiv od leta 2018 naprej. Z njim je povazana krovna pogodba Pfizerja v kateri so ta grozljiva določila prikrita. Namreč, EU komisija je sklenila s proizvajalci krovno pogodbo, države članice pa podpogodbo za nakup ali naročilnico, ki smo jo pridobili v angleškem jeziku od Ministrstva za zdravje. 2. 3. septembra lani smo želeli predstaviti ta dokument na RTV SLO, da bi ustavili kampanjo za cepljenje, zato smo, potem, ko receptor-varnostnik na RTV ni hotel poklicati nikogar od dežurnih urednikov, šli mimo njega v notranje prostore RTV SLO, da bi nekoga našli in po naključju smo se znašli v studiu Odmevov a je bil studio prazen. Zahtevali pa smo od policije, ko je prihrumela do nas, da nam omogočijo razgovor z nekom, ki bo pomagal obvestiti javnost, a so nas namesto tega brutalno na silo vrgli iz studia in iz RTV SLO. Zadeva je na sodišču, kjer smo dokazali, da nismo imeli nobene druge možnosti kot poskušati, zaradi ignorance vodstva RTV SLO, da bi nekako izsilili obveščanje javnosti o zločinu, ki se izvaja s zvarkom in bi se cepljenje takoj ustavilo. 3. Potem, ko so nas diskreditirali in pljuvali domala vsi mediji nekaj dni vsak dan, smo 8.09.2021 sklicali tiskovno konferenco pred Okrožnim tožilstvom v Ljubljani kamor smo povabili vse medije, da bi razložili vse okoli zločinskega dokumenta - POGODBI O NABAVI CEPIV in vse okoli "vdora" v RTV SLO 3. septembra. Na povabilo medijev se je odzval samo TOP TV novinarja Vladimirja Voduška, vsi ostali stoli so ostali prazni in niti ene vesti o tem, da smo kriminalni dokument vložili, kot dodatek naši kazenski ovadbi na 70-ih straneh iz 3. junija 2021, ni objavil nihče. Ker smo vedeli, da se bo zgodil popoln medijski molk smo namenoma postavili na prizorišče tiskovne konference stole z logotipi medijev, ki so bili vsi prazni. Vse smo posneli na našo kamero v neposrednem prenosu. https://gibanjeops.si/post/604135/vabilo-na-tiskovno-konferenco-za-vse-osrednje-medije-v-rs Tukaj je video tiskovne konference. https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/371208781157002 4. Pisali smo na Komisijo za medicinsko etiko s pozivom, naj se opredelijo do tega ali se v Sloveniji dogaja prepovedan medicinski poskus. Odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/613193/javno-urgentno-pismo-komisiji-republike-slovenije-za-medicinsko-etiko Pisali smo vsem ustavnim sodnikom lani novembra, odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/610944/javno-urgentno-pismo-vsem-ustavnim-sodnikom-z-zahtevo-za-ustavitev-z-ustavo-rs-prepovedanega-medicinskega- poskusa Pisali smo Vrhovnemu državnemu tožilcu, tudi zaradi vehementnega zavrženja ovadbe brez obrazložitve. Odzvali so se s floskulami, da so tožilci samostojni in neodvisni in se v njihovo delo ne smejo vtikati. Čakamo že skoraj dva meseca, da si ogledamo tožilski spis, da vidimo kako se je tožilec Peterca opredelil v ovadbi do kriminalnega dokumenta. https://gibanjeops.si/post/609421/vrhovno-drzavno-tozilstvo-takoj-ustavite-prepovedan-medicinski-poskus Pisali smo Državno tožilskemu svetu, Vrhovnemu državnemu tožilstvu in Ministrstvu za pravosodje. Razen floskul od VDT in Ministrstva za pravosodje nismo dobili nič. Državno tožilski svet še danes naš dopis ignorira. https://gibanjeops.si/post/612381/javno-urgentno-pismo-drzavno-tozilskemu-svetu-vrhovnemu-drzavnemu-tozilstvu-in-ministrstvu-za-pravosodje Organizirali smo najmanj 5 zborovanj pred Vrhovnim tožilstvom RS na Vilharjevi, ker smo želeli ustvariti pritisk na Vrhovnega tožilca, da bi vendarle ukrepali. Ljudje še niso razumeli, da je ključno to, da organi pregona ne delajo svojega dela. Pisali smo dr. Ihanu. Odziva do danes ni. https://gibanjeops.si/post/614035/odprto-urgentno-pismo-dr-alojzu-ihanu-da-pojasni-svojo-dvolicnost Trikrat smo zahtevali od RTV SLO popravek laži o učinkovitih in varnih cepivih. Kljub temu, da piše v Ustavi RS, da imamo državljani pravico do popravka, so z nekakšnimi izgovori eskivirali objavo popravka. Lahko bi šli v tožbo a vemo kakšen bi bil izid po nekaj letih čakanja. Svoboda urednikov in novinarjev, ker poznamo kaj se je zgodilo v primeru Zveze društev Hervardi, ki so jih na RTV SLO označili za neonaciste pa so pravdo izgubili, ker je sodišče odločilo, da gre za uredniško svobodo. Naj bi še mi se šli sprehode v sodnih labirintih nekaj let??? https://gibanjeops.si/post/620908/zahteva-za-popravek https://gibanjeops.si/post/622321/nezaslisano-obnasanje-varuhinje-gledalcevih-in-poslusalcevih-pravic-rtv-slo https://gibanjeops.si/post/622921/odgovorni-urednik-nacionalnega-radia-danijel-poslek-ne-zeli-objaviti-resnice-ki-razkrinka-rtv-jevske-lazi Pisali smo novemu predsedniku Vlade RS Golobu in ga pozvali, da se opredeli tudi do tega vprašanja. Prav danes smo od Svobode prejeli sprenevedajoč odgovor v katerem pravijo, da v stranki formirajo nekakšne