Lahko bi zgradili novi PEKO, če bi nam iz vseh koncev ne metali polen pod noge
Organizirana kriminalna združba ne prenese projektov, ki jih gradijo njihovi politični nasprotniki.
Andreja OPS
Osveščeno gospodarjenje

Ponedeljek, 26. september 2016 ob 15:18

Odpri galerijo

NAREDILI SMO, A SO NAM PREPREČILI NAPREDOVANJE, VSE O TEM KRIŽEVEM POTU SI LAHKO PREBERETE TUKAJ

PEKO KOOPERATIVA

GRADIMO ZNOVA, KER NOČEMO, DA ŠE NAPREJ PROPADAJO SLOVENSKA PODJETJA. Gre za ohranitev 113 let tradicije slovenske kulturne in gospodarske dediščine, ki ne sme končati na smetišču zgodovine. Vabimo vas, da pri tej plemeniti NOVI gradnji sodelujete tudi vi! SKUPAJ NAM BO USPELO sebi in drugim dokazati, da je možno v Sloveniji zgraditi marsikaj, če STOPIMO SKUPAJ ljudje, ki nam je blizu ustvarjanje za SKUPNO DOBRO. NAJ BO PEKO ZGLEDNI MODEL oz PILOTNI PROJEKT ZA VSE DRUGE POZITIVNE ZGODBE, KI BODO SLEDILE. SKUPAJ ZMAGAMO! 

 

Peko kooperativa
 
V civilni iniciativi Osveščeni Prebivalci Slovenije

že več mesecev zavzeto in prostovoljno delamo za ponovno oživitev proizvodnje slovenskega tradicionalnega čevljarja Peko iz Tržiča. Z Vašo pomočjo želimo predati Peko v roke prvotnih opeharjenih lastnikov-delavcev-malih delničarjev in vseh davkoplačevalcev-vam, blagovno znamko Peko, proizvodne, pisarniške, skladiščne in trgovske prostore, stroje in opremo ter prevzem zalog gotovih izdelkov ter zalog repromateriala v skladu z dinamiko nove proizvodnje in prodaje na slovenskem in tujih trgih, da na ruševinah Peka d.d. - v stečaju, ki so jih povzročili neodgovorni upravitelji ter financerji z davkoplačevalskim denarjem, zgradimo podjetje Peko nazaj, da bo postalo uspešno in ugledno, zdaj organizirano po inovativnem modelu zadruge z imenom Peko kooperativa z znanimi in odgovornimi lastniki in upravljalci.

Zavedamo se svoje odgovornosti, da smo dolžni našim zanamcem zapustiti državo in podjetja v boljšem stanju kot smo jih prejeli od naših prednikov. Več o tem, kako smo prišli do ideje in kako je potekalo delo, da smo prišli do novega poslovnega načrta in inovativnega poslovnega modela, si lahko preberete v rubriki poslovni načrt in inovativni poslovni model. Poslovni model Peko kooperativa je pilotni projekt, ki bo lahko rešitev za vsa druga naša državna podjetja. Sodelujte, dokažimo, da, hočemo, znamo in zmoremo.
 

VABIMO VSE K SODELOVANJU, DA ZMAGAMO SKUPAJ! 200.000 (10%) SLOVENCEV ZA NOVI PEKO

Zbiramo sredstva za odkup blagovne znamke, nepremičnin, strojev, opreme, repro materiala, zalog in zagonska sredstva za novo proizvodnjo na podlagi novega poslovnega načrta in novega poslovnega modela, da ohranimo 113 let tradicije Peka, znanje in izkušnje ter zgradimo novo globalno podjetje PEKO KOOPERATIVA - ZADRUGA. 300.000 Slovenk in Slovencev, državljank in državljanov za NOVI Peko po 20 €, ki hkrati s tem obveznim deležem postanete zadružniki Peko kooperativa. Če vas SAMO polovica to stori, bomo SKUPAJ ZMAGALI. Kar je največ vredno pri Peku dobimo brezplačno. To so ljudje, njihove izkušnje, znanje, sposobnosti, modrosti in veselje do dela. Seveda, ko vse to združimo v novo zdravo jedro se bo začel uspeh in ta bo nagradil vseh nas delo tudi z denarjem od prodanih odličnih izdelkov.
 