skupine in se bodo odzvali glede na tematiko. https://gibanjeops.si/post/639518/stresni-test-za-dr-roberta-goloba-minuto-pred-dvanajsto In zdaj še ključna zadeva, šli smo v zbiranje podpisov pod zahtevo za razpis referenduma o novih popravkih ZNB tudi zato, da smo tako postali stranka v postopku na Ustavnem sodišču. V zahtevi za oceno ustavnosti spornega sklepa, ki prepoveduje referendum smo navedli vse argumente, ki jih imamo na voljo, tudi ključen dokument, ki razkriva laž in prevaro, da so cepiva učinkovita in varna - NAROČNIŠKO POGODBO. Pa tudi vse okoli drugih temeljnih problemov kot je neuporaben PCR test, neuporabne - škodljive maske itd. Zdaj bodo dobili pa še dva videa v katerem smo razkrili celotno prevaro z dokumenti in neizpodbitnimi argumenti. Tukaj si ju lahko pogledate: https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/1474048379745680 https://www.facebook.com/gibanjeops/videos/470497854894535 Kdo torej ne dela za skupno dobro, da bi ljudje spregledali bistvo. Organi te države ne delajo za dobrobit naroda ampak so ugrabljeni s strani organizirane kriminalne združbe, ki ima vse pod kontrolo. Kje riba smrdi? A pri glavi. Če kdo misli, da bo narod zmagal, če se bo vsak zaganjal v učitelje, mesarje, frizerje, poštarice, policiste, medicinske sestre, zdravnike, delodajalce in druge mahajoč z naročilnico je to velika utvara. Tako in tako bo to delala le peščica, ki jih bo ostala večina imela za malo prismuknjene in agenda bo tekla naprej kot je do sedaj. Dokler ne bo razumljeno, da so organi pregona tisti, ki ne opravijo svojega dela in na njih ne bo izvršen množičen pritisk, predvsem na vodje, ne bo nič drugače. Zato bi bilo pametno poslati vsem tem vodjem organov pregona, da naj odgovorijo zakaj opuščajo dolžna ravnanja potem pa tudi bi se bilo dobro zbrati, a v miru, oblikovati skupino predstavnikov iz zbrane ogromne množice po pokrfajinah, da jim bo potrkala na vrata in jih vprašala kaj se gredo. Ključni pa so mediji na čelu z RTV SLO, kar je njihovo delo, ker bi oni morali vprašati vodje organov, zakaj ne ukrepajo, če imajo v rokah ključen dokument, ki vse propagandiste cepljenja postavlja na laž, ker ves čas trdijo, da so zvarki učinkoviti in varni. Upamo, da je zdaj jasno. Napisali pa smo v čigavih rokah je zdaj žogica in to po zaslugi vseh nas, ki smo zbrali dovolj podpisov, da smo zdaj stranka v postopku na Ustavnem sodišču, ki si bo ali popolnoma sleklo hlače in bo to še en dokaz, da ni o pravični pravni državi ne sluha ne duha ali pa bo naredilo kar je edino pošteno in pravično. Razveljavilo vse K19 ukrepe in dodatke k ZNB, ker gre za svetovno prevaro in laž in za prepovedan medicinsko znanstveni poskus na ljudeh.  Hvala, vsem, ki pomagate, hvala vsem, ki cenite naše delo in hvala tudi vsem sebičnim osebkom, ki ne razumejo, da lahko to psihopatsko satanistično pošast premagamo samo skupaj, združeni in enotni z jasnimi zahtevami, a v miru, odločnostjo in vztrajnostjo. Res je podlo in grdo, da nas mečejo nekateri v isti koš z drugimi, ki v resnici delajo vse, da bi ne prišlo do preloma in bi narod ne razumel kje je bistvo problema. No, Gibanje OPS je organiazacija, ki je v resnici zaslužna, da je ključen dokument sploh zagledal luč sveta. Pridobili smo celo celotno krovno neanonimizirano pogodbo med EU in proizvajalci v kateri vse kar piše v lokalni nakupni pogodbi stoji tudi v glavni pogodbi. O tem smo obvestili tudi Evropsko tožilstvo pa so odgovorili, da se to njih ne tiče. Vse jasno? UPOR, SAMO UPOR VSEH ZDRUŽENIH V LJUBLJANI, A V POPOLENEM MIRU BO KONČAL TO KALVARIJO. DRUGAČE PA SE BOSTE ZALETAVALI V IZVAJALCE NOVIH UKAZOV, KI SE BODO ZDAJ SKLICAVALI CELO NA ZNB, ČE NE BO ŠLO DRUGAČE, BODO PA SPROVOCIRALI NAJBRŽ NEKAJ Z NEKIM NOVIM "VIRUSEM" KIBERNETSKIMI NAPADI , POMANJKANJEM, DRAGINJO, MORDA LAKOTO, NEIZPLAČILOM POKOJNIN, SOCIALNIH TRANSFEROV, DA BODO RAZGLASILI IZREDNE RAZMERE, ČE BO NAROD JEZEN ZDIVJAL NA ULICE IN UVEDLI NBODO OBVEZNO PRISILNO CEPLJENJE. KAJ BOSTE PA POTEM? BOSTE MAHALI Z NAROČILNICO, KI DOKAZUJE, DA CEPIVA NISO PREIZKUŠENA? TUDI V DRUGI SVETOVNI VOJNI SO VSI VEDELI, DA SE NE SME POBIJATI LJUDI IN JIH ZAPIRATI V PLINSKE CELICE. ŽE TAKAT SO VELJALE USTAVE IN ZAKONI, JE KOGA KDO KAJ VPAŠAL. ČE ŠE NE RAZUMETE, SMO V NADALJEVANJU DRUGE SVETOVNE VOJNE, KI JE ŠE BOLJ BRUTALNA IN REPRESIJA SE BO STOPNJEVALA, ČE EN NAROD, ENA DRŽAVA NE ZMAGA TAKO, DA JIM ODSTRANI NJIHOVE-GLOBALISTIČNE HLAPCE S POLOŽAJEV OZIROMA IZVEDE TAKO MOČAN MNOŽIČNI PRTISK, DA BODO GLAVNI POBEGNILI IZ DRŽAVE. PO ZGLEDU ISLANDIJE.  Menda že pripravljajo zamenjavo za Globa, ker ni dorasel ukazom, ki bodo prišli v jeseni. Menda so našli neko žensko, ki bo bolj vestno in brezbrižno delala kar ji bo naročeno. Razmislite!Ekipa OPS P.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. Hvala v naprej! 