PRISTNI IN POŠTENI MEDČLOVEŠKI ODNOSI SO TEMELJ ZA USPEH

Sodelavci in vodje bodo vedno izbrani po ostrih merilih stroke, dobre morale in srčnosti. Kandidatke in kandidati za vodje, ki bodo prišli v ožji izbor, se bodo predstavili v videokonferencah in izbrani bodo od vseh zadružnikov z glasovanjem. Delali bomo vsi za enega, eden za vse. Lažne solidarnosti ne bo. Skušali bomo biti vrhunski profesionalci in najboljši možni prijatelji. Vsak zaposleni bo videl možnost svojega razvoja in kariere. Nagrajevanje bo sprotno glede na uspeh in dobre predloge in na koncu obračunskega obdobja z udeležbo pri dodani vrednosti – dobičku. Izobraževanje in izpopolnjevanje doma in v tujini bo stalnica. Skrbeli bomo za psihofizično zdravje (izleti, potovanja, rekreacija, športna tekmovanja, pikniki, počitniška dejavnost itd.) in za glasbeno udejstvovanje – v zvezi s tem je naš cilj ustanoviti zasedbo simfoničnega orkestra, ki bi sčasoma postal ambasador Peka kooperativa.

SODELOVANJE VSEH ZA SKUPNO DOBRO

V poslovanje Peko kooperativa bomo vključevali že otroke v osnovnih in mladino iz srednih šol, ki se bodo udeleževali nagradnih natečajev za najboljše kreacije izdelkov. Vzpostavili bomo tesno sodelovanje s fakultetami za oblikovanje in design, Ekonomsko fakulteto ter Fakulteto za računalništvo. Štipendirali bomo dijake in študente in jih pošiljali na študij v tujino. Sodelovali bomo z Inštitutom Jožef štefan in z Zavodom za raziskavo materialov. Vključevali bomo kooperante iz Tržiča in okolice iz cele Slovenije in iz tujine. Z vsakim našim kupcem oz. zadružnikom bomo imeli stike preko spleta - za sugestije, kritike, dobre ideje bomo nagrajevali.
 

INOVATIVNOST, IZVIRNOST, LEPE OBLIKE, KAKOVOST, KORISTNOST, TRPEŽNOST IN CENOVNA DOSTOPNOST

Zavezani smo nenehnemu iskanju novih rešite, kar se tiče obutve, oblačil in galanterije v smislu tehnologij izdelave kot tudi naravnih zdravih materialov (nano celuloza, industrijska konoplja). Čevelj, ki raste z otroško nogo, najboljša pametna drsalka na svetu, obutev ali oblačilo, ki si jo iz danih računalniških elementov kreira človek na drugem koncu sveta sam po svoji meri in okusu ter v predlaganih materialih in barvah, ko mu bo takoj ob vsakem vnosu predlaganega elementa, materiala in barve, znana cena. Skeniranje noge na daljavo preko internetne aplikacije. Pritegnitev k sodelovanju domačih znanih osebnosti in estradnikov po svetu. Izdelava izdelkov za vse starostne skupine in za ljudi s posebnimi potrebami. Možnost plačila na več obrokov, kupovanje izdelkov prihodnjih kolekcij v predplačilu.
 

ZRNO DO ZRNA POGAČA, KAMEN NA KAMEN PALAČA

Bistvo našega delovanja je, da imamo v zadrugi PEKO KOOPERATIVA vsi korist. Kupci, ki bodo nakupovali koristne odlične in vrhunske izdelke, z vsakim vašim nakupom naših izdelkov si boste z 10% od plačane cene povečali prostovoljni delež v zadrugi Peko kooperativa. To pa pomeni, da boste glede na pridobljene deleže udeleženi pri delitvi dodane vrednosti – dobička ali pa boste prostovoljne deleže porabili za nakup izdelkov. Princip pri delitvi dobička bo vedno enak po tretjinah. Kooperanti, ker bodo s sodelovanjem imeli delo in zaslužek, ki bodo prav tako lahko del zaslužka vlagali za pridobitev zadružnih deležev. Pomembno je, da ne bo nihče izkoriščan in se bo dobiček delil med vse deležnike. Kar je najbolj pomembno, tudi med tiste, ki neposredno proizvajajo – zaposlene in tudi med večkratne kupce naših odličnih izdelkov – zadružnike, ki bodo ne glede na višino deležev z pravico enega glasu soodločali neposredno o vseh pomembnih vprašanjih Peko kooperative – zadruge.
  

ZADRUŽNIKI V PEKO KOOPERATIVA BODO IMELI UGODNOSTI 

 • Z vsakim nakupom Peko kooperativa izdelka se bo za 10% od plačane neto cene izdelka povečal delež v Peko kooperativi;
 • permanentna možnost dokupa prostovoljnih deležev;
 • udeležba glede na višino deleža pri delitvi dodane vrednosti - dobička;
 • možnost vnovčevanja prostovoljnih deležev pri nakupih izdelkov Peko kooperativa z dodatnimi popusti;
 • možnost kooperacijskega sodelovanja z delom in idejami, z svojimi izdelki ali storitvami;
 • možnost patentne zaščite v nadaljevanju pa razvoj ideje zadružnika do končnega izdelka in procentualna udeležba od prodaje izumljenega izdelka;
 • prednost pri zaposlitvi in večjo možnosti pridobitve štipendije za otroke;
 • ne glede na višino deleža en glas pri odločanju o vseh pomembnih vprašanjih zadruge Peko kooperativa;
 • koriščenje počitniških destinacij, udeležba na športnih aktivnostih, potovanja, druženja, pohodi, pikniki itd;
 • deleže v Peko kooperativi boste lahko podarili vašim ljubim.

ŠTEVILO ZADRUŽNIKOV JE OMEJENO, ZATO NE ODLAŠAJTE! 
 

PA BREZ SKRBI!

Da, zbiramo denar za ponovni zagon Peka. Če bomo morali odkupiti "ruševine" Peka bomo pač to storili. Saj obstaja še ena možnost. Zbrali smo vse dokumente iz registra sodišča v Kranju, da bi izvedli revizijo lastninjenja Peko, ko je bila to še OZD (Organizacija združenega dela) oz. malce kasneje d.o.o. Tudi, če bo revizija opravljena in bodo "ruševine" Peka dobili nazaj tisti, ki so dejanski lastniki, bo treba imeti zagonska sredstva in začeti delati pametno-produktivno-dobičkonosno. Zato se Peko kooperativa trudi že nakaj mesecev.

Nobenega vprašanja ni. Vsak, ki postane zadružnik ima vedno možnost pogledati v finance Peko kooperative z.o.o., saj je solastnik. Vedno lahko vidi, koliko denarja je bilo zbranega z donacijami in nakupi osnovnih in prostovoljnih deležev ter koliko je denarja na računu in za kaj je bilo kaj porabljnega. Nobenih skrivalnic ni in jih v Peko kooperativa ne bo.

Do takrat, dokler bodo zadružniki postavili vse organe, tudi nadzorne, ste vsi zadružniki nadzorniki. Prav veselimo se vaše najave, da bi radi videli kako se posluje. To je vaša pravica kot odgovornega zadružnika, da bdite nad tem kako ravnamo z vašimi 20 evri ali večjim zneskom, ki ste ga vložili.

DELAMO ZA SKUPNO DOBRO, KER SE ZAVEDAMO, DA BOMO ZARADI TEGA POSLEDIČNO IMELI VSI V SLOVENIJI KORISTI! TO JE ŠELE PRVO PODJETJE - ORGANIZIRANO KOT ZADRUGA, KI GA BOMO POSTAVILI. HOČETE NOVE DELOVNA MESTA? SODELUJTE!!! JUTRI BOMO GRADILI V VAŠEM KRAJU.

Če je kakšno vprašanje pa vedno lahko vprašate.

Ekipa Pekokooperativa

NAREDILI SMO, A SO NAM PREPREČILI NAPREDOVANJE, VSE O TEM KRIŽEVEM POTU SI LAHKO PREBERETE TUKAJ

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 2. Jul 2022 at 08:40

266 ogledov

Še 5 dni je časa, da zberemo 2.500 podpisov + rezervo 2.500
OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Zdaj gre zares! 1. Prosimo, da si natisnete obrazec in zberete čez vikend vsaj 10 podpisov pri sorodnikih, prijateljih, sosedih, sodelavcih, znancih ali na ulici oz na kakšni frekventni lokaciji. 2. Podatki o podpisnikih na obrazcu morajo biti spisani z tiskanimi črkami povsem čitljivo, če ne jih bodo pri pregledu na MNZ izločili. 3. V ponedeljek 4.07. zbranih čim več podpisov pošljite na naš naslov, ki je napisan na dnu obrazca sicer pa Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika.  ODDAJTE PISMO NA OKUNCE POŠTE PREDNOSTNO, ker sicer lahko pošiljka potuje lahko tudi tri dni.  4. Takoj zdaj obvestite prosimo vse po elektronski poti o tem, da je treba v akcijo takoj. 5. SKUPAJ ZMAGAMO! OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV  Ekipa OPS p.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 29. Jun 2022 at 11:56