Wed, 10. Aug 2022 at 15:41

510 ogledov

Vse poti izumljenih cepiv vodijo v vojaške laboratorije ZDA
Po pogledanih videih bo tudi bolj jasno, zakaj so domala vsi farmacevtski giganti skoraj na en dan enako prišli na trg s cepivi. MS mediji pa so natolcevali, kakšen boj da se dogaja med proizvajalci. Spomnite se malo: Preskočili živali, začenjajo s testi na ljudeh: v boju več kot 10 laboratorijev, do cepiva vsaj leto. Iz dokumentarnega gradiva, ki ga predstavljamo, izhaja, da so bila cepiva razvita v vojaških laboratorijih že veliko prej, čakali pa so pravi trenutek, da je bilo vse pripravljeno za izvedbo svetovne prevare. Začelo se je z dogodkom:  Klik za ogled videa Pred vami sta dva dokumentarna videa, ki predstavljata digitalizacijo človeka in dokazi, kje so bile izdelane recepture za cepiva že veliko prej, preden so speljali korona prevaro.  Komur po videnem ni jasno, za kaj ves čas gre, mu ni pomoči. Moramo pa ponovno spomniti na še en ključen dokument, ki pa v popolnosti zaokroži dokaze o svetovni prevari. Gre za uraden dokument, ki dokazuje, da se v Sloveniji izvaja prepovedan medicinski poskus, saj nihče od cepljenih ljudi ni podal INFORMIRANEGA SOGLASJA PO USTNI IN PISNI POUČITVI, da bi s podpisom prostovoljno vstopil v medicinsko znanstveni poskus. Kar prepoveduje Ustava RS: 18. člen (prepoved mučenja) Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočemu kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve. Ta dokument, NAROČILNICA, je tukaj v angleškem jeziku  in v slovenskem jeziku. Pridobili smo ga lani avgusta (2021) na zahtevo v skladu z Zakonom za dostop do informacij javnega značaja od Ministrstva za zdravje. Dokazuje pa, da proizvajalec Pfizer ne ve, ali so cepiva in ali so varna, ve pa, da lahko povzroči negativne stranske učinke. Vsa cepiva so v 3. fazi preizkušanja, ki bo trajalo še do konca drugega leta. Torej so vsi, ki so se cepili, poskusni zajci, pa jim to sploh ni bilo povedano.  O tem je tekla beseda tudi z v.d. vodjem Vlade za informiranje Draganom Barbutovskim, ki je danes, 10.08.2022, odstopil. Na naše uradno pismo ni odgovoril.  Na naše uradno pisanje tudi ni odgovoril novi predsednik Vlade dr. Golob.  Morali pa se bodo ustavni sodniki, ki so sicer že dobili našo pošto lani novembra, zdaj pa smo kot stranka v postopku zaradi sklepa, ki prepoveduje referendum o noveli ZNB-D, ponovno opozorili in zahtevali ukrepanje, da ustavni sodniki takoj ustavijo PREPOVEDAN MEDICINSKI POSKUS.  Torej, zdaj je celotno breme odločitve na najvišjem sodišču v državi, ki ima osrednjo vlogo branilca človekovih pravic in temeljnih svoboščin. To sodišče oz. vseh 9 sodnic in sodnikov pa že nekaj časa ve, da se je nad vsemi cepljenimi ljudmi in celo nad otroki izvršil prepovedan medicinski poskus. Ali je to sploh mogoče, da še niso ukrepali? Bodo zdaj, ko smo kot organizirana civilna družba stranka v postopku in morajo navesti svoje argumemnte tudi na našo trditev, da se v Sloveniji izvaja z USTAVO RS PREPOVEDAN MEDICINSKO ZNANSTVENI POSKUS?Jim bomo pa še danes poslali še ta dva videa, da ne bo kdaj kasneje, ko bo ta brutalna vojna končana in bo človeštvo zmagalo, izgovorov, da niso vedeli, ko bodo postavljeni z obtožbo narodnega izdajstva pred obličje pravične pravne države. Dajemo pobudo vsem, da pišete vsem ustavnim sodnikom in jim pošljete ta link. info@us-rs.si,rajko.knez@us-rs.si,marijan.pavcnik@us-rs.si,spelca.meznar@us-rs.si,marko.sorli@us-rs.si,katja.sugman.stubbs@us-rs.si,rok.ceferin@us-rs.si,matej.acetto@us-rs.si,klemen.jaklic@us-rs.si,rok.svetlic@us-rs.siEkipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!