6325 ogledov

Zbiranje podpisov pod zahtevo za razpis REFERENDUMA za neuveljavitev ZNB
ZDRUŽEN IN ENOTEN NAROD NE BO NIKOLI PORAŽEN!  OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Začenjamo zbiranje podpisov (2.500). V sedmih (7) dneh jih je treba zbrati pod zahtevo za razpis referenduma, da Zakon o spremembah zakona o ZNB, ki je bil sprejet po hitrem postopku danes, 29.06.2022 v DZ, ne bo uveljavljen. Lani smo jih v sedmih dneh brali 21.000, po pretečenem roku 7 dni pa jih je na naš naslov prispelo še 9.000, tako, da jih je bilo skupaj potem okoli 30.000. Takrat se je Janševa vlada potem ustavila, ko je Državni svet izglasoval veto in si niso upali zakona sprejeti, ker so videli, kakšna velika masa je proti. Golobova si očitno upa več. Ponavljamo lansko vajo, zdaj gre še bolj zares, ker so Golobovi podaniki Zakon o spremembah ZNB sprejeli. Veta Državnega sveta pa ne bo, ker ima Golob tako in tako veliko večino v DZ in ponovno glasovanje ne bi nič spremenilo.  Zato je zdaj nujno napeti vse sile in moči, da do referenduma pride, ker bomo v referendumski kampanji oblastnikom nalivali čisto vodo tudi na RTV SLO, kamor nas bodo po zakonu morali povabiti, ker imamo dokaze, da se nad našimi ljudmi s cepljenjem izvaja zločin v smislu prepovedanega medicinskega poskusa. Zato, ker to oblastniki vedo, se lahko zgodi, da bodo naredili vse, tudi s podtalnim delovanjem, da do referenduma ne bo prišlo. No, to pa bi moralo pognati vse vas, da vstanete in skupaj osvobodimo Slovenijo na način kot so to storili nekaj let nazaj Islandci.  OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Novi predsednik Vlade Robert Golob je pred volitvami zagotavljal, da ne bo obveznega cepljenja. Rekel pa je tudi, da bo še posebej spoštoval odločitve svetovne stroke. Torej, kar bo odločila Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), bo za Goloba alfa in omega. Podpisana je tudi pogodba, da bo v novi pandemiji prav WHO odločala, kako bodo ravnale države podpisnice in katere ukrepe bodo morale izvajati. Zato Golob lahko zdaj leporeči, da novega zapiranja ne bo, da se bomo šli švedski model oblvadovanja "pandemije", ko bo pa WHO določila drugače, morda tudi obvezno cepljenje, bo pa izgovor, češ, svetovna stroka je tako odločila, to pa moramo spoštovati, saj je stroki treba vedno zaupati.  Predlog Zakona o nalezljivih boleznih kaže v delu, ko gre za obvezno cepljenje, tole:  Citiramo prispevek gospe Tjaše Vuzem iz Iniciative slovenskih pravnikov:  "Najbolj nas je zbodel v oči stavek iz novega predloga spremembe ZNB, ki ga je pripravila Pravna mreža za demokracijo: "Z globo 400 - 4000 EUR se kaznuje za prekršek posameznik,- Če se izmika ali onemogoča obvezno cepljenje iz prvega odstavka 22. člena tega zakona."    Kdaj je cepljenje obvezno in kaj pravi na to 22. člen ZNB. Obvezno je cepljenje: − proti hemofilusu influence b, davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, otroški paralizi, ošpicam, mumpsu, rdečkam in hepatitisu B;− proti steklini, rumeni mrzlici, trebušnemu tifusu, klopnemu meningoencefalitisu, gripi, tuberkulozi in drugim nalezljivim boleznim, če obstajajo določeni epidemiološki razlogi in tako določa program iz 25. člena tega zakona." OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Predvidevali bi lahko, da je obvezno cepljenje in s tem povezane kazni samo proti hemufilusu