Thu, 4. Aug 2022 at 12:04

1670 ogledov

Rešitev pred smrtno obsodbo slovenskega naroda
19. julija 2022 smo vložili zahtevo za oceno ustavnosti sklepa, ki ga je Državni zbor sprejel 14. julija 2022 in je z njim prepovedal izvedbo REFERENDUMA o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih. Instrukcijski rok, da Ustavno sodišče odloči o naši pobudi za oceno ustavnosti sklepa, ki prepoveduje neposredno odločanje ljudstva, je 30 dni. Torej do 19. avgusta 2022 bi naj ustavni sodniki odločili. Odločili pa bodo o tem, ali je v tej državi vsaj kanček upanja, da bo zaživela pravična pravna država, ali pa se bo treba sprijazniti, da sicer imamo pravno državo, a je ta enaka, če ne ista kot jo je imel svoj čas znani množični morilec Adolf Hitler in vsi njemu podobni diktatorji v zgodovini. V pobudi za oceno ustavnosti smo navedli vse ključne ustavno pravne argumente, ki bi morale povzročiti, da ZNB - D ne bi smel dobiti pravnomočne veljave. Vse, kar smo navedli, bomo objavili takoj za tem, ko bo Ustavno sodišče o naši pobudi odločilo. Verjemite pa, da lahko odloči samo v korist slovenskega naroda, če ne, se bodo popolnoma razgalili tudi vsi ustavni sodniki. Odgovorili smo tudi na mnenje Državnega zbora in Vlade RS, ko so se opredelili do naše pobude. Državni zbor oz. njegova predsednica Urška Klakočer Zupančič, nekdanja sodnica, je celo sporočila, da mora Ustavno sodišče našo pobudo zavreči, češ, da ne izpolnjuje vseh elementov glede na Zakon o ustavnem sodišču. Ne ve pa nekdanja sodnica, da ji Ustavno sodišše sploh ne bi poslalo naše pobude v izjasnitev, če bi ne bila skladna z Zakonom o Ustavnem sodišču. Kar je milo rečeno žalostno in bi morala zaradi takega pravnega zdrsa razmisliti o svojem odstopu, ker ne pozna osnovnih postulatov prava. Tukaj iz preslikanega je viden status zadeve:  Ustavni sodniki ODLOČAJO. Ustavnemu sodišču smo skladno z Zakonom o ustavnem sodišču predlagali, da opravi javno glavno obravnavo v prisotnosti zainteresirane javnosti in predlagatelja. O čem odločajo v resnici, pa v nadaljevanjuTo, kar doživljamo že dve leti in pol, to, kar nam napovedujejo sami izvajalci tega svetovnega genocida (težka jesen, desetletje pandemij...), temu se po domače reče smrtna obsodba za milijone in milijone ljudi, cele narode... Ostali bi samo izbranci in tisti iz eksekutorskih enot, ki jih gospoda, »lastniki Zemlje« potrebujejo, da jim izvedejo njihove plane na terenu. Tu v Sloveniji so si naši eksekutorji vzeli za podlago svojih podlih akcij ZNB. Za njih je ZNB edini pravni akt (pa še ta zlagan in neustaven), na podlagi katerega nas želijo voditi pred strelski vod. Torej jim moramo iz rok vzeti njihov ZNB in ostali bodo brez vsake osnove za teroriziranje naroda – rešili bomo svojo kožo praktično v trenutku, saj ko dokažemo, da je ZNB ničen in brezpredmeten, bodo ostali brez edinega orožja, ki ga imajo. Čeprav so mislili, da imajo v rokah najmodernejše lasersko orožje.Še enkrat: reši nas edino in samo to, da jim vzamemo medicino iz rok, ZNB iz rok, tako, kot je treba vzeti objestnemu otroku vžigalice iz rok, ko vidimo, da se bliža kanti bencina. Potem smo rešili vse – njega, nas in celo hišo.In kako bomo to dosegli? Enostavno! Dokazov mrgoli in dokazati moramo samo sledeče: 1. Da bolezen ne obstaja kot nalezljiva bolezen, da jo povzročajo cepiva in vse podtaknjene kemikalije v cepivih, testih, maskah ipd. Je torej podtaknjena, ne pa nalezljiva bolezen. 2. Cepiva ne morejo imeti statusa zdravil, ker so podtaknjen povzročitelj bolezni, ne pa njeno zdravilo. So antizdravilo. 3. Da so vsi ukrepi vlade do zdaj v dveh letih temeljili na lažnih podatkih in so vsi dosedanji predpisi, ki so bili izdani na podlagi lažnih podatkov lažnega testa nični in morajo biti retrogradno razveljavljeni, njihovi protagonisti pa sodno preganjani. 4. Da je cela COVID namišljena epidemija samo krinka za izvajanje agresije ZDA in EU na posamezne nacionalne države, torej je cepljenje dejanje agresije ene države na drugo in ne medicinski ukrep, ki bi ga lahko ZNB dovoljeval, kot da gre za realno bolezen in resnično zdravilo. V resnici gre za prikrito biološko-kemično vojno in za biološko orožje, ne pa cepivo. ZNB je v tej celi zgodbi brezpredmeten. O b r a z l o ž i t e v : 1. V Šanghaju so v letu 2022 oblasti izvedle lock-down tako, da so zaprle vseh 25.000.000 ljudi v svoja stanovanja brez izhoda niti v trgovino, niti k zdravniku, niti v lekarno... 25 milijonov ljudi je bilo sestradanih, dva meseca zaprtih v stanovanja, non stop v stiku med seboj, prepuščeni na milost in nemilost spontanemu prenosu »okužb«. Če bi okužbe sploh obstajale, če bi obstajala neka kužna bolezen, bi po dveh mesecih okuževanja morali prebivalci Šanghaja v svojih stanovanjih množično umirati v stotisočih zaradi KOVID-a. To se seveda ni zgodilo, kar je dokaz, da so bili zaprti brez razloga, da tako oglaševana huda bolezen ne obstaja in je vse zlagano. To je resničen dogodek, ki je sam po sebi dokaz in ne potrebujejo eksaktnih pravniških utemeljitev - s svojo notranjo logiko izpodbija vso lažno propagando v temeljih in postavlja na laž vse tisoče »podatkov o okužbah«, ki so temelj lažnega prikazovanja krize in agresijo eksekutorjev COVIDkrize s cepljenjem vsevprek, tudi dojenčkov in nosečnic (!!) preko trupel – kot je to vojska vajena delati. SP NZ Jak 5(1 - 8) No, vi bogataši, razjokajte se zdaj in tarnajte nad stiskami, ki prihajajo nad vas. Vaše bogastvo je preperelo in vaše obleke so načeli molji, vaše zlato in srebro je zarjavelo in njuna rja bo pričala proti vam in razjedla vaše meso kakor ogenj. Nakopičili ste zaklade v poslednjih dneh. Glejte, plačilo, za katero ste prikrajšali svoje delavce, ki so poželi vaša polja, vpije; in klici žanjcev so prišli do ušes Gospoda nad vojskami. Gostili ste se na zemlji in uživali, nasitili ste svoja srca na klavni dan, obsodili in ubili ste pravičnega, ne upira se vam. 2. V naši e-knjižici detajlno opisujemo podtaknjene sestavine cepiva za KOVID – tiste, ki jih sami proizvajalci celo navajajo v svojih dokumentih in so tam seveda šifrirani. Ko pa greste pogledati, kaj to je, odprete tehnične liste točno teh šifriranih sestavin vidite, da so notri tako zelo škodljive snovi, da so že v literaturi prejšnjega stoletja označene kot strogo prepovedane za uporabo v medicini in veterini. Ko odpreš toksikološke podatke o teh snoveh, najdeš razlage delovanja, kaj povzročajo, kako se presnavljajo in kakšni stranski produkti nastajajo iz njih v telesu. V omenjeni literaturi najdemo točno iste navedbe, kakšne simptome povzročajo te snovi ob zaužitju ali kaki drugi izpostavljenosti: Točno iste, kot jih navajajo za tkim. bolezen KOVID! Izpostavljenost tej kemiji imitira bolezen KOVID, kot da bi jo dobili potom okužbe. V resnici so te kemikalije povzročile bolezen, ne pa virus. Več o tem si lahko preberete v naši e-knjižici, na str. Pogl. Lahko z vso gotovostjo zaključimo, da so te snovi povzročitelj bolezni, ne pa zdravilo, kar potrjujejo tudi podatki, ki jih oblast prikriva, da zbolevajo 85% cepljeni, necepljeni le izjemoma oz. v bistveno manjšem deležu. Vse te podatke, ki dokazujejo, da cepivo ne more imeti statusa zdravila, lahko najdete tudi na netu, na linkih, ki jih navajamo v e-knjižici. Kdor želi izvedeti resnico, jih bo pogledal, kdor želi resnico zatajiti, bo mižal pred njimi. Že samo ta pričujoči dokaz, ki gladko odvzema vsem m-RNA cepivom status zdravila, je dovolj in ne bi potrebovali nič drugega, da razveljavimo vsak Odlok, Ukaz, karkoli, kar bi oblast objavila v Uradnem listu in se sklicevala na ZNB ter nas priganjala k nekim ukrepom (cepljenje, nošenje maske, testiranje...). Vse, kar bi se kakorkoli sklicevalo na ZNB, je avtomatsko nično, ker vse temelji na dokazani laži. Mi pa vseeno nadaljujemo utemeljitev tudi drugih omenjenih trditev.3. Šanghajska izkušnja je sama po sebi dokaz, da so vse statistike okuženosti, statistike umrlih, izmišljene, potvorjene in zlagane, vse samo z očitnim ciljem, da dajo izvajalcem lažni argument češ, da je »tveganje manjše od škode«. Vse te laži so bile razkrite s pričanji mnogih žvižgačev, kako so agenti v bolnicah podkupovali zdravstveno osebje, da so vse umrle od drugih bolezni lažno pisali v statistike kot umrle od KOVIDa ali s KOVID-om. Vse umrle od cepiva pa so kategorično zanikali in trdili, da ni vzročne zveze. Edino na tak lažen način so s pomočjo podkupnin obrnili razmerje tako, da lažno kaže manjše tveganje kot škodo. Da so vse take trditve zlagane in v praksi nemogoče je v zadosti velikem številu (25 milijonov ljudi, t.j. za 12 Slovenij prebivalcev) tamkajšnje ljudstvo dokazalo, da okuževanja ni tudi, ko so pogoji za to najbolj ugodni in edini logični sklep, ki iz tega sledi, je, da tudi te bolezni realno ni! Vsa tista obolenja, ki so se pa (v manjšem številu) dejansko zgodila, so izključno posledica kemikalij, ki nam jih vbrizgavajo oni v nas in ki povzročajo točno take simptome kot je KOVID. Poglejte v toksikološko literaturo, kakšne posledice povzročajo snovi, ki so jih cepiva polna in za katere stoji v vsakem tehničnem listu opozorilo NI ZA UPORABO V MEDICINI! NI ZA UPORABO V VETERINI! NI ZA UPORABO V DIAGNOSTIKI IN TERAPEVTIKI! SAMO ZA RAZISKOVALNE NAMENE! (Podrobneje poglej našo e-knjigo) OČITNO JE TOREJ, DA JE BOLEZEN »KOVID« POVZROČENA PRAV S CEPIVI, TESTNIMI PALČKAMI, KI JIH TAKO RADI POGOSTO VTIKAJO V NAS IN V KATERIH SO TUDI NAŠLI VELIKO KEMIJE, KI TAM NE BI SMELA BITI, KAR SE PRAV IDEALNO VKLAPLJA V LAŽ O KOVIDU. TESTI SO OČITNO PODPORNA »TERAPIJA« ZA TISTE, KI S(M)O PREMALO CEPLJENI. Več o tem lahko najdete v naši e-knjižici.  Prav na ta način, da preko lažnega »zdravila«, ki bolezen povzroča in ne zdravi, agresor ustvarja teren za kasnejšo postopno depopulacijo, ki jo lahko regulira z jakostjo štirih stopenj toksičnosti cepiv in velikim deležem placeba, da ne gre vse skupaj prehitro, kar lahko izda pravo bistvo stvari. Zato potrebujejo »desetletje pandemij«, da v vsaki postopoma, počasi dosežejo nekaj procentov umrlih »od hude bolezni«. Postopoma, postopoma, pa se bodo znebili kar velikega dela njim nepotrebnih ljudi. Vse, kar počnejo, je torej logično usmerjeno v - prikrito depopulacijo - zabrisovanje sledi, kaj se dela in -zabrisovanje sledi, kdo to dela in samo dokazuje vojno naravo te mega-svetovne akcije, kjer je vojska izvajalec navidez medicinskih ukrepov, ki jim omogočajo kasnejšo prikrito depopulacijo. Vse je podrejeno temu cilju. Vsaka njihova poteza kaže na očitno vojaško logiko vključno s forsiranjem digitalizacije vseh držav seveda s ciljem podreditve prebivalstva, discipliniranju le teh in absolutnem nadzoru, finančni podrejenosti in odvisnosti ljudi, kontroli vseh družbenih dogajanj, torej popolni diktaturi. 4. Pfizer v svoji dokumentaciji o KOVID cepivu sam navaja, da je cepivo izdelano v petih jakostih: Navajamo:1. stopnja toksičnosti blage posledice 2. stopnja toksičnosti srednje posledice na zdravju 3. stopnja toksičnosti resne posledice na zdravju 4. stopnja toksičnosti življenje ogrožujoče posledice 5. Placebo To lahko najdete v poglavju 16.2.7.1 Adverse Events legend Page, str.1 Pfizerjeve dokumentacije o cepivu iz 24. nov. 2020, torej od vsega začetka cepljenja. Pfizer torej sam pove, da ima cepivo 4 stopnje toksičnosti (in ne 4 stopnje zdravilnosti)!!! Torej nam je sam Pfizer podaril dokaz, da nam podtika biološko orožje, ne pa cepivo. Dokaz je več kot neizpodbiten, se pravi vse dogajanje v zvezi s KOVID-om ni in ne more biti v pristojnosti Zakona o nalezljivih boleznih. Tu gre za dokaz agresije ZDA na Slovenijo in je za te stvari pristojna samo Ustava RS. Taka kot je bila pred izumom korporacije ali česarkoli, kar omogoča pijavkam iz ZDA prisesanje na slovensko zakonodajo in slovensko oblast. In kot krovni dokaz, da gre v vsej zgodbi za agresijo in ne medicino, omenjamo: Cepivo je razvijala firma, ki se nikoli ni ukvarjala z razvojem zdravil, je pa dolgoletna proizvajalka orožja, tudi vseh vrst bioloških orožij. Poleg vsega pa je v sestavu ameriške vojske. Pfizer se je tudi po II. Svetovni vojni specializiral za izdelavo bioloških orožij (poglej e-knjižico, str. ) in je prejel od Ameriške vlade 2 MILIJARDI $ nagrade za svoje delo pri razvoju cepiva za KOVID. Enako je dobila Moderna skupno več kot DVE MILIJARDI $ od Ameriške vladne vojaške agencije prav tako za dobro izvršene KOVID-projekte. Komentar ni potreben. Tok kapitala sam govori o interesih in namenih teh projektov. Dodatek 1: V dokumentaciji vseh izdelovalcev cepiv za kovid najdemo, da je delež placeba, se pravi praznih cepiv, 30 – 50%!!!! Če bi imeli opraviti z res nalezljivo boleznijo in res delujočim cepivom, ali bi bilo smiselno cepiti samo polovico ljudi s cepivom, polovico pa samo z rahlo slano vodo??? Očitno res ne gre za nalezljivo bolezen, saj delež placeba 50% dokazuje, da ni bil namen preprečevati okužbo niti skrb za zdravje ljudi! Če bi od tisoč ljudi, ki stojijo v vrsti za cepljenje, poslali domov 500 ljudi tako, da ste jih cepili z vodo, kaj ste naredili? Domov jih je šlo 500 takih, ki jih zavestno niste prav nič »zaščitili« in bodo jutri lahko okuženi in okuževali druge! Poglejte e-knjižico str. To je dokaz o tem, da je vse zasnovano mimo logičnih postulatov za ukrepanje, če bi šlo res za množično nalezljivo bolezen. Bravo, strokovnjaki! Dr., Mgr., Doc., Prof., ipd. Iz vladne ekipe za KOVID. Beda! Še en dokaz, da cepivo ne more imeti statusa zdravila! Že v osnovi! Edini namen tako visokega deleža placeba nima medicinske, ima pa vojaško logiko: na ta način lahko postopoma izvajaš depopulacijo, tako, da ne povzročiš panike in odpora ljudi do cepljenja. Ljudje morajo najprej dobiti lažno zaupanje v cepivo, da bodo tudi vnaprej radi hodili v vrsto in vihali rokave. Postopoma pa bodo tudi tistim, ki še niso imeli te časti, podarili cepivo 4. stopnje toksičnosti. Pardon, »zdravilnosti«! Dodatek 2: Grafen v cepivih je dokazan grafen v velikih količinah z očitnim namenom, da jim bomo dosegljivi na frekvencah digitalnega spektra. Da je to realen način pokoravanja ljudstva s strani oblasti v državi, dokazuje primer Čila, ki je že v l. 2021 sprejel v svojem uradnem listu Zakon o neuro pravicah. Nekaj takega kot vsem znan Zakon o človekovih pravicah. V Čilu so ljudje morali izboriti Zakon o neuro-pravicah zato, da so vsaj omejili vpliv raznega sevanja na njihovo nevrološko zdravje. Tam so torej že okusili, kaj pomeni, da te država da na elektronski povodec, te nafila z grafenom in potem si njihov! Lahko upravlja s tabo in določa, kdaj boš spal, kdaj ne, ti dvigne adrenalin, te naredi apatičnega, ti ustvari »meglo v možganih«... ipd. ipd. Grafen je tista reč, ki nas »čipira« tako, da vsak, ki je cepljen, je tudi čipiran. Na ta način smo vsi postali del »Interneta ljudi«, kjer nas, ljudi, katere so čipirali, obravnavajo kot svojo lastnino (glej U.S. Patente No:). Če si prejel Pfizerjevo cepivo, si last Pfizerja, saj po Ameriškem zakonu (glej e-knjigo, str. - sodba SUPREME COURT OF THE UNITED STATES) je vsak živ organizem, ki mu je nekdo spremenil DNK, postal last tistega, ki je izvršil spremembo DNK. Cepiva so pa uradno m-RNA tipa, se pravi, uradno spremenijo DNK tistemu, ki jih prejme. Ali to pomeni, da me hoče naš golobček prisiliti, da se cepim, da bom jutri last Amerike? Pozabite vendar na ZNB, ali ne vidite, da je to še en krovni dokaz, da je to vojna? Vojna Amerike proti vsem drugim, ki jih hoče zavojevati tako, da iz nas naredi svoje sužnje, svojo lastnino in potem bo Slovenija po nekaj letih Ameriška kolonija. In vse druge države, ki so cepile ljudi s Pfizerjem, Moderno, Novavaxom... Ali dela naša nova vlada v korist Amerike? Pelje vodo na ameriški mlin? Grafen je očitno v cepivih z namenom postopnega zasužnjevanja velikega dela sveta. To je še dodatni aspekt biloške vojne, v katero so nas preko lažne pandemije porinili »lastniki sveta«. Še en nesporen dokaz, kako kompleksno biološko orožje so cepiva in vsa druga navlaka (maske, testi), s tem si je firma ZDA&EU Company ustvarila teren za kasnejše polastninjenje sužnjev, to je moderna ekspanzionistična politika, ne pa medicinsko nudenje pomoči. To je laž, velika laž kot vse laži, ki so prišle v svet z one strani Atlantika. Zakaj si golobčki in vsi drugi tako trudijo za izvajanje digitalizacije? Ker je to predpogoj za kasnejše obvladovanje vseh in vsega. Tako, iz naslanjača. Ne bo treba, da iz Amerike pride kdo v Slovenijo in nas nadzira. To bo lahko naredil iz naslanjača doma nekje v New Yorku. Uporabljati ZNB in nas po njegovih členih siliti v prejem ameriškega povodca je po vsem tem naravnost smešno, otročje. Urejanje agresije na državo in odločanje o pravici do obrambe pač ni stvar medicinskih zakonov! ZNB ne more urejati bolezni, ki ni nalezljiva, saj to je zakon za nalezljive bolezni! Sploh pa ne more urejati podtaknjene bolezni, saj ko to bolezen nehajo podtikati, postane neobstoječa bolezen. Izpuhti! Ni je več, v trenutku. Za take bolezni pa bi potrebovali kvečjemu Zakon o neobstoječih boleznih ali ZneobB, UPB1 ali Zakon o Depopulaciji, ZDep, NPB2. Pravna služba Državnega zbora naj se potrudi in ju pred jesenjo čimprej strokovno spiše in »spravi skozi«! Dodatek 3: Vodja SDS, bivši direktor vlade, je svojo lojalnost ameriškim gospodarjem izkazal tudi tako, da je dal spremeniti logotip svoje stranke tako, da je v logotip dodal množico šestkotnikov, ki se držijo drug drugega z eno stranico, to pa je točno slika kemijske strukturne formule grafena. Torej se prekleto zaveda, kakšen pomen ima grafen, da je to osnova ameriške ekspanzije, in daje vedeti, da je on veliki pristaš tega. S tem se očitno celo potihem hvali in obljublja zvestobo svojemu US-gospodarju, zavojevalcu sveta kot njegov zvesti izvrševalec na ozemlju Slovenije. On je svojo zvestobo vojni – kakršnikoli – izpričal že s knjigo, ki jo je izdal leta 1988 v Ljubljani in v kateri opeva vojno. Trdi, da mir v svetu ni zaželen, da edino vojne prinesejo človeštvu napredek – znanstveni, tehnološki, nasploh vsestranski. To, da v vojnah umira veliko ljudi, pravi, ni problem – za elite bo vedno poskrbljeno, nižji sloji pa bodo pač preživeli, kolikor bo možno v danih okoliščinah. Atomsko orožje, pravi, ni nič z njim narobe, genske spremembe, ki jih to povzroča, tudi niso problematične, saj, kot pravi, vodijo v napredek prilagajanja človeške vrste. Bravo, gospod J.J.! Dolfi je bil pravi amater s svojim Mein Kampf-om. Zato se je J.J. s takimi stališči, ki pihajo na dušo ameriški orožarski industriji, prikupil ameriškim oblastem in dobil točke pri NATO-vih vrhovih. Če bi vsi Slovenci, člani SDS, vedeli za ta njegov pravi obraz, bi se stranka v tednu dni, odkar bi članstvo izvedelo za te svinjarije, razpadla. Tako pa ga imajo še vedno za heroja! Jaz bi bil tudi lahko neustrašen premier neke države, če bi mi vsako potezo prišepnil moj gospodar iz Amerike in samo ponudil v podpis, kar so tam, čez lužo sestavili, da mora biti sprejeto v parlamentu in objavljeno v firmi Uradni list & Co. Bravo, veliki vodja! Take rabimo! (Samo ne v parlamentu, ampak na Dobu). Dodatek 4: Pravno vprašanje odločilnega pomena: ALI IMA LAHKO CEPIVO, KI GA UPORABLJAŠ NA CELEM SVETU, STATUS POSKUSNEGA? Če z njim cepiš cele narode, celo človeštvo, avtomatsko zapade pod najstrožjo obravnavo in se nikakor ne more skrivati za oznako »poskusno«. Poskusno je lahko na manjšem, zelo majhnem številu ljudi, da bi ga potem, ko se izkaže kot koristno in neškodljivo, uporabljal na večjem številu. Ker pa se vsa KOVID cepiva skrivajo za oznako »poskusno«, uporabljajo jih pa na celi človeški rasi, lahko sklepamo, da je njim vseeno, ali bo človeška rasa utrpela nepopravljivo škodo – morda to tudi hočejo in smo spet posredno dokazali, da gre njim samo za zasužnjenje, ne pa za naše zdravje. Njim bo še bolj ustrezalo, če nas bo čim manj, to jim je itak interes (depopulacija). Še pika na i: Videli smo, da bolezni dokazano ni. Nalezljive bolezni. Kar je, je bolezen, ki so nam jo oni prinesli in nam jo zasejali s cepivi v nas. Potem tudi ni nuje, ki bi opravičevala hiter razvoj brez temeljitih predhodnih preizkusnih faz, ni pravnega temelja za pravico do začasnega uporabnega dovoljenja! Vsa cepiva naj se čimprej prepove, ker nimajo pravice do začasnega dovoljenja! Naj se jih tudi za vse večne čase prepove, ker so bila že premnogokrat uporabljena kot maska za vojaško agresijo (Španska gripa ipd.) Klikni zgornjo fotografijo za ogled videa - DEJSTVA Klik na fotografijo, da pridete do dejstva, da se v Sloveniji izvaja z 18. členom Ustave RS prepovedan znanstveno medicinski poskus, in o tem vsi cepljeni ne vedo nič, da so nevede, pod oznako UČINKOVITO IN VARNO, postali poskusni zajci.  Ustavni sodniki so o vsem seznanjeni, kaj bodo storili, je njihova stvar, naša - ljudstva pa bo potem stvar, kako bomo reagirali, če bomo končno spoznali, da so vsi na vseh nivojih v državni in javni upravi ujetniki mafije.  Ekipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje, porabili ga bomo ZA SKUPNO KORIST NAŠEGA NARODA. HVALA, KER STE!

Tue, 2. Aug 2022 at 12:37

715 ogledov

Dan domorodnih ljudstev
Razglas o pravicah domorodnih ljudstev je podpisala tudi Republika Slovenija. Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite, saj se vam obeta prava informativna poslastica. Nagovor uredništvom:  Slovenci smo domorodno ljudstvo na svojih tleh. O tem se v javnosti premalo govori in piše. Z vašo pomočjo to lahko spremenimo. Navajamo nekaj povezav iz svetovnega spleta: Indigenous Peoples at the United Nations Mednarodni dan prinaša priznanje vloge domorodnih ljudstev pri zaščiti okolja in boju proti podnebnim spremembam (2007) Deklaracija ZN o pravicah Domorodnih-ludi – Starovedska-skupnost UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE ZAŠČITA KULTUR DOMORODNIH LJUDSTEV IN PRAVICA DO SAMOODLOČBE http://dk.fdv.uni-lj.si/ diplomska/pdfs/Lasan-Jana.PDF Glavna tema dogodka Na dogodku bomo predstavili nekaj dejstev v prid navedbi, da smo Slovenci domorodno ljudstvo in pojasnili ozadje naše razglasitve za domorodce.  Slovenci se premalo zavedamo svojih korenin in nekateri se celo sramujejo tega, da so Slovenci, to pa predvsem zato, ker prevelik delež naroda ne pozna naše prave zgodovine. Zakaj je temu tako? V odgovor na to vprašanje bi lahko povabili ljudi, ki zastopajo mesta odgovornih za področje. Izbrali smo Mednaroden dan domorodnih ljudstev kot najprimernejši dan, da o tem obvestimo širšo slovensko in tudi svetovno javnost. Kaj tako pomembnega pa nam prinaša naša razglasitev, bomo izvedeli na dogodku. Nekaj besed o organizatorju: https://www.rodnazemlja.eu/zavod Naše poslanstvo:https://www.rodnazemlja.eu/ Naši projekti:http://gibanjetriglav.si/blog/ https://www.dežele.si Vabilo medijem na dogodek: https://www.rodnazemlja.eu/ mednaroden-dan-domorodnih- ljudstev-mediji Obvesti še koga! Ekipa OPS

Sun, 31. Jul 2022 at 22:33

1426 ogledov

Resnica o korona plan-demiji - VELIKI POK!
Spoštovani rojaki, cenjeni sodržavljani!Prišel je čas, ko bo razkrinkana celotna prevara in razkrit pravi namen tega kar se izvaja nad celotnim človeštvom. Pred vami je prvi del razkritja SVETOVNE PREVARE K19. Zahvala za to gre mladim raziskovalcem, ki delajo veliko delo namesto vseh raziskovalnih novinarjev, ki jih vi vsak mesec plačujete, da bi razkrivali resnico in vas osveščali o tem kaj se v resnici dogaja.Hvala sodelavci Gibanja OPS, človeštvo vam bo hvaležno in človeštvo bo zmagalo zaradi nekaj posameznikov, ki so marljivi, nepopustljivi in so vložili večino svoje človečke energije, da bi RESNICA prišla na dan.Zaradi velike nevarnosti, da se tem mladim ljudem kaj zgodi, seveda njihovih imen ne bomo izdali., če se še kaj več zgodi tej spletni strani, ker boste delili ta videoposnetek pa se bomo pojavljali samo še na naši uradni spletni strani www.gibanjeops.si, Yuutobe kanal so nam tako in tako ukinili tik pred začetkom letošnje aprilske predvolilne kampanje.Hvala, ker si boste vzeli ta čas, da se seznanite zakaj v resnici gre, predstavljena so samo dejstva, povsem uradni viri in samo popolni nevedneži in plačanci bodo znova trdili, da gre za nekakšne teorije zarote.In velika hvala vsem, ki boste ta video širili in delili na vse možne načine, da pride RESNICA do čim širšega kroga ljudi. RESNICA NAS BO VSE OSVOBODILA! CEPLJENE, DA SE NE BODO CEPILI NIKOLI VEČ IN NE CEPLJENE, DA SE NE BODO CEPILI NIKOLI ZA NOBENO CENO!!!KONEC JE, NE GREMO SE VEČ MI TEGA!SOGLAŠAŠ? DELI POTEM!P.sII. del bo še bolj zanimiv, ker boste zvedeli kam vodijo vse poti tega ogabnega početja iztirjenih psihopatov in njihovih hlapcev reci in piši v vseh državah. Ekipa OPS p.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA!

Thu, 21. Jul 2022 at 12:05

1209 ogledov

Novi direktor UKOM-a se je s komentarji na naši FB strani močno zapleza in odstopil 10.08.2022
  Kot vidite, smo gospoda Barbutovskega izzvali, da komentira ta dokument, za katerega je vehementno trdil, da ga nismo prejeli od uradnih institucij. Češ, da operiramo z nekakšnim ponarejenim dokumentom, ki nima glave, pa tudi ne podpisa. No, zakaj tega nima, bi morali pojasniti na Ministrstvu za zdravje, ki so nam take dokumente morda celo po "pomoti" poslali. Tukaj si lahko v povezavi pregledate enega ključnih dokumentov, ki so nam ga poslali z Mininistrstva za zdravje, in razkriva grozljivo laž, da so cepiva učinkovita in varna, kar odgovorni vseskozi trdijo iz vseh medijskih zvočnikov, da so cepiva varna in učinkovita, Vlada korporacije SLO d.d. pa je podpisala Pfizerju, da se zaveda in sprejema odgovornost zaradi dejstva, ker proizvajalec ne ve, ali so cepiva učinkovita in ali so varna, ve pa, da lahko povzročijo še nepoznane negativne stranske učinke. https://gibanjeops.si/post/604011/zlocinski-dokument-vlade-rs-za-katerega-se-ne-ve-kdo-ga-je-podpisalZakaj zdaj direktor Urada Vlade RS molči??? Zakaj o tem zločinu, ker se je nad vsemi cepljenimi zgodil zločin tipa Mengele, saj se na njih izvaja z Ustavo RS (18. člen) prepovedan medicinski poskus, ker nihče od cepljenih tega sploh ne ve, ker jih o tem nihče ni podučil in niso dali INFORMIRANEGA SOGLASJA, da so zdaj poskusni zajci. Toda nihče jih ne spremlja, kadarkoli vpraša, kako se počutijo, jih je kdo podučil ob cepljenju, da mora, če bi bilo kaj narobe, takoj javiti, da se cepljenje takoj ustavi. Vemo, da bo tretja stopnja preizkušanja cepiv potekala za nekatera cepiva vse do konca leta 2023. Kakšen je torej monitoring, s katerim se spremlja zdravje vseh, ki so v ta medicinsko znanstveni poskus vstopili, pa tega sploh ne vedo? Pozvali smo tudi novega predsednika Vlade korporacija SLO d.d., da se do tega množičnega zločina - GENOCIDA opredeli oz. da bi ukrepal. Pa je tudi on tiho in molče sodeluje v zločinu, zna pa se zgoditi, da ga bo nadaljeval, saj njegovi podrejeni, npr. g. Fafangel že natolcujejo, naj se gredo ljudje cepiti s četrtim odmerkom. https://gibanjeops.si/post/639518/stresni-test-za-dr-roberta-goloba-minuto-pred-dvanajsto Molči še vedno tudi Komisija za medicinsko etiko. https://gibanjeops.si/post/613193/javno-urgentno-pismo-komisiji-republike-slovenije-za-medicinsko-etikoPa tudi vsi ustavni sodniki, katerim smo pisali vsakemu posebej. https://gibanjeops.si/post/610944/javno-urgentno-pismo-vsem-ustavnim-sodnikom-z-zahtevo-za-ustavitev-z-ustavo-rs-prepovedanega-medicinskega-poskusa Z Vrhovnim državnim tožilstvom pa še vedno poteka korespondenca, nazadnje so nam napisali, da nismo bili upravičeni, da bi od Okrožnega državnega tožilstva prejeli obrazložen Sklep o zavrženju kazenske ovadbe na 70-ih straneh, ker nismo fizična, ampak pravna oseba. S tega razloga tudi nismo prejeli pravnega pouka, s katerim bi nas pozvali, da v osmih dneh sami prevzamemo kazenski pregon. Tole smo prejeli od tožilca:  Zdaj smo podali zahtevo na ODT v Ljubljani, da nam omogočijo vpogled v spis in si bomo ogledali obrazložitev, zakaj kazniva dejanja, ki smo jih navedli in podkrepili z dokazi, po mnenju tožilca Mateja Peterce niso kazniva dejanja, ki bi jih bilo treba preganjati po uradni dolžnosti. Obvestili bomo javnost, kakšne argumente je navedel ob zavrženju utemeljene in obrazložene ovadbe ter, ali se je opredelil tudi do dokumenta, ki razkriva grozljivo laž vseh, ki so propagirali cepiva kot učinkovita in varna. No, pred nedavnim je tudi novi minister Bešič Loredan, na najbolj gledani komercialni televiziji sporočil, da čakajo nova cepiva, ker obstoječa žal nimajo učinka. Kdo ima tukaj vse ljudi za norca, medtem pa že raste število okuženih, ki jih testirajo z dokazano neuporabnim testom. Samo več ciklov opravijo, pa so vsi po vrsti okuženi. Kaj šele prihaja, ko bodo navili vojaško tehnologijo 4+1 G, in bodo morda povzročili v telesih ljudi, predvsem cepljenih, pravi orkan. Kaj pa povzročajo cepiva, zaznavajo že povsem uradne študije. V povezavi si poglejte. https://gibanjeops.si/post/645975/cepiva-proti-covid-19-dokaz-smrtnosti-vec-kot-tisoc-znanstvenih-studij Vedno smo in predlagamo rešitev:  Se vidimo v Ljubljani!  ZDRUŽEN IN ENOTEN NAROD NE BO NIKOLI PORAŽEN!  Ekipa OPS p.s.   Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA!  

Zadnji komentarji

haapy yack :

15.8.2022 13:44

covid-opravičilo.jpg Konec je: CDC pravi, da ljudem, ki so bili izpostavljeni COVID-u, ni treba več v karanteno Necepljeni imajo zdaj enaka navodila kot cepljeni ljudje. "Oprostite, fantje ste morali zamuditi babičin pogreb, vendar vam vsaj ni treba več v karanteno!" To je morda tudi sporočilo, ki ga je CDC izdal v četrtek in po letih mikroupravljanja "krize" priznal, da tistim, ki so izpostavljeni Covidu, ni treba več v karanteno, ne glede na njihov status cepljenja, nekaj, kar bi vas spravilo prepovedan na vseh družbenih omrežjih v milisekundi, če ste si drznili tvitati pred slabim letom dni. Nove smernice priporočajo samo, da ljudje, ki so bili izpostavljeni, "nosijo masko 10 dni" in se testirajo na virus 5. dan, poroča New York Times, kar je radikalen odmik od predhodnih drakonskih ukrepov, ki so zahtevali samouvedbo karatene za kar 14 dni. CDC prav tako ne priporoča, da ostanete vsaj 6 metrov stran od drugih ljudi, da zmanjšate tveganje izpostavljenosti, je opozoril CNN. To je priporočilo, ki pogumno nasprotuje prestrašeni usrani pripovedi, ki jo je agencija potiskala. V skladu z istim poročilom nove smernice prav tako pravijo, da bi moralo biti sledenje stikom "omejeno na bolnišnice in nekatere visoko rizične skupine življenja, kot so domovi za ostarele". Prav tako "zmanjšajo poudarek na uporabi rednega testiranja za odkrivanje Covid-19, razen v določenih okoljih z visokim tveganjem, kot so domovi za ostarele in zapori."
haapy yack :

14.8.2022 15:51

MusicMan pred 16 urami Ta komentar pove resnico: Hvala, ker si to objavil. Ampak…. Zdi se, da videoposnetek ne prikaže perspektive dr. Thomasa Cowana, dr. Andrewa Kaufmana, dr. Sama Baileya itd. v 20 minutah po ogledu videa, kar pomeni, da ne izpodbija učinkovito obstoja pandemije. sama, na začetku. Video prikazuje, kako je bila definicija cepiv spremenjena za spodbujanje biološkega orožja, vendar niso zajeli spremembe definicije same pandemije, da bi "blage simptome" potisnili kot "pandemijo". Prav tako ne razkriva stališča profesorja Karyja Mullisa o tem, da testi PCR niso diagnostično orodje, temveč le raziskovalno orodje, s čimer razkriva obstoj same pandemije, ki temelji izključno na testih in primerih PCR. Videoposnetek tudi ne vsebuje informacij, da ker gre za eksperimentalni poskus, niso vse viale enake. To je treba uporabiti za razlago, kako so predvideni škodljivi zdravstveni dogodki zaradi teh vbodov z biološkim orožjem izgledali kot redki neželeni dogodki. Prav tako ne zajema, kako diagnosticirati za izključitev možnih stranskih učinkov (D-dimer, RDW, trombociti, Hb, LFT, WBC) in razstrupljanje z uporabo CDS in drugih. Prav tako ne razkriva možnosti sevanja 5G za dodatno povečanje tveganja med cepljenimi. Kar je razlog, zakaj se morajo ljudje nujno razstrupiti. Torej v odsotnosti teh kotov postane orodje v rokah storilcev za ustvarjanje večjega strahu med cepljenimi, s čimer jih še bolj ubijajo iz strahu, tudi med tistimi, ki so morda doslej cepljeni samo s fiziološko raztopino. Ker bodo storilci zdaj prešli na ubijanje z uporabo 5G in podnebne manipulacije, je zaželeno, da se storilci bojijo cepiv za spodbujanje strahu, saj vedo, da bodo ti videoposnetki preprečeni, da bi postali mainstream. Večina ljudi bo kar naprej čakala na udarce. Med tistimi, ki bodo izstopili iz MSM, bodo obtičali v zajčji luknji takšnih filmov in širili strah pred poškodbami zaradi cepiva. Toda potrebujemo, da se cepljeni ljudje ne bojijo, da so cepili, ampak da nehajo jemati več. Tudi za razstrupljanje pred škodljivimi učinki, če tega njihovo čarobno telo še ni storilo. Tudi cepljeni se morajo združiti z necepljenimi in podreti stolpe 5G ter se pripraviti na prihajajoče podnebne katastrofe in se umakniti iz centralnobančne prevare, ki financira te lažne pandemije, lažne vojne, verske delitve, nadzorovane opozicije, vladne uradnike, politike, zdravniki, farmacevti, mediji itd. Razširi celoten komentar --------------------------------------------------------------------------------------------------- če kerga zanima bo našel video. boditevcvetju

Prijatelji

Dajana  BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

Janšev težak nahrbtnik iz preteklosti