influence b, davici, tetanusu……, torej proti boleznim iz prvega odstavka. To na prvi pogled drži, kot tudi to, da so kazni trenutno predvidene samo za to skupino. Drugi odstavek pa zadevo spremeni, saj je v njem naveden 25. člen zakona, ki pravi: »Letni program cepljenja in zaščite z zdravili ter pogoje in način izvedbe letnega programa določi minister, pristojen za zdravje, na predlog Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije. Letni program določi tudi izvajalce ter način nabave in razdeljevanja cepiv ter specifičnih imunoglobulinov.«    Se pravi, da se bo lahko tudi na podlagi letnih programov cepljenja in zaščite z zdravili IN izklicane epidemije, kar odloči minister za zdravje, na predlog NIJZ določilo, da se bo potrebno obvezno cepiti tudi proti C-19, saj je v letnem programu za 2022 to že predvideno. Če je bil v letnem programu cepljenja 2021 covid naveden le kot priporočilo, je v programu za 2022 beseda PRIPOROČILO izpuščena. V letnem programu za cepljenje v programu 3 - ZAPOSLENI je navedeno cepljenje proti C-19. Zelo verjetno bodo delodajalci v izjavi o varnosti z oceno tveganja delovnih mest ohranitev delavnega mesta pogojevali s cepljenjem, saj program 3 določa: »Cepljenje in zaščita z zdravili proti določeni nalezljivi bolezni se opravi v skladu z izjavo o varnosti z oceno tveganja delovnih mest pri osebah, ki so pri opravljanju dela izpostavljene nalezljivim boleznim in osebah, ki pri delu lahko prenesejo okužbo na druge osebe.« OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Tako se bo odgovornost prevalila na delodajalce, ki bodo v oceno tveganja vključili tudi obvezno cepljenje proti c-19. Odklonitev se bo lahko kaznovala tudi s krivdno odpovedjo pogodbe o zaposlitvi.    S tem se zgodba še ne konča, saj je v programu 7 navedeno - "Cepljenje in zaščita z zdravili v nujnih razmerah - cepljenje proti C-19" »Cepljenje in zaščita z zdravili za prebivalstvo v primeru nujnih razmer (naravne in druge nesreče, posebna izpostavljenost nalezljivim boleznim, epidemija, pandemija, terorizem z biološkimi agensi itd.) se opravi proti posameznim nalezljivim boleznim.«    POVZETEK Do obveznega cepljenja zaposlenih bodo poskušali priti skozi stranska vrata- preko delodajalcev, ki bodo delavno mesto pogojevali s cepljenjem. Lahko pa bodo obvezno cepljenje naprtili vsem prebivalcem, saj jim to omogoča letni načrt cepljenja za 2022 – program 7. Visoke kazni v primeru zavrnitve cepljenja, ki so zaenkrat določene samo za skupino nalezljivih boleznih iz 1. odstavka 22 člena, je možno dodati še tekom razprave, ki bo potekala te dni po kratkem postopku brez vključitve širše javnosti na pobudo poslanke Janje Sluga iz stranke SVOBODA, katero so podprle še stranki LEVICA in SD s skupno 48 poslanci."  OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Je to torej ta SVOBODA, da se tako pomemben zakon sprejema v omejenem krogu ljudi in to kar po hitrem postopku brez vključitve zainteresirane javnosti. Je to tisto opevano sodelovanje s civilno družbo in spoštovanje sploh državljank in državljanov? Odgovor se ponuja kar sam po sebi in kdor je pri pameti, razume, da smo šli z volitvami iz dežja pod slap.  Podpišite, lepo prosimo, v čim večjem številu, širite to objavo na vse možne načine in spodudite vse, naj si natisnejo obrazce in zberejo ter pošljejo čim več podpisov na naš naslov: Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika, ki je napisan tudi na samem obrazcu, da jim damo vedeti, da tega zakona ne želimo in ga ne dovolimo uveljaviti. "Gibanje Svoboda" na čelu z dr. Golobom so pred volitvami razlagali, da ne bodo nikoli delovali v nasprotju z ljudsko voljo, ampak v skladu s tem, kar ljudje želijo in pričakujejo.  Zdaj pa nam hočejo z novim Zakonom o nalezljivih boleznih (ZNB) predpisati globe in sicer: KDOR SE BO IZMIKAL OBVEZNEMU CEPLJENJU, ga čaka globa od 400 do 4.000 evrov.  Kdor bi organiziral ali pozival na prepovedana javna zborovanja (kar je ustavna pravica, ki je lahko onemogočena samo ob razglasitvi izrednih razmer), bo kaznovan z globo od 1.200 do 12.000 evrov. To so menda iz predloga črtali??? To so samo nekatere tiranske določbe v novem ZNB-ju. Jih je pa še več in to je pravi udar na svobodo ljudi, katero so nam prav v Gibanju Svoboda tako vehementno obljubljali. Zdaj pa vidimo draginjo, ki se vsak dan povečuje, inflacija je vsak dan višja in še uzakoniti želijo zakonske člene, s katerimi nas bodo spravljali v dodatne finančne in psihične težave, ko bo sprožen novi val nečesa, da bo izgovor za stopnjevanje tiranije.  POVEJMO JIM, DA SE TEGA NE GREMO in NAJ NAS NEHAJO TERORIZIRATI, ker SICER BOMO PRISILJENI SI RESNIČNO SVOBODO IZBORITI Z MNOŽIČNIM PRIHODOM V LJUBLJANO.  Zberite čim več podpisov in delite ter spodbudite še ostale, da jim pokažemo, da nas je ogromno, ki imamo te njihove tiranije čez glavo dovolj!  Zato se potrudimo, da bomo v čim krajšem času zbrali potrebnih 2.500 podpisov in vsaj še enkrat toliko za rezervo.  OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV NEKAJ CVETK IZ NOVEGA PREDLOGA ZNB (GOLOB 2022) Vlada lahko odloči, da se zbiranje oseb ter promet blaga ali izvajanje storitev pogojuje: => z zagotavljanjem osebne higiene (pranje rok, razkuževanje....) z uporabo zaščitnih sredstev (maske, rokavice,..), => zagotavljanje medosebne razdalje, števila ljudi.,... => s posredovanjem osebnh podatkov => s predložitvijo ustreznih dokazil ali neokuženosti (PCT) => Vlada lahko omeji gibanje na določeno območje ali prepove dostop na določeno mesto (ZAPIRANJE PO OBČINAH) => lahko omeji ali prepove zbiranje oseb po kinodvoranah, gostinskih objektih,... (ZAPIRANJE GOSTILN, FRIZERSKIH SALONOV, RESTAVRACIJ....) => omeji ali prepove promet z blagom, izvajanje storitev ali izvajanje delovnih procesov (ZAPRTJE TRGOVIN, TOVARN, PREPOVED SLUŽBENIH OBVEZNOSTI....) => Omeji, določi način izvajanja ali prepove pouk (ZAPRTJE ŠOL, TERORIZIRANJE OTROK Z MEDOSEBNO RAZDALJO, MASKAMI..) => Za čas razglašene epidemije se lahko omeji javne shode (PREPOVED SHODOV) => Z uredbo lahko vlada določi izjeme, ki veljajo za posamezni ukrep, tako, da si lahko po mili volji izmišljuje, kaj in kdo bo žrtev ukrepov in kdo ne :) (IZMIŠLJEVANJE, ZA KAJ IN KOGA VELJAJO UKREPI IN ZA KOGA NE VELJAJO) => Vlada lahko sama določi prekrške in sankcije za kršitve uredbe (LAHKO DOLOČIJO KAZEN npr. 2000 EUR, ker nisi nosil maske) PODPIŠI IN DELI PETICIJO, KER BOMO ZAHTEVALI JAVNO RAZPRAVO NA KOMISIJI DZ ZA PETICIJE, ČLOVEKOVE PRAVICE IN ENAKE MOŽNOSTI, NOBENIH PODMIZNIH DOGOVOROV IN NA POL TAJNIH HITRIH POSTOPKOV SE NE GREMO!  OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV Ekipa OPS Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Thu, 23. Jun 2022 at 10:40

591 ogledov

Podpiši zahtevo za javno razpravo o novem Zakonu o nalezljivih boleznih (ZNB)
S klikom na fotografijo spodaj pridete do peticije, ki se podpisuje zato, da bomo takoj, ko bo vsaj 10.000 podpisov vložili zahtevo na Komisijo za peticije, človekove pravice in enake možnosti v Državmnem zboru, da se odpre javna razprava do česar imamo pravico.  KLIKNI NA FOTOGRAFIJO ZA DOSTOP DO PETICIJE Je zdaj že kaj bilj jasno, da se gre v Sloveniji vedno iz enih volitve v druge iz dežja pod kap oz. pod slap??? Ekipa OPSp.s.  Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. HVALA, KER STE!

Wed, 22. Jun 2022 at 22:48

175 ogledov

Ob 31. obletnici "samostojnosti in neodvisnosti" Slovenije!
Klikni na fotografijo za ogled videaLadislav Troha

Sun, 12. Jun 2022 at 22:44

857 ogledov

Kaj je 5G sistem in zastrupitev s sevanjem?
Vendar pa je frekvenca od 10 do 60 GHz tista frekvenca, pri kateri nihajo molekule kisika. Pri 60 GHz bo 98% prenesene 5G energije absorbiral atmosferski kisik, ki nato spremeni orbitalne lastnosti elektronov molekul kisika. 60 GHz je absorpcijska frekvenca molekul kisika. Molekule kisika imajo elektrone, ki se delijo med seboj, kisik je diatomska molekula. Kar dihamo, sta dve molekuli kisika, povezani z elektroni, ki si jih delijo. Ko molekula kisika prejme 60 GHz 5G valove, ti valovi vplivajo na orbitalno resonančne lastnosti teh skupnih elektronov. To so tisti skupni elektroni, ki se vežejo na hemoglobin v naši krvi. Ko se kisik prekine, se ta ne bo več vezal na hemoglobin in mioglobin (molekule, ki prenašajo kisik), zato rdeče krvničke ne bodo mogle prenašati kisika v celično 'membrano'. Brez kisika se jetra zamašijo in telo in možgani se začnejo razgrajevati zaradi počasne zadušitve. Ker so možgani najbolj občutljiv organ telesa na pomanjkanje kisika, bo brez dovajanja dovolj kisika v možgane povzročilo možgansko hipoksijo. Dr. Robert O Mladi Reference[1] https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal[2] Waldmann-Selsam, Balmori-de Bridge, Breunig, Balmori, Radiofrekvenčno sevanje poškoduje drevesa okoli baznih postaj mobilnih telefonov, Sci Total Environ. December 1, 2016; 572:554-569. stori: 10.1016 / j. scitotenv 2016.08.045. Elektronska objava 24. avgusta 2016. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27552133[3] Balmori, Alfonso, Elektromagnetno onesnaženje s telefonskimi antennami. Vpliv na prostoživeče živali. Patofiziologija, zvezek 16, 2. in 3. avgust 2009, strani 191-199. https://www.sciencedirect.com/.../abs/pii/S0928468009000030[4] Poročilo o delnih ugotovitvah nacionalnega toksikološkega programa o študijah rakotvornosti radiofrekvenčnega sevanja mobilnih telefonov v Hsd: Sprague Dawley® SD Rats (izpostavljenosti celotnega telesa) Osnutek 19-5-2016. https://www.biorxiv.org/.../early/2016/05/26/055699.full.pdf[5] https://bioinitiative.org/[6] https://www.iarc.fr /wp-content/uploads/07/pr208_E. pdf[7] Carlberg, M, Hardell L. , Ocena uporabe mobilnih telefonov in brezžičnih telefonov ter tveganja glioma z uporabo stališč Bradford Hill iz leta 1965 o povezanosti ali vzročni zvezi. Biomed Res Int. 2017; 2017: 9218486. Objavljeno na spletu 16. marca 2017. Dve: 10.1155 / 2017/9218486. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5376454/[8] Beljaev I, Dean A, Eger H, Hubmann G, Jandrisovits R, Jedro M, Kundi M, Moshammer H, Lercher P, Müller K, Oberfeld G, Care P, Pelzmann P, Scheingraber C, Thill R. , EUROPAEM 2016 Smernica EMF za preprečevanje, diagnozo in zdravljenje zdravstvenih težav in bolezni, povezanih s CEM. Okoljsko zdravje. 1. september 2016; 31(3): 363-97. rok: 10.1515 / Revidirano-2016-0011. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27454111 Ekipa OPS P.s. Naše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. Hvala v naprej! 

Sun, 12. Jun 2022 at 11:40

1954 ogledov

Peter Rotar, nadomestni morilec Ivana Krambergerja? (VIDEO)
                         4. maj 1936 - 7. junij 1992                 (Klikni na fotografijo za ogled videa) Vzemite si 18 minut časa in pozorno poglejte ta video. premislite o povedanem Ivana Krambergerja ter ostalih protagonistov tistega usodnega časa zanj in za Slovenijo. Lahko samo povemo, da so z umorom Krambergerja, tisti, ki so to storili, zelo spremenili potek dogodkov. Zelo so namreč vedeli, da jim bo pri izvedbi njihovih skritih načrtov ropanja in razprodaje Ivan Kramberger zelo v napoto, ker so videli, da ni več pokoren in ubogljiv kot je bil še v času predsedniške kampanje, ko so ga rabili za olepševanje demokrature. V filmu je razkrinkana laž sodnega izvedenca balistične stroke Golje, ki je preiskoval umor Ivana Krambergerja. Iz filma boste zvedeli zaradi katerih izrečenih bogokletnih besed na zadnjem shodu v Ljubljani, je bil Ivan Kramberger potem, čez dober mesec dni, ustreljen in ubit z vojaško puško v Jurovskem dolu.Ustvarili pa si boste tudi vtis o domnevnem morilcu Petru Rotarju, ki je pojasnil v kamero zakaj je dejanje priznal oz. zakaj ga ni zanikal, ker po njegovih trditvah ni streljal na Ivana Krambergerja, da so ga umorili pa je zvedel šele po pogovoru z bratom kmalu po tem, ko je padel Ivan.Po 30ih letih je čas za RESNICO vsaj v smislu, da je Ivan Kramberger končal kot politična žrtev atentata, kar v filmu nedvoumno trdi takratni obrambni minister Ivan Janez Janša. Na drugi strani pa njegov kolega takratni notranji minister Igor Bavčar, pravnomočno obsojeni kriminalec trdi, da umor ni bil politično motiviran.Nekdanji znani kriminalist pa Bavčarja poziva naj končno spregovori in naj več ne molči.Indici in pričevanja nekaterih takratnih akterjev pa kažejo na to, da so Krambergerja ubili profesionalni morilci in glede na vhodno in izhodno strelno rano (kar boste v filmu videli), je zelo logično, da je krogla priletela iz višine, ne pa kot je zatrjeval na sodišču izvedenec, da je krogla morilca potovala skoraj po vodoravni liniji in naj bi se nekje odbila.Pripravite se, da boste tudi z lastnim razmislekom morda še kaj novega domislili. Naj duh KRAMBERGERJA zaživi v vseh, da postanete UPORNI in NEOMAJNI, naš nasprotnik ima zdaj še hujše namene, ki mu jih diktirajo globalistični psihopati. Podprite ustanovitev prve ljudske, neodvisne OPS TV, tako, da postanete njen deležnik že z 20 € solastniškega deleža, če je višji bo ste vse bolj odgovoren solastnik ali pa donirate poljuben kakršen koli znesek na naš: TRR: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBS2X, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DELEŽ V OPS TV/ DONACIJA, Referenca: 99 ali 00.www.opstv.si Ekipa OPS

Zadnji komentarji

Tomaž Štamcar :

3.7.2022 00:45

Odprto pismo: Pozdravljeni spoštovani vztrajniki Odbora 2014 (ter vsi prebivalci Slovenije) Pošiljam nujno opozorilo: PLAČANCI GLOBALISTOV V PARLAMENTU SO PRIKRITO UZAKONILI CEPILNI TEROR z zakonom ZNB-D po hitrem prikritem postopku in to pričakovano v času manjše pozornosti. Uporabljajo taktiko majhnih korakov ter deli in vladaj. Takoj se moramo prenehati deliti, ker gre za preživetje naroda in človeštva. JESENI PLANIRAJO NOVE MUTACIJE TERORJA ČE KDO NE RAZUME, VSE NAS HOČEJO ZASTRUPITI po naročilu bogatašev, ki prevzemajo svet. V injekcijah so nano vojaške tehnologije in vse je dokazano. Denarne kazni za necepljene in po cepljenju je že umrlo tisoče Slovencev (krvni strdki, kapi...) To so mi potrdili sorodniki žrtev in tudi zdravstveni delavci in ni teorija. VSE SKRIVAJO. Lahko nas bodo aretirali, če zavrneš cepiva, ukrepe itd kot je to že v Avstraliji. Tudi taborišča bodo tako kot v Avstraliji, če se ne upremo. Elita se hoče znebiti milijard, za njih, odvečnih ljudi. Uničiti hočejo narode, države, družine, vero, cerkev ter vse normalno. Poudarjam to ni teorija temveč 100% dokazana zarota proti človeštvu. Elita počasi gradi svetovno satansko vlado antikrista za preživele sužnje (10% prebivalcev) do leta 2030. Ime te agende je agenda 21 oziroma 2030. Nekatere žrtve so spregovorile v oddaji RTV-SLO Tednik V javnost pride le 1% teh šokantnih informacij kot v tej oddaji, ki jo prosim poglejte. "Kakšne zdravstvene zaplete lahko povzroča cepljenje proti covidu-19?" https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/kaksne-zdravstvene-zaplete-lahko-povzroca-cepljenje-proti-covidu-19/597095 Zbiramo podpise za referendum, ki je edina nenasilna rešitev pred prisilnim celjenjem-genocidom. Imamo le nekaj dni časa. Pomagajte vsaj z informiranjem ljudi ki jih poznate. lp Tomaž Štamcar, Vztrajnik odbora 2014 Zbiranje podpisov pod zahtevo za razpis REFERENDUMA za neuveljavitev ZNB (gibanjeops.si) https://gibanjeops.si/post/643358/zbiranje-podpisov-pod-zahtevo-za-razpis-referenduma-za-neuveljavitev-znb

Prijatelji

Dajana BabičViktor Moravec

NAJBOLJ OBISKANO

Lahko bi zgradili novi PEKO, če bi nam iz vseh koncev ne metali polen pod